Scudo Sports

üsttekine lakap takmaya ya da meslek yakıştırmaya ne dersiniz

Scudo
@papilloniac

Teşekkür ederim. :)

Baba meslegi bisiklet imalatçisi olarak düsündüm.Ama ayni zamanda bisiklet sporunu ilerletim basarili bir milli takim bisikletçisi neden olmasin?

vallaha ne desem bilimomki arkadaşı ilk kez gördüm :D ama ii bi iş yapmasını isterim kendine en uygun olanını kendi benim için yazsın :D

@xcangel

Bu mesaj benim çok hoşuma gitti tabi milli takım kısmı:)ben ilerde uçak motoru mühendisi olcam inş...:D

Abdullah senden,matematik mühendisi olur bence...+ mtb dede pek başarılı olcaını sanmıom:D(şaka tabikide) senle yarışmak çok istiom kandır babanıda gel antreman yarışlarına....ii forumlar;)

dur bakem kandırmaya çalışalımda 15 kiloluk demir yığınıyla yarışa katılamayız ama bence senden xcangel in dediği gibi iyi bi bisikletci olacağına eminim çok heveslisin bu işlere inş iyi bi gelecek seni bekliyodur bi bisikletci açta senden alışveriş yapalım :p :D teşekkürler

yok beaa ne işim olur siyasetle vallaha hiç karıştrmayın beni ama senle ortak çalışabiliriz ben bozarım sen yaparsın :p veya ikimzde yaparız ne dersin;) :cool:

Tamam olur :D sen telefon numaranı bırak ben ararım seni :)

Elektrik mühendisi ol :)

veriyorum 05065629054 ama telefonum olmadıı için şimdilik pek açamıyorum :D:D:D:D ben elektrik elektonik tercih etsem :D

bak sapıklık yapan olursa çırasını yakarım ha :D:D:D:D

Geri