Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
Bu akşam biraz rahatsızım grip oldum sanırım kuzenim çık gezelim diyo ben sana selpak alırım diyo heheheehe başka zamana nasip !!!

• Beğen
Tepkiler: ümran çoker
@Nyo Ykpogl

yahu noluyor size nazar mı değiyor göze mi geliyorsunuz nedir:S forumdaki herkes hasta, grip,kazazede:( :S hastalıık yok kazaa yokk aslan gibiyiz kötü enerji yaratmayın bakiim:D her türlü süperiz biz :box2: süüpeeeeeeeeer

Valla ümran çok hiper aktıf gördüm seni :) Nazara gelince nazara geldim sanırım bugunda yolda giderken ayağım kaydı düştüm sanırım nazara geliyom bu aralar :(

Konu Başlığı Üsküdar + Ümraniye + Ataşehir + Acıbadem fakat siz Fener Maltepe Caddebostan'dan söz etmişsiniz ? Anlam veremedim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
@G. Akpınar

ben ümraniyedeyim bu yazılan istikamet ise bu istikamette zaten bisiklet kullanılmaz kullanılsada keyif vermez

Başlık Üsküdar + Ümraniye + Ataşehir + Acıbadem de oturupda sahil yoluna takılanlar için !!!

ümraniyede sahil yolu var mı? =) bu akşam gezilcekse ataşehir-bostancı ben gele bilirim

@Nyo Ykpogl

turlarda tanıştığım insanlardan öğrendiğim şey şu ki:
yaş hiç birşeydir kondisyon herşey all_right

@ümran çoker

Hayi öyle olsun ümran :) inşallah görüşürüz bu aralar hala dizimden çekiyorum iyi olsam inecem sahile valla :)

@ümran çoker

Valla bak tura gelirsem ve görüşürsek gösteririm dizimi anlarsın dizim bi delinmedi yada kırılmadı o kadar kötü... 4 gün geçti ama hala arasıra kanıyor:(

@Nyo Ykpogl

tamaaaaam tamaaaaaaaaam
nöbetçiler atın şunu yedek klübesine orda otursun biraz yaralarını da sarın hemen iyileştirin nöbeeeeeeetçileeeeeeer

@Çağatay Taha İncel

Ben üsküdar bulgurludayım kardeşim haberleşelim sahilyoluna takılıyoruz ;)

Geri