Scudo Sports

Üsküdar

Beykoz sınırları istanbulun en tehlikeli bölgesi bana göre. Bir iki kez tur yaptım. Hiç bir yerde bu kadar çok riskle karşılaşmamıştım.

Scudo
@Can_517

bugün sözde sağanak vardı, evden 1 de çıktım 5 gibi döndüm mis hava:)

• Beğen
Tepkiler: Can_517
@Mustafa Özer

Gençleri tofaş gurubu ile ünlü laf atar ama bana kalırsa zararsız. Zararlı kısım bana göre üsküdar selamsız. caminin civarı.

Sinan forumdaki projeni takip etmiştim. senin bisiklete kapladığın malzemeden arttıysa ziyan olmasın bana satabilirsin. arabanın arkasına taktığım taşıyıcının temas ettiği yerlerde boya zedelenmesi olmuş. o bölgeler için düşünüyorum.

@Can_517

yok yahu ne satması,koca pisklete 20 cm gitti zaten,sana 10 cm'i bile yeter,yarın kesip getireyim istersen,hatta beraber bakabiliriz,çok büyük mü ki kaplayacağın alan?

genişlik 45 cm bunda,boyunu da ona göre söyle ayarlarız getiririm.

• Beğen
saat 16.30 gibi ümraniye yada üsküdara doğru yola çıkıcam beykozdan varmı çevreden eşlik edicek olan ? mesaj atabilir

Ekip,

Yarın sabah 02/11 kavacıktan gelecek arkadaşla,havuzbaşındaki eski top sahası önündeki otobüs durağında 09,00 'da buluşup Üsküdar'da paça çorbası patlatacağız,sonra kendisi ayrılacak,bende kafa nereye triban3 oraya yapmayı düşünüyorum.
Sahilden-harem-kadıköy-fenerbahce vs. olabilir,beykoz tarafı olur,heryer uyar bana.

• Beğen
Benimde devamlı kullandığım bir güzergah ama şu çengelköye gelince hep geri dönmek istiyorum turu bitirmeden.

Ahh bee Sinan duyuruyu gece 10 da yapmışsın gene kaçırdık.

@Can_517

Valla Gece belli oldu Can, bi Samet gelebildi.
Havuzbasinda beklerken 2 ayri grup yol piskletli gecti, selamlastik, bilgisi olan varmi bu istikamett kullananlardan?
Uskudarda pacalari hopurdetmeye gitik, garson bugun yaris falan mi var diyor, yoo dedik sabah buraya gelen 3.grupsuniz dedi, buyuk ihtimalle havizbasindakilerde ugramis ayni yere:)) corbadan sonra Samet eve dondu, biz Arkadasla merter decathola gittim alisveris yaptik, donuste tramway yolundan geldik, simdi findikzade yemegi bitirdik.
Farkli biseyler deneyelim dedik, bi arap lokantasi bulduk, gomulduk yemeklere:))
Uskudar vapura binip, havuzbasinda ayrilacagiz.

Gezinti özetini imrenerek okudum. konuda çok aktif olmayan forumdan tanıdığım bir kaç kişiyi telefonla teciz ederek devet ederdim : ))) . Kısmet artık ayın 16'sı avrasya maratonu halk saat 09:00 da start almadan az önce altunizade den başlar köprünün keyfine varırız.

günün bonusu :)
hidrolik frene asılır gibi v-frene asılırsan böyle uçarsın işte.
Eminönü-zeytinburnu sahil yolunda deli gibi giden otobüs beni ezecek korkusuyla asıldım frenlere,hoop şahlandım ferrarinin atı gibi :)

https://i.hizliresim.com/B95m0Q.jpg
https://i.hizliresim.com/Z1PgVo.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Kaza geliyorum demez gelir. Geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilir. benzeri durumda kendi davranışım kaza anında utanç mümkünse olay yerine terk etme ve yalnız acımı yaşama : )))) tabi siz bunu örnek almayın.

@mehmet ulaş

Mehmet malum elimdeki tek alıcı adayı sensin. hiç uğraşma eski bisikletinle saatim sana benim bisikleti beraber kurtulalım.

@Can_517

Ucarken ,yere yapisirken tum otobus beni slow-mo izledi ya , ben ona yaniyorum:) neyse pisklette bisey yok allahtan, ben sirt ustu dustum, o da benim ustume kapaklandi, cok yakinlastik bir anda,ayaga kalktigimda artik olan olmustu,cok utaniyordum :D
su maraton olayini yapalim.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Sinan Ş

Geçmiş olsun Sinan. Kötü olmuş ya. Neye buna da şükür, dikkatli olmak lazım. Bir daha asılma frenlere o kadar :)

Sınan abı bu tarz sanatsal bir frenleme yapsaydın ne guzel olurdu :) Gecmıs olsun abı SPD olsaydı belkı de heyecan yapıp takla atardın (link)

@ebubekir sözbir

Aynen bu açıyı yakaladım,ivmelenme sonlanınca bisikletle beraber sola doğru düştüm, düştüğüm noktadan 1mt daha sola düşseydim o çılgınca gelen otobüsün altında meze olabilirdim,allah korudu.

Aslında sakin sakin kullansak risk büyük ölçüde azalacak. belli ki hepimiz atlı kovalar gibi kullanıyoruz. :) :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
@Can_517

Can,
Sedona 345'ten Triban3'e geçince tofaşı bırakıp ferrariye binmiş gibi oldum,viraja girişim,çıkışım,manevra yapışım bile değişti,inanılmaz zevk alıyorum.
Bir de spd türü birşey olsa tadından yenmez,ayakkabılarım yazlık dandik spor ayakkabı,biraz rahatsız ediyor,maximum güç uygulayamıyorum.

6 ay 345 sürmekle boşa vakit kaybetmişim :(

Geri