Genel olarak güzel görünüyor. Işık sert olduğu için fotoğraf biraz patlamış ama bisikletle alakalı bir durum değil.
Selenin rengini ve Garmin'in duruşunu sevmedim. Bir de, tek kocaman suluk güzel durmamış. Tek suluk yetiyorsa eğer 2 standart boy suluk daha iyi olacaktır.
Bunların hepsi 1 puan kırsa, 9 alır bence
@Gökhan Toros aynakol 50 yaprak mı kadro 60 beden mi çözemedim Bi orantısızlık var gibi. Birde şahsi zevk olarak boğaz ve lastikleri komple siyah yapardım sanırım
@Massaka35
Hocam bisiklet çok faça cia ve apple çıkarmaları abd nin küresel güç olduğunu vurgulamak maksatlı olabilir mi bir de Merlin aslında abd nin sahibinin İngiltere mi olduğunu anlatıyor bize. bisikletinizi çok illuminatik buldum. sana notum 9.11
@mertgulkokan
Öndeki kakul orantısız kesilmiş ruj çok abartılı. Üzerindeki t-shirt biraz bol gibi salaş bi görüntüsü var ama en çok saç modelini beğenmedim yakışmamış sana 4/10
Pardon yaa bisikleti mi yorumluyoduk dur bakıiim siyah renk ve freestil suluk on numarayı hak ediyorsana notum 9 kanka o yeah man oh yeah
@Yavuz S.
Bisiklet resmen ateş ediyor diyecek bişey bulamıyorum Mikemmel kadro vites sistemi jant seti gidon boğazı gidon renkler çok güzel sana notum 10 illaki daha güzel bisikletler de var ama üstadın dediği gibi gözü tırmalayan suluk var tek o da kadı kızında da olur
@Gökhan Toros
Senin bisiklet de çok güzel lastikler siyah ya da kırmızı olsaydı daha güzel olabilir miydi mevcut renk notu aşağı çekiyor ancak bisiklet çok güzel sana notum 10
@bugra_5211
Renkler çok güzel marka da ülkemizin güzide bi markası ultegra set benim meridayı alır üstüne 105 set yaparsın şaka bi yana gerçekten çok hoş görünüyor 10 puan Kanka
Diğer bisikletlerden sonra benim bisiklet bayağı sönük kalacak ama paylaşalım
Not: Sele ayarlandı çok gerideydi Birde fren kolları shimano 600 yine o dönemlerden temizlik konusunda 10/8,5 puan alacak shimano 105 fren kollarını takayım mı ?
Shifter ön arka aktarıcı Fren ayakları orta ayna kol büyük dişli harici campagnolo rekord jantlar Rigida Gidon 3tt ritchey sele sakae sele borusu gibisinden 86 model bir düldül :rolleyes:
Kod adı: Mösyö
@Umtdgny
Ayna kol çok klasik duruyor. Renkler çok güzel. Sele yüksekliği düşük gibi geldi o kadar kısa olmaz bacaklarınız. Bence kendinize göre bikefit methotlarını tekrar gözden geçirin
Not: beni yanıltan kadro geometrisi olabilir. Yine de bi bakın isterseniz
@cumhursonmez42
Kadro güzel hatlara sahip Sarı siyah ve beyaz iyi uyum sağlamış jantlar müthiş ötesi lapierre sevdiğim bi marka pedalı göremedim küçük mtb kilitli pedallardan var sanırım.
9/10 puanım