Merhaba , fuarda bisiklet için günlük kullanım ekipmanları satışının daha çok çeşitli olmasını beklerdim , satılan formalar vs . giyim , aksesuarla çok iyi ve çeşitli değillerdi , genel olarak fuar içi müzik olayı yok gibi birşey , fuarlarda müzik çok önemlidir ortamın elektriği açısından , bana biraz sergi gibi geldi , fiyat perfonmans olarak en çok satılan bisiklet markalarından Btwin ve Salcano ,Giant ı alanda göremedik. Downhill modelleri de çok yoktu , mtb standalarında da istediğimi bulamadım , genellikle elektrikli katlanır bisikletler ve yol bisikletlerini içermiş.
Şahsen katlanır bisiklet kullanıcısı olarak , kendi kullandığım Tern markası başta olmak üzere Dahon unda sıradan ve az model getirdiğini görmek beni üzdü , örnek olarak Verge serisinden hiç bisiklet yoktu , koskoca Tern sadece 3-4 model getirmiş , Dahon da kafayı Marinere Vitesse ye takmış. Mu serisi Verge serisi bisikletleri göremedik. Yani çeşit değil de en çok satılan modellerini tekrarlayarak müşteriyi yakalamaya çalışmışlar , tanıtım amacını es geçip. Yine de güzeldi..