Scudo Sports

Üsküdar

Salı günü sahilde buluşabiliriz. Oturup çay felan iceriz.
Tanışma etkinliği olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@alper okumuş

o zaman pazar günü, kısa bir tur yaplaım erken saatlerde(08:00-09:00) çıkarsak daha iyi olur öğleden den sonra paris roubaix var.

Kubı yarın sabah musaıt olmayacagım, eger herkese uygunsa yarın akşam ustu turlayabılırız,

Serkan, salı 6-7gıbı benım ıcın uygun cengelkoy uskudar vs turlarız...

yarın bende sabah gelemem sınavım var aksam ustu katılabılırım salı gunude gelırım alper abı

Haldun 4 gıbı cıkalım o zaman, nato yolunda buluşup caddebostan fln turlarız ıstersen,
bugun foruma gıremem , mail yada cepten haberleşırız.

Selamlar,
herkes ıcın uygunsa salı(yarın) 6-7 gıbı turlamaya cıkabılırız,
rotaya ortak karar verırız,

Arkadaşlar esasında ben çaylağım sizlerin arasında. 15 Yıl bisiklete binmeme rağmen teknik konulara pek girmedim diyebilirim. 100-150 Lira arasında bir fiyata 2. el bir bisiklet arıyorum. Aranızda 100- 150 Lira civarında 21 veya 24 vites önden amortisörlü bisikletini nispeten yeni lastikleriyle birlikte satmayı düşünen var mı? Ya da satan tanıdığınız var mı? Yahut 100-150 Liraya alınabilecek yolda bırakmayacak bisiklet önerebilir misiniz?

Saygılarımla

Arkadaşlar Akşam namazından sonra 20:00 gibi beylerbeyi çengelköy börekcisinde oturabilir sohbet edebiliriz. (Işıkların orada)

Eğerki gelecek arkadaşlar bana:
0544 304 42 21 numaralı telefondan ulaşsınlar.

Merhaba arkadaşlar. Nisan'dan bu yana buraya yazan olmamış ama ekleme yapmak isterim. Koşuyolu'nda Validebağ civarında oturuyorum. Akşamüstü fırsat bulunca Koşuyolu parkında turluyorum bazen.
Aktivite olursa vaktim elverdiğince katılmak isterim.

akşam Bosna bulvarında buluşup Beykoz yapmayı düşünüyoruz dileyen arkadaşlar Çengelköy den filan bize katılabilirler. Saat 6 ya kadar mesaj atarsanız cevap yazabilirim...

Arkadaşlar merhaba ben de Üsküdar ZeynepKâmil'den aranıza katıldım. Efsanevi 94 model Bianchi Aspid SX sahibiyim) Ama inanın şuandaki yeni teknolojik bisikletlerden daha çok keyif alarak bu bisikletimi sürmekteyim. Bana nostalji havası veriyor. Hani olur ya yollarda v8 model eski chevoletler cadillacla görürüz de bakakalırız... Motor sesi, heybetli görüntüsü, duruşu sizi mest eder o arabaların. İşte benim bisikletime bakışımda böyle bisikletimi sanki eski nadide araçlar gibi görürüm. pedalını çevirdiğimde sanki 79 model pontiac firebird transam'nin gazına dokunuyormuşumda beygirler ardı ardına boğuk bir ses çıkarıyormuş hissi verir, belki size komik gelebilir ama durum bu şekilde arkadaşlar bisikletime gözüm gibi bakarım. o zamandan beri hiç bakımını eksik etmeden bu zamana kadar herhangi bir sorun çıkarmadan getirdim. Üzerindeki vites zincir teli pedallar ön çatal vs hepsi orjinal düşünün artık. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Gelelim parkuruma. genellikle üsküdar kız kulesinden anadolu hisarı turu yapıyorum. bu mesafe uzayabiliyorda o anki ruh halime bağlı. o güzergahta gezenler varsa yolda illaki karşılaşıp selamlaşmışızdır. Bunun dışında karaköy'den yine belirttiğim güzergaha paralel turlarda yapıyorum. son zamanlarda keşif için kadıköy bostancı turu yaptım ortam güzel parkuru uzatacağım. bunların dışında da yine kısa mesafeli "kafa nereye ben oraya" turları düzenliyorum. Sizlerle tanıştığım için şimdiden çok mutlu oldum. umarım yollarda da tanışmak nasip olur. Hepiniz esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
Kardeş tabiki klasik sevgisi başkadır ama mevcut parkurunda hissetmemiş olsan da uzun mesafeli turlarda 2-2.5 katı ağırlık oldukça sorun oluyor :)

klasik olmalı ama asıl olan bir aluminyum bisikletin varken bunu da yedek olursa çok daha iyi olur çünkü devamlı binersen göreceksin ki çok arıza çıkaracak (umarım çıkarmaz) yanlız ben sanki aspid sx ler 97-98 de çıkmıştı gibi hatirliyorum efsane bisiklettir bende de var dı :) ...

aramıza hoş geldin diyorum umarım turlarımızda karşılaşırız ve umarım bisiklet sevgini hiç kaybetmezsin.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Turlarda karşılaşmak en büyük arzum. umarım olur;)

aynen Caner ağırlık konusunda haklısın. farklı attığım bir mesajda bahsetmiştim ağırlığı gerçekten sıkıntı:) biz sizler gibi değiliz:) acemi olduğumuz için şehir içi bize yetiyor. Umarım kendimi biraz daha geliştiririm uzun turlara çıkarımda yeni bir bisiklet almam Allahın emri olur;)

(valla ben deneme yanılma ile 94 olduğunu buldum. :) hatalı da olabilir ;) )

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
Geri