Scudo Sports

Uyarı uyarı bisikletcim.com

rasaddd

Üye
Tepki
40
İsim
erdem
Bisiklet
Whistle
UYARI!! UYARI!! UYARI!!
bisikletcim.com dan almış olduğum bu ürün "SİGMA 14.12 ALTI" kutu acılmış ve kullanılmış bi olarak bana gönderildi üstelik mıknatısı bile yok depoları sivas da sitede yazan numarayı aradığımda telefon çalmadı bile istanbul numarasını saatlerce tekrar tekrar aradıktan sonra ancak açan oldu ürünün fotografını göndermemi söylediler gönderdim istersem mıknatısı gönderebileceklerini istersem kargoyu benim ödemem şartıyla geri gönderebileceğimi söylediler bundan sonra bu siteden alışveriş yapacaklar bunu düşünerek alişveriş yapsın hatta bence yapmasın

Dosyalar

• IMG-20170217-WA0001.jpg
    IMG-20170217-WA0001.jpg
    100,9 KB · Okunma: 160
Scudo
Ben de zamanında burdan bi ürün alacaktım, ekşisözlükte hakkında çok güzel (!) yorumlar okuyunca vazgeçmiştim.

Keşke kargoyu alırken tutanak tutturup direk iade etseydiniz, kutusu açıksa satarken belirtmeleri lazım.

Tek kelimeyle çakal bi esnafmış, tez zamanda iflas etmelerini diliyorum.

Yıllar önce benim de havaleyle yaptığım bir alış-veriş-im olmuştu. ürün gelmemişti. şirkete ulaşamamıştım. allahtan pahalı değildi.

• Beğen
Tepkiler: O1tuna
1 değil 2 değil, büyük kampanya olmadıkça bu firmadan uzak durmak lazım

bu ne yaww ayak üstü adammı dolandırıyorlar
hemde bisiklet üzerinden

@Ali Burak T.
bu firmadan alısveris yapmayin diyor. Ali arkadasimizda büyük kampanya yapmasini bekliyor firmanın.

Büyük indirim yakaladigimi düşünerekten almıştım bende zaten

@Imlampre Aynen öyle hocam. Yaklaşık bir yıldır Doğa Bisikletten sipariş veriyorum; iletişim, fiyat ve kargolama konusunda tam puan veriyorum. Doğa'dan şu ana kadar yaptığım alışveriş 500 lirayı geçmiştir. Ayrıca Özceylan Bisiklet de iyi esnaftır :)

Delta bisikleti de öneririm. Fiyatlar yurtdışına göre yüksek olsa da esnaflıkları iyi. Ürün değişimi yaptım geçen hafta, saolsunlar 5-10 lira fiyat farkını gözetmediler.

Ve ürünün ellerine geçmesini beklemeden yeni ürünü gönderdiler.

Böyle insanlara fırsat vermemek lazim herkes bilsin istedim parasında degilim başkalarına yapamasınlar

Geri