Scudo Sports

Ümraniye

Merhabalar,

Ümraniye'deyim, kaymakamlığa 5 dakika mesafede oturuyorum. Akşam bisikletle çıkıp Caddebostan'a doğru inme planı ne zamandır kafamda vardı. Eğer sahile doğru turlamaya niyetlenirseniz ve beni de kabul ederseniz aranıza katılmaktan memnun olurum.

Saygılar, sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Nyo Ykpogl
Scudo
bende ole eskı düldül ile çıkıorum bende gelebilirim aranıza istersenız....

Merhaba ben Acıbadem de oturuyorum. Genellikle beykoz a gidiyorum turlamaya. Eğer gelmek isterseniz bana ulaşın...

• Beğen
Tepkiler: Nyo Ykpogl
mrb. bende ümraniye son durakda oturuyorum ve 2 arkadaşım daha var bisiklete ilgisi olan beraber birşeyler yapa biliriz

@merthan216

Beykoz tarafına gtmek güzel ama bir o kadarda yorucu ve aramızda yaş olarak küçükler var trafikte ne kadar sağlıklı olur activite bilemem :eek:

Bulgurluda oturuyorum, hergün Küçükçamlıca parkında turluyorum arada bir de Bostancı -Kartal sahil yyolu yapıyorum. Hergün saat 8 bana uyar.

ataşehir'den katılmak isterim. ne zaman pedallıyorsunuz?

Arkadaşlar ben de yeni bisiklet aldım ve siteye de yeni üye oldum ama benim bisikletim burda gördüklerimden baya geri o yüzden pek cesaret edemedim mesaj yazmaya:):)

ben de ümraniye inkılaptayım

bu arada bisikletim hala yapım aşamasında ama sürülebilir durumda
yani beni de kabul ederseniz sizinle sürmek beni çok sevindirir

şimdiden herşey için teşekkürler...

inkılaptayım ama çarşıya takılıyoz kaymakamlığa da geliriz...:D:D

• Beğen
Tepkiler: ÖMER KAYA
bende ümraniye dudulluda oturuyorum pazar günleri tura çıkmak iyi olur

Çekmeköy, dudullu arasında bir tur, antreman falan amaçlı bir toplanma
güzel olur, konuyu güncel tutalım herkesten bir ses, fikir alalım derim.

ArkadaŞlar Ben Yenİ Üye Oldum Bu Sultanbeylİ,hasanpaŞa,uzundere Etraflarimda BÖyle İŞlermler Varmi Yokmu Ben Sultanbeylİde Oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@edo

kazım karabekirde emek bisiklet var ordan alabilirsin yardımcı olurlar sana onlarda spor yapıyo takıl onlara her gün çıkıyolar antremana aşa yukarı okey!
Erkan EMANET dükkan sahibi telefonu:0216 6314270

Geri