Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
Bende Dudulludayım.

@ismailofli

bende tantavide tantavi parkının hemen arkasındayım.... birgun bişiler yapabilirz. genelde antreman için natoyulundan rasathane yapıp gelıorum bir kac tur....

bazende kanlıcaya kadar gidip geliyorum akşamları.... istersen bir ara hem tanısmıs oluruz hemde gezmıs oluruz ne dersin?

bende çarşıda oturuyorum ümraniyenin. başlangıçda ben çekmeköy e kadar gidip gelirdim antreman olsun diye sonra beykoz oldu bu şmdi ise riva sizede aynen böyle tavsiye ederim ümraniye-çekmeköy güzergahı uygun bi güzergah olur başlangıç için akşamları 1 saatte tamamlancak bir mesafedir ve spor amaçlı zevkli saatler geçirceğiniz bir yol cadde üzerinden veya otobandan..

Bence herkes msn ve facebook hesablarını paylaşsın tanışalım.Bu şekilde bir araya gelmek zor oluyor.Hafta sonları ve akşamları gezeriz diye ümit ediyorum

msn:gecelerinzalimi@hotmail.com
facebook:GECELERINZALIMI

Selam,

ben bulgurlu caddesinde oturuyorum.
Buralarda oturan, sürüşe çıkan birkaç kişi var sanırım ama tanışmadık hiç.

havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum 17-18 derece oldumu sürüşlere başlarım.
genelde caddebostana, oradan pendiğe gidip geliyorum. 50 km oluyor.

Çoğunlukla yalnız sürüyordum ama bu sene biraz daha guruplara takılmayı düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Kimse yokmu buralarda.

hiştt kızlar ne zaman başlıyoruz gezilere artık havalar ısınmaya başladı :) ediz enes hadi toparlanın gençler kop kop kop ümraniye tayfasını canlandıralım gene

@ÖMER DOĞAN

ya kardeş feci tırstırıcı 1 nickin var gecelerin zalimi :)

• Beğen
Tepkiler: dogan58
Merhabalar. Ben de Ümraniye Çarşı'dayım. Yazın İstanbul'un her yerine bisikletle gidiyorum. Kadıköy'e hemen hemen her gün gidiyorum zaten. Geçen yaz İstanbul-Lülebugaz turu yaptım. Bu sene de Mayıs'ın ikinci haftası gibi İstanbul-İzmir turu planlıyorum. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Bana aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Kazasız sürüşler.
aykut.taskin@mynet.com

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
pazar günü için bi gezi olsa çok iyi olur bi orman havası alırdık (alemdağ,polonez)umarım cem abi görür mesajı.....

yarın için bir organizasyon yapında açılışı yapalım orman havası soluyalım..

umranıye-cengelkoy ekıbınde sanırım 20kişi var,
bir mail grubu yapıp oradan devam edelim bence,
devamlı foruma girip bakmak zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
@aykut001516

izmir istanbul çoğumuzu aşar gibime geliyor kardeş ama nacizane turlarımızda seni aramızda görmek isteriz. teşekkürler

@alper okumuş

mail işi yaş alperim msn veya forum haricinde ki davetlere pek icap edilmiyor...

@karaburga

Cumartesi organizasyonlarınız olursa katılmak için elimden geleni yaparım :)
Pazar iş güç...

@karaburga

karaburga kardeş selam,

kayışdağındayım.

alemdağ-orman-polonez derseniz, kontenjan da müsaitse ben de atlarım. :winkenlux

sizlerin dediği gibi

no asfalt, no eksoz :D

yalnız gene o balçıklara dalmaya niyetli misiniz? :D ya da o güne kadar oralar kurur mu? :D

murat semiz

Geri