Scudo Sports

Unibike bisiklet fuarı kurulum, görüntüler, kareler, videolar.

Scudo
Kurlardan ötürü bu tarz yerlere gidip canımı sıkmaktansa bisiklet sürmeyi tercih edeceğim. Bir shimano forma almak için bile servet dökmek gerekiyor. Diğer türlü kedi-ciğer ilişkisi yaşayıp, buruk bir şekilde eve döneceğim -_-

Video için teşekkürler.

Baykfit ilk aklima gelen.
Yaptirmaktan ziyade yapilisini izlemek lazim.
Rituel nasil can buluyor...

Cumartesi fuar da olucam.sabirsizlikla bekliyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz de 2 arkadaş geliyoruz biletlerimizi aldık bakalım firmalar ne tür güzellikler yapacaklar merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: cem_filiz
@asladurma oooo Fatih bey siz foruma gelirmiydiniz yaa
Hoş geldiniz Sefa getirdiniz. 23 Eylül 2016 da en son foruma girip trek paylaşmıştınız. Ne oldu da konu açma gereği hissetiniz forumumuzda.
Şimdi birşey diyecem olmayacak:snzdglsn:. Neyse herkese iyi seyirler arkadaşlar

Trek reklamı için gelmiştir.Zaten Trek standı da şuracıkta :ssrtcbya::D

@sadi imren (link) eğer fuara gelmişse inceler misin benim için nasıl bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Decathlon'u aralarina almamislar...

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Fuara bisikletle gelsek aklımız kalmadan bisikleti koyabileceğimiz yer var mı? Hiç gitmedim o alana nasıl bir yer bilgim yok. Yoksa en güzeli arabayla gelmek mi? :kötü:

kur bu kadar yüksek oldukça daha ağzımızın suyu akar durur bizlerin.Alamadan geri dönmek ne üzücü Allah herkese yardım etsin.

Aslında başta trek reklamını gözümüze sokmadan yapıyordu videolarında, marka bana sempatik geliyordu, şimdi gözümüze soka soka yapılan reklam iğreti duruyor, videoyu çeken arkadaşı da samimiyetten uzaklaştırıyor.

Birşey almaya, para harcamaya değil.
Çok sevdiğim bisikletlerin arasında olmaya, benim gibi bisiklet severlerin arasında olmaya, bisikletle ilgili konuşmaya, antreman yöntemleri dinlemeye, güzel bisikletleri şöyle canlı canlı görmeye, bisiklet takımlarıyla yarışlar hakkında konuşmaya, yakalarsam 1-2 eşantiyon almaya :) gideceğim cumartesi günü.
Umarım hava güzel olur da, bisikletimle gidebilirim.
Doları, fiyatları eleştirmeye hiç gerek yok böyle güzel bir fuar başlığında.
Bisiklet sever olup da fırsatı olan herkes katılmalı bence fuara. Katılalım ki sürekli olsun, katılalım ki, talebi gören firmalar arzı artırsın.

@mithgor isteyen istediğini alır yada almaz.Ama almak isteyip te alamayanların hangi sebeple alamayacağı da ortada değil'mi?
Biz burada birilerini bir şeyleri tabi ki de eleştireceğiz ki bazı şeyler yoluna girsin yada giriyormuş gibi olsun en azından.Herkes hür istediği gibi gezip istediği çıkarımları yapabilir fuarda. İnşaallah sende istediğin fuar mutluluğuna erişirsin ne diyelim sağlıcakla kal.

@mühendis
Kirletme?
Benim yazımı okuduğuna emin misin?
Fuar başlığında eleştirmeye gerek yok dedim sadece. Yoksa ben de fiyatlardan vs. memnun değilim. Ama bizim lehimize olacak bir fuarın başlığına gelip, pahalı vs. yazmak sadece boş boş eleştirmektir.
Gene de burası forum, boş boş eleştirmek de hakkı herkesin. Ben sadece çok kibar bir şekilde gerek yok dedim.
Ek olarak, lütfen okuduğumuzu anlamaya çalışalım.

Geri