bende tantavide tantavi parkının hemen arkasındayım.... birgun bişiler yapabilirz. genelde antreman için natoyulundan rasathane yapıp gelıorum bir kac tur....
bazende kanlıcaya kadar gidip geliyorum akşamları.... istersen bir ara hem tanısmıs oluruz hemde gezmıs oluruz ne dersin?
bende çarşıda oturuyorum ümraniyenin. başlangıçda ben çekmeköy e kadar gidip gelirdim antreman olsun diye sonra beykoz oldu bu şmdi ise riva sizede aynen böyle tavsiye ederim ümraniye-çekmeköy güzergahı uygun bi güzergah olur başlangıç için akşamları 1 saatte tamamlancak bir mesafedir ve spor amaçlı zevkli saatler geçirceğiniz bir yol cadde üzerinden veya otobandan..
Bence herkes msn ve facebook hesablarını paylaşsın tanışalım.Bu şekilde bir araya gelmek zor oluyor.Hafta sonları ve akşamları gezeriz diye ümit ediyorum
hiştt kızlar ne zaman başlıyoruz gezilere artık havalar ısınmaya başladı ediz enes hadi toparlanın gençler kop kop kop ümraniye tayfasını canlandıralım gene
Merhabalar. Ben de Ümraniye Çarşı'dayım. Yazın İstanbul'un her yerine bisikletle gidiyorum. Kadıköy'e hemen hemen her gün gidiyorum zaten. Geçen yaz İstanbul-Lülebugaz turu yaptım. Bu sene de Mayıs'ın ikinci haftası gibi İstanbul-İzmir turu planlıyorum. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Kazasız sürüşler. aykut.taskin@mynet.com