sonEr´´
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.374
- Bisiklet
- Salcano
Selamlar ,
Arkadaşlar hepimizin hayatta çok sevdiği şeyler olmuştur..Kimisi için küçük , basit şeyler çok değerlidir..Kimisi bir insanı çok sevmiştir , o insan çoook değerlidir...O insan bazen dostu olabilir..Bazende sevgilisi aşık olduğu prenses olabilir...Her şey bir yana ama bu insanlardan artık nefret edicek hale geldikten sonra hepimiz unutmak isteriz değil mi ? İşte bende artık nefret etme safhasına geldim...O öyle bir insandiki ne diyim en bunalımda olduğum anda bana destek oldu...Yanımda olmuştu..Şimdi ise adını anmak bile bana acı veriyor..Neden diye sorucaksınız biliyorum
...Gerçekten çoook uzun bir mesele...Artık bu insanı unutmak ve hafızamdan silmek istiyorum..Ama bir türlü silemiyorum...Her zaman geçtiğim sahil yolundaki banktan etrafı seyrederken , bazen yanıma yaklaşan minik bir kedicik bana onu hatırlatıyor...Bazense dinlediğim şarkılarda hatta telefonumu elime her alışımda yani kısacası hayatta yaptığım gerçekleştirdiğim herşey bana onu hatırlatıyor...Ama ben bu kişiyi kafamdan hayatımdan çıkarmak istiyorum...Hani derler ya derdini anlatmayan derman bulamazmış diye bende sizlere danışmak istedim ... Yardımlarınızı bekler , kafa yorup okuduğunuz için teşekkür ederim...İyi forumlar....
Arkadaşlar hepimizin hayatta çok sevdiği şeyler olmuştur..Kimisi için küçük , basit şeyler çok değerlidir..Kimisi bir insanı çok sevmiştir , o insan çoook değerlidir...O insan bazen dostu olabilir..Bazende sevgilisi aşık olduğu prenses olabilir...Her şey bir yana ama bu insanlardan artık nefret edicek hale geldikten sonra hepimiz unutmak isteriz değil mi ? İşte bende artık nefret etme safhasına geldim...O öyle bir insandiki ne diyim en bunalımda olduğum anda bana destek oldu...Yanımda olmuştu..Şimdi ise adını anmak bile bana acı veriyor..Neden diye sorucaksınız biliyorum