Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Scudo
Merhaba , fuarda bisiklet için günlük kullanım ekipmanları satışının daha çok çeşitli olmasını beklerdim , satılan formalar vs . giyim , aksesuarla çok iyi ve çeşitli değillerdi , genel olarak fuar içi müzik olayı yok gibi birşey , fuarlarda müzik çok önemlidir ortamın elektriği açısından , bana biraz sergi gibi geldi , fiyat perfonmans olarak en çok satılan bisiklet markalarından Btwin ve Salcano ,Giant ı alanda göremedik. Downhill modelleri de çok yoktu , mtb standalarında da istediğimi bulamadım , genellikle elektrikli katlanır bisikletler ve yol bisikletlerini içermiş.

Şahsen katlanır bisiklet kullanıcısı olarak , kendi kullandığım Tern markası başta olmak üzere Dahon unda sıradan ve az model getirdiğini görmek beni üzdü , örnek olarak Verge serisinden hiç bisiklet yoktu , koskoca Tern sadece 3-4 model getirmiş , Dahon da kafayı Marinere Vitesse ye takmış. Mu serisi Verge serisi bisikletleri göremedik. Yani çeşit değil de en çok satılan modellerini tekrarlayarak müşteriyi yakalamaya çalışmışlar , tanıtım amacını es geçip. Yine de güzeldi..

@Pamuk

Benzer bir karbon yol kadrosu da bende var. 90 kg. geliyorum ve hiç sorun yaşamadım. Yokuş aşağı 120km/s hıza çıktığımı da bilirim. Sıkınca esniyor ama pedallarken esneme yok son derece rijit.. hatta fazla rijit geliyor bana.

@19tunahan93 2018 modeller gelmedi diye söyleniyordu bir bayi tarafından

• Beğen
Tepkiler: 19tunahan93
Arkadaşlar, bu sene de var fuar. 11-14 Nisan arası aynı yerde. Ve ön merak ettiğim şey ise şu, şimdi bir bisiklet alacağım da fuar zamanı iyi bir indirin olur mu? Beklemeye değer mi? Geçen sene indirim alan oldu mu?

@Şeffaf

Selamlar geçen sene bisiklet almak için fuara gittim cebimde 4500 TL para vardı ben fuardan bisiklet alamadım. Bir firma ile bir bisiklet için anlaştım onlar da bana geri dönüş yapmadılar. İndirimden ziyade ürün tanıtmak için gelen firmalar vardı bu sene nasıl olur bilemem.

Bu ekonomik vaziyette gene gümbür gümbür bir fuar olacağını sanmıyorum.

Ki zaten, bu tip son kullanıcıya hitap eden B2C fuarların da artık ne kadar gerekli olduğu, ne kadar sürdürülebileceği tartışılır vaziyette. (İhtisas fuarları ayrı)

Koca AutoShow bile 2 senede 1 yapıyor fuarı.

Internet olmuş koca bir fuar, sırf orda yer alıp hesapta marka reklamı yapmak için fuar harcamasına girmeye çok da gerek yok. Ben bisiklet markası olsam ben de girmem.

Ben geçen sene gittim. 105 setli orta halli bir bisiklet alma planım vardı. 4000 tl param vardı. Benim hayalini bile kuramayacağım fiyatları gördüm. Birde paran yoksa ucuz bir sey sormaya utanıyorsun. Kimse burnundan kıl aldırmıyor. Pek bi ilgi alakada yok. Bikefit için pahalı bisiklet soranlara demo yaptılar 15 dk civarı. Ben istedim müsade etmediler. Psikolojimi bozdu fuar. Fuardan kısa bir zaman sonra bir bayiden mosso tca 735 105 setli 2018 model 0 bir bisiklet aldım. Bu bisikleti almama vesile olan @redstormr1 abime tekrar çok teşekkür ederim.

Hayatımda bu kadar kötü bir organizasyon görmedim. ne adam gibi bilgi var ne bir tanıtım.
Bisiklet almayı düşünen insanların merak ettiği şey bu fuarda firmaların kampanya-indirim vs yapıp yapmadığı ya da böyle fırsatların olup olmayacağı. Zaten kur farkından dolayı %100 artan fiyatlar gördük kısa zaman içerisinde.
Bu sene fuar tekrarlanacak ve tarih git gide yaklaşıyor.
Kimse doyurucu bir şey yazmamış.

Bu sene nisan 11-14 arası yapılacakmış. Ben de bu ay sonu Tern katlanır alacağım. Dolayısıyla şimdi acaba fuarı beklesem mi diye düşünmeye başladım. İndirim-kampanya gibi şeyler olacak mı bu konuda bilgim yok. Gerçi alacağım bisiklet başlangıç seviyesinde sayıldığı için indirim olsa bile çok fark etmeyeceğini düşünüyorum. Fuarla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını dinlemekten memnun olacağım.

@Mehmet Nejat Karahan

gecen sene icin konusmak gerekirse ; cok cok doyurucu bir fuar gecmemisti katilimci sayis azdi ve ne yaziik ki bir cok marka yoktu ancak saniyorum bunda 1nci yil/ilk defa duzenleniyor olmasinin etkisi cok buyuktu. bu sene icin daha da guzel ve katilimi cok daha yuksek bir fuar olacagina eminim. diger taraftan da , yeni alinacak bir bisiklet ve komponentler icin fuari beklemenin daha uygun oldugunu sahsen dusunuyorum. ben de bazi eksiklikleri gidermek icin bu fuari bekliyorum.

O tarihlerde dolar yerinde durursa mantıklı .Ama duracağını pek düşünmüyorum.Hayırlısı.

@Mehmet Nejat Karahan
Fuara ben de gideceğim insallah. Ne var ne yok görelim bakalım:):harika:

@a.valverde
Bir de Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na yakın bir tarihte olacak.
Güzel olmasını umuyorum....:kötü:

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Hatırladığım kadarıyla bisikletle gidenler için bisikletini park etmeye yer ayarlamamışlardı, sorun olmuştu geçen yıl. Umarım bu yıl çaresine bakarlar.

Abi öyle biryer olsa bile ben bisikletimi oraya bağlayıp içeride rahat rahat fuar gezemem. İstanbul burası birisi çeker kamyonu biz organizasyon firmasından geldik der kamyona atar gider makineleri.

İnternet sitelerinden kayıt oldum,yalnız kurum adı ve görev soruluyor.Boş bırakınca kayıt olunmuyor(internetteki kayıt işleminden bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın.Fuar alanına gidince ordan da yapılabiliyor galiba),işsiz adam gidemiyor mu yani?Kurum adı yazılınca da gelen davetiyenin üzerinde kurum adı yazıyor. Örn:Bisikletforum Gıda,Ahmet Ahmetoğlu

ben çalıştığım şirketin adını yazdım geçtim :D

İyice yaklaştı fuar. Bu sene kampanyadır, indirimdir olacak mı? Var mı bir haber alan?

@ahmet1905
Yazıcıdan kendiniz çıkartıyorsunuz davetiyeyi. Sallayın bir şey gitsin...:hihi::hihi::)

Geri