Scudo Sports

unutmak...

Aslında unutmaya calısmak yerine bir zaman sonra tekrar bir araya gelmek için çaba göstersen?
Yani en azından tamamiyle bitmiş birşey değilse düzeltmeye yada tamir etmeye çalışsan?

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Scudo
herkez Bu konuda hem fikir geçmisimizde elbette vardır bu gibi sevdalar aşklar seven İnsan unutamam diyor bi zaman geliyor Kalbindeki Durduğu yerde sam yelleri esiyor biraz kendimden pay biçtim nasil avuturum dedim ve basardım yerine bir başkasını koymakla değil Bisikletime aşık oldum diyebilirim gittiğim heryere onu götürdüm bos durdukça resimlerini Çektim İş de bile olsam zamanımı hep ona ayırdım unutamam diye bişey yok ama Zamanla alısyor herseye. Yanlız kalma sakın gününü arkadaslarınla geçir eğer tek kalırsan işin var demektir ...

• Beğen
@Ali Menemen

Ali'cim harika moral veriyorsun , sağol :) Sanada iz bırakanlar var gibi görüyorum seni..:) Tabi dediğin doğru ...

@İRŞAD ÇETİN

Maalesef ben beyin cerrahi değilim...:25:

@İbrahim Ozan

Lego değil ki bu yerine başkasını koyasın :rolleyes: Evet doğru..Bu duygu insanı tam 12 den vuruyor...Sanki içinizde çengelli bir iğne var ve birisi çekiştirip duruyor onu..Aslında o iğneyi kendimiz çekiştiriyoruz gibi.....Yalnız kalmayı bende istemiyorum ama ne diyim en sıkı dostum bisikletim genelde onunla beraber takılıyorum..Ara sıra eş dostla işte ama yinede beynimin bir taraflarında canlanıyor bazı şeyler...Gözlerim kapatıp iyi anıları aklıma getiriyorum veee tekrar gözlerimi açtığımda etrafımda kimseyi göremeyince insan doğal olarak üzülüyor...:) Sürekli kapatsammı gözlerimi ne yapsam :unsure:

Yardımlarınız için teşekkürler.

soner lardeşim geçmiş olsun başın sağolsun. Bende unutmaya çalışıyordum unutamıyordum ama dedimki amaaaan boşver herşey olacağına varır 1 ay önce tekrar buluşup görüşmeye başladık.

• Beğen
İlle de hayatımdan çıkartıcam bunu ben dedikçe daha da bağlıyorsun kendine..Yanı çıkartıcam dedikçe daha da hatırlıyorsun.Çözüm bence yakın bir arkadaşınla yüzyüze dertleşmen..Psikolog uzmandır,ama senin problemin çözülmeyince onun uzmanlığı senin için beş para etmiyor,ve o parasını kazanmaya devam ediyor..

• Beğen
Geri