Scudo Sports

Üvezli - Ahmetli Arası 106 Km Antrenman

ekobike

Üye
Tepki
279
İsim
Murat T.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Şehir - Tur

Merhaba Arkadaşlar,

Bisikletle çocukluğu saymazsanız 2019'un başında tanıştık. Yıl boyunca üç farklı bisiklet türü değiştirdim. Dağ bisikleti ile başladım ardından Hibrit bir bisiklete geçtim yılın sonlarına doğru da yol bisikletine geçip orada durdum :) Bu yıl artık tamamen yol bisikletiyle devam edeceğim. Benim için en uygununun bu olduğuna karar verdim. Kendimi keşfetme sürecinde üç farklı bisikletle 2019'da strava verilerime göre 3000 Km ye yakın yol katettim.

Bu sene artık kondisyon ağırlıklı çalışmayı planlıyorum. Gücümü, dayanıklılığımı, hızımı artırmak için çeşitli araştırmalar yapıyorum. Nasıl çalışmalıyım ? Neler tüketmeliyim ? Hangi sıklıkla nasıl antrenmanlar yapmalıyım ? gibi...

Hafta sonları spor olsun diye başladığım bisiklette, zamanla hayaller kurmaya başladım. Tabi bunlar için daha çok erken çok çalışmak lazım. Özel sektörde çalışan ve evli olan birisi olarak zaman ayırmak pek kolay olmasa da elimden geldiğinde vakit ayırıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bunun yanında eksik olan ekipmanlarımı da zamana yayarak temin etme çabasındayım. Bakalım bu serüven beni nereye götürecek...

Bu süreçte yaptıklarımı kayıt altına alıp seyretmek istememle başlayan video çekme durumu, gördüklerimi, hissettiklerimi, bisikletten gelen mutluluğu başkalarına da aktarma isteğinin oluşmasıyla YouTube yükleyip yayınlama ile sonuçlandı.

Genelde tırmanışlı rotaları pedallıyoruz. Fakat bu sefer düz bir rotada sürmek, biraz yüksek viteste pedallamak istedik. Bunun için çok uygun olan hem de doğa içerisinde bulunan Üvezli-Ahmetli arasını seçtik ve yine günün sonunda mutlu bir şekilde evlere dağıldık. :harika:

İyi Seyirler.

YouTube Kanalım : (link)
İnstagram : (link)

FOTOĞRAFLAR
cddf6267-52da-4309-bc8a-e37af1addb5c.jpg
fa067f05-1195-417e-a20c-5c544cf55dfc.jpg

e4594eef-59b3-4ec9-8a83-8794b49714d2.jpg
725bf862-f8a7-4ac6-9841-3f31c35501f4.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Merhaba, turladığınız rotada doğa çok güzel görünüyor. Üvezli ve Ahmetli, İstanbul-Şile yakınlarındaki rota mı?Haritada rotayı çizebilirseniz sevinirim çünkü Navigasyon ile aratınca iki nokta arası arası 18 km görünüyor ve büyük olasılıkla daha yoğun trafik vardır. Yolunuz hep açık olsun.

arabada kaskla oturmanız harika :koptum:

alışkanlık galiba :) genelde evden bisikletle çıktığımız için bütün ekipmanları kuşanıyoruz. Oradan gelen bir alışkanlık olsa gerek :)

Merhaba, turladığınız rotada doğa çok güzel görünüyor. Üvezli ve Ahmetli, İstanbul-Şile yakınlarındaki rota mı?Haritada rotayı çizebilirseniz sevinirim çünkü Navigasyon ile aratınca iki nokta arası arası 18 km görünüyor ve büyük olasılıkla daha yoğun trafik vardır. Yolunuz hep açık olsun.

Evet şile yakınlarında bir rota . Rotanın görüntüsünü aşağıdadır. Çok güzel gerçekten iki köy arasında trafikte oldukça az gayet keyifli. Yaz mevsiminde trafik yoğunluğu artabilir .

Adsız2.png

Asla durmanın antreman yaptığı yer değilmi burası? 🙂

18 km'lik yolu birkaç defa dönerek mi yaptınız 106km?

Geri