Scudo Sports

Üsküdar

Scudo
10:30-11 nası?
varmı başka natolu cevresınde tura cıkacak arkadaş???

@alper okumuş

hakan var ama calısıyor o hafta sonları onunla cıkıyorduk yorgun oldugu ıcın gelemez soylerım yınede

Selam arkadaşlar. Üyeliğim 2007 ye dayanır ancak aktif değilim ara ara mesaj yazmadan forumunuzda gezinir bir kaç ay daha uğramam genede kendimi tanıtmak istedim.

Adım Can Üsküdar capitol avm nin tam arkasında oturuyorum bir yerde koşuyoluda diyebilirim, 26 yaşındayım, işim turkcell ağırlıklı iletişim ürün ve hizmetleri satışı, bir çok kişinin gereksiz bulduğu mühendislik sırları ve içinde adrenelin olan çoğu spor hobimdir. Ancak bir çoğuna vakit ve olanak bulamadığım için uzaktan hobim sayılır.

Otomobillerin hobilerim arasında ayrı bir yerini olduğunu da atalamak gerekli.

üsküdar sultantepede oturuyorum ve haftada 5-6 gün validebağ üzerinden kadıköye gidip geliyorum. her türlü planınıza tarihlerim tuttuğu sürece zevkle uyarım

Üsküdar koşuyolu capitol'ün arkasında oturuyorum düzensiz olarak geceleri kadıköy ağırlıklı geziniyorum.

Selamlar,
Ben de çengelköydeyim.C.tesi-pazar sabahları aheste aheste duruma göre çengel-beykoz, çengel-kanlıca yapıp dönüveriyorum.

@haldun kabadayı28

Ben çengelköydeyim.Yağmursuz havalarda o taraflara takılabiliriz,özelden haberleşelim

selamlar, Çengelköy de oturuyorum. Hafta sonları çengel-anadolu kavağı, çengel-poyrazköy arası turluyorum. forum üzerinden önceden haber verebilirseniz seve seve katılırım.

Selamlar, Çengelköy de oturuyorum. Çengel-anadolu kavağı bazende çengel-poyrazköy arasını turluyorum. Yola çıkacağınız zaman forum üzerinden bilgilendirebilirseniz bende katılabilirim.

@Mehmet Çakıroğlu

O zaman, hava da uygun olursa önümüzdeki hafta için c.tesi ya da pazar bana farketmez ufak bir tur yapabiliriz.Herkes hafta içinde uygun günü ve saati belirlerse bu sayfadan haberleşebiliriz.Ne dersiniz?

@haldun kabadayı28

mesaj sayınız 50 olmuş,artık yollayabilirsiniz:))hotmaile yazdım ama belki başka katılmak isteyen arkadaşlarda olabilir diye buraya da yazayım.
Hafta sonu c.tesi ya da pazar çengel-beykoz-çengel olarak bir tanışma turu yapabiliriz.Anadolu yaka boğaz hattını da hareketlendirmiş oluruz...
Katılmak isteyenler buraya....

Okan Örs davetiniz için teşekkür ederim, bu hafta sonu şehir dışında olucam o yüzden ancak bir sonraki hafta sonu katılabilirim ayrıca bu süre içinde katılabilecek olanlar lütfen forumdan bildirsinler.

@Mehmet Çakıroğlu

Rica ederim.Bu bölümde üsküdar çevresi ile ilgili üç ayrı başlık var ve kirlilik oluşuyor.Bunlardan biri üzerine yoğunlaşırsak daha iyi olur sanırım.üsküdar çevresi başlığından da aynı organizasyonu yapmaya çalışıyoruz bir arkadaşla.
bu hafta haldun adlı arkadaş gelebilirse birlikte turlucaz.Bir dahaki haftada siz katılırsınız.Görüşmek üzere...

Geri