Scudo Sports

Üsküdar

Şu ana kadar pek kimseden ses yok.Ben pazar sabah 11.00 gibi çengel-beykoz-çengel yapacağım.Katılmak isteyen olursa yine burdan haberleşiriz.

Scudo
Okan Örs; haftaya pazar tura katılabilirim , havalarda uygun olursa yine sabahtan çıkabiliriz yola. İyi sürüşler.

cengel cıvarında turlarınıza bende katılabılırım
haftaıcı aksam yada haftasonu olabılır

Dün yine kendi başıma takıldım.
Hava çok yağışlı olmazsa yine önümüzdeki pazar günü,11 gibi çengel hareketli, boğaza doğru açılabiliriz...Güzergah belirlemek serbest.
Bakalım bu sefer olucak mı:))
Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum...

Merhabalar, Çengelköy Nato Yolu üzerinde oturuyorum. Bisikletimi sattım şu anda yenisini toplamaktayım. Tamamladığımda her türlü tura katılırım, saygılar..

Yarın saat 11 de Küçüksu Kasrı itibariyle başlangıç yapıp beykoza sürebiliriz, katılabilecek varsa Küçüksu Kasrında buluşabiliriz.

@Mehmet Çakıroğlu

bugün işlerim nedeniyle yeni bakabildim foruma.dolayısiyle gelemezdim.
Ama haftaya aynı gün,yer,saatte, bu sefer takılabiliriz:)

Olacak olacak başarıcaz...

evet varmı cengel taraflarında turlayacak?
her gun tek başıma oralarda gezınmekten sıkıldım :)

@alper okumuş

Evvet var tabi ki!
Yer ve zaman söyleyin, bir plan yapıverelim.
Daha çok şu aralar 11-17 arası müsait oluyorum.
Saygılar...

Haldun merhaba, 50 adet mesaj kotam dolmadığından özel mesaj atamıyorum, çengelköy hakkında birden fazla sayfa açılmış şu anda en yoğun kullanılan-üsküdar çevresinde oturan arkadaşlar- adlı sayfa bu sayfa üzerinden iletişime geçebiliriz. Değindiğim sayfada pazar günleri Küçüksu Kasrında 11 de buluşma önerim vardı, havalarında yağışsız olması koşuluyla bu hafta sonu takılabiliriz. Katılabilecek olanlardan haber bekliyorum.

haldun kabadayı
alper okumuş
merthan kortan
okan örs

varmı baska gelmek isteyen?

O zaman herkes uygun bulursa başlangıç olarak buluşma yerini Küçüksu Kasrı diye belirleyebiliriz, ilerleyen zamanda en uygun mekanı kararlaştırabiliriz. Alper senin için cumartesi yada pazar günü olması fark edermi? pazar,saat 11 de, Küçüksu Kasrı diyebilirmiyiz? Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba,
Ben c.tesi de pazar da katılabilirim.
Yarın 11 gibi çengelden de başlıyabiliriz,küçüksu kasrından da.Ben çengelköyden başlıyacağım çünkü.
Pazar günüde aynı şekilde tekrar edebiliriz bir aksilik olmazsa.gece tekrar foruma bakacağım.

O zaman cumartesi saat 11 de Küçüksu Kasrından itibaren katılabilirim, bu pazar müsait değilim ama diğer haftalar cumartesi de pazar da uygunum. Okan Örs yanıtınızı bekliyorum.

haldun kabadayı
alper okumuş
merthan kortan
okan örs
mehmet çakıroğlu

@Mehmet Çakıroğlu

Yarın sabah 11 de küçüksu kasrında buluşuyoruz o zaman.
Görüşmek üzere...

Geri