Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
Selam yarın yani Cuma günü gece sürüşüne bende katılabilirim bu gün bisiklet ile turlamadım dinlendim yarın gelirim fakat siz nerede buluşuda caddebostana gidiyosunuz ümraniyede olanlar bir ortak noktada buluşuyorlarmı ?

@restart

arkadaşım mehmet ali ağca seni ekledim ama ne online oluyorsun ne bişey.

Eğer Ümraniye tayfasından Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri Bostancı-Pendik gece sürüşüne katılmak isteyen arkadaşlar varsa, Ümraniye'de ortak bi noktada buluşup beraber gidebiliriz.

Saat 20:20'de Bostancı'da olmamız gerektiği için en geç 19:30 gibi Ümraniye'de buluşulabilir. Gece sürüşünden sonra Ümraniye'ye varış ise gece 00:30'u bulabiliyor. Bilginize.

Selam Lisayu Ümraniyede nerede ortak nokta olabilir bilmiyorum en uygun neresi olur onuda bilmiyorum siz karar verirseniz iyi olur bilinen bir yer olması iyi olmuş olur (Olur sözcüğü çok geçti :D)

@restart

Ümraniye Sondurak'ta bulunan PTT Bank'ın karşısındaki Kavaklıdere Caddesinin bitimindeki göbekte, yani istiklal ilk.Okulunun karşısındaki parkın önünde buluşabiliriz. En geç 19:30'da hareket edecek şekilde buluşabilirsek çok iyi olur.

Araba ve insanların çok olduğu merkez caddelerde buluşmak yerine tarif ettiğim yer daha iyi olur diye düşünüyorum. Aslında Kaymakamlığın oradaki park da güzel ortak buluşma noktası olur ama Bostancı'ya gideceğimiz yola ters düşer. Ümraniye'den gelecek sayımız artarsa duruma göre Kaymakamlık parkını buluşma noktası olarak tayin edebiliriz.

Eğer buluşma noktası olarak daha iyi tercihlerin olursa buradan yazabilirsin veya beni arayabilirsin. Sana özelden cep numaramı gönderiyorum. Bu akşam beraber buluşup gidebiliriz.

Ümraniye Çarşıda İgdaş'ın orada buluşulursa daha iyi olur dediğiniz yerleri tam olarak bilmiyorum şuan saat 19:00 Pazartesi

arkadaşlar merhabalar öncelikle.

Akşam Spor amaçlı cumartesi günleri pedallamak isteyen arkadaşlar ortak bir yer seçelim buluşalım gezelim çay yada kahve muhabbetleri edelim tek başıma sarmıyor artık=) yeni arkadaşlar arayışı içindeyim

Merhabalar,maddi imkanlarım elverdiğince aldığım yeni bisikletim ile Ümraniye'den yolculuklar yapma isteğindeyim,hergün ve her saat uygun olduğumu belirtirim,çevremden gelebilecek arkadaşlar var ise memnuniyetle beklerim...

merhaba mertcan ümraniye tavukcu yolunda oturuyorum doğu ataşehir diyebilirsin pedallamak istersen ben buradayım=)

Ben hergün 8 den sonra müsaitim cumartesi gününe kadar bisikletimin yürür aksamını değiştiyorum cumartesi günü ataşehir mcdanls önünde buluşalım mı birer kahve içeriz daha sonrasında bir iki tur atar döneriz uygun olur mu?

Geri