Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Yarışma filan varmıydı bir de wilier bira markası değilmiydi?

Scudo
Bugün fuarda eşime Focus izalco race carbon 105 satın aldık. Fuar hafta sonu çok kalabalık olur diye düşünerek hafta içi gittik ama sanırım hafta sonu çok daha eğlenceli olacaktır.

Dosyalar

• IMG-20180330-WA0000.jpg
    IMG-20180330-WA0000.jpg
    80,9 KB · Okunma: 113
Eyyy basın! 65000 TL lik Trek Madone mu değerli görüyorsun.
Biz bisiklet sporcuları ,O Trek'ten daha değerliyiz.

(link)

@enes_vl

Öğrenci beleş diğerleri 5,-TL

Fuara giriş ücretinden içeride bir şey olmadığı belliymiş zaten...:D

@mümtaz öztürk
Mümtaz bey bu kadarda ezmeyelim. Sonra neden bisiklet fuari yok oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mehmetsunu Bu belediyelerin; bisiklet yolu yok denmemesi için işlevsiz bisiklet yolu yapıp hadi alın size bisiklet yolu var uygulamasına benziyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
-İlk defa bu kadar yakınımda bi fuar var kafamda fuara dair bişi oluşmadı sadece süper markaların bisiklet sunumu mu var matara forma spd felan yok mu ??
-Yaz için eksiklerimi topluyorum ist. bugün geldim 3 günlüğüne.. şimdi fuarda SPD,KASKvar mı ben Fuardır indirim de vardır gider bi shimano SPDmi alırım dıodum (şu decathlonda 300 tlye satılan mt44b olan en ucuz olan var ya ondan :kötü:)
Yardımcı olan forumdaşlarıma şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@mmakif

Bahsettiğin ürünleri uyguna bulabileceğin bir ottamdan ziyade sergi ve satış tadında geçen bir ortam

• Beğen
Tepkiler: makifir
ciddi bir hevesle gitmek istediğim bir fuardı ama sadece sergi alanı olduğu için gitmekten vazgeçtim, insan fuar denince satış olmasını fuar sebebiyle %10-15'lik bir indirimle gerçekleşmesini bekliyor. Stok yönetimi, depo problemini anlarım da orada sıcak satış yapıp kargo ile göndermek de mümkündü, ona da gerek duymamışlar anladığım kadarıyla. E geri kalanı ben zaten web sitelerinde görebilmekteyim neden gideyim dedim ve gitmedim.

@mahden

Aslında şu şekilde değerlendirmenin daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Malum hepimiz fuar denildiğinde de farklı beklentiler içerisine giriyoruz. İlki düzenlenen Uni Bike 18 daha çok tüm markaların bir arada olduğu bisiklet ekipman ve aksesuarları görebileceğimiz aynı zamanda yeni fit uygulamalarını yeni teknolojileri tecrübe edeceğimiz bir organizasyon. Fuar indirimi kısmına katılıyorum o kondaki beklentileri ne yazık ki karşılayamadılar.

Bu fuarda ucuz bir şey yok. Her yer fırsat olur diye düşünerek gitmiştim (yol bisikleti alma niyetim var) Yok öyle bir şey. Parası olan gitsin bence parası olmayana moral bozukluğundan başka bir şey değil.

@hydrocon bu yaklaşım da doğrudur, misal benim ömrü hayatım boyunca satın almayacağım bir iş bike-fit o yüzden o da cezbetmedi. geçen seneki moto-bike fuarında 10 adet bisiklet dağıttılar çekilişle, katlımı arttırmak için, o da yok sanırım bu fuarda. bittikten sonra gidenler eksikleri organizasyona iletirse seneye sanırım daha güzel bir fuar olur.

Aslında sergi de olsa satış da olsa, her neresinden olursa olsun bisiklete ilgi duyuyorsanız bu etkinliğe katılmanızı tavsiye ederim.
Bisikleti mağazadan da gidip alabilirsin 2. El de bulabilirsin ama Kataloglardan iç çekerek baktığınız makineleri yakından görmek dokunmak belki de deneme sürüşü yapmak bile bence çok keyifli. Hele ki bir çoğunu biarada görmek çok iyi bi his.
O 65.000 TL lik olan ve bisiklete ilgi duymayan kesim için bile 1000 tl etmez dedirtecek bisikletin kadrosunun Aero tasarımı için (sırf aero) 5.000 saat Arge çalışması yapıldığını söylediler. Bunu düşünerek o bisikleti sevmek bile çok ayrı bi haz. (ben mühendisim, belki o yüzden farklı geliyo da olabilir)
Sözün özü, bence yakındaysanız gidin. Çöp satın almasınız dahi pişman olmayacaksınız.

@mahden

Hocam benimde etim budum beli :) baktık baktık döndük ama sadece bisiklet için dahi böyle bir organizasyon yapılması bence çok güzel bir gelişme.

@ekinemre çok güzel yazmışsın hocam

Geri