ekobike
Üye
- Tepki
- 279
- İsim
- Murat T.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba Arkadaşlar,
Bisikletle çocukluğu saymazsanız 2019'un başında tanıştık. Yıl boyunca üç farklı bisiklet türü değiştirdim. Dağ bisikleti ile başladım ardından Hibrit bir bisiklete geçtim yılın sonlarına doğru da yol bisikletine geçip orada durdum
Bu sene artık kondisyon ağırlıklı çalışmayı planlıyorum. Gücümü, dayanıklılığımı, hızımı artırmak için çeşitli araştırmalar yapıyorum. Nasıl çalışmalıyım ? Neler tüketmeliyim ? Hangi sıklıkla nasıl antrenmanlar yapmalıyım ? gibi...
Hafta sonları spor olsun diye başladığım bisiklette, zamanla hayaller kurmaya başladım. Tabi bunlar için daha çok erken çok çalışmak lazım. Özel sektörde çalışan ve evli olan birisi olarak zaman ayırmak pek kolay olmasa da elimden geldiğinde vakit ayırıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bunun yanında eksik olan ekipmanlarımı da zamana yayarak temin etme çabasındayım. Bakalım bu serüven beni nereye götürecek...
Bu süreçte yaptıklarımı kayıt altına alıp seyretmek istememle başlayan video çekme durumu, gördüklerimi, hissettiklerimi, bisikletten gelen mutluluğu başkalarına da aktarma isteğinin oluşmasıyla YouTube yükleyip yayınlama ile sonuçlandı.
Genelde tırmanışlı rotaları pedallıyoruz. Fakat bu sefer düz bir rotada sürmek, biraz yüksek viteste pedallamak istedik. Bunun için çok uygun olan hem de doğa içerisinde bulunan Üvezli-Ahmetli arasını seçtik ve yine günün sonunda mutlu bir şekilde evlere dağıldık.
İyi Seyirler.
YouTube Kanalım : (link)
İnstagram : (link)
FOTOĞRAFLAR

Son düzenleme: