Scudo Sports

Ümraniye

Anlaşılan Herkes Yoğun (müsait Olursam )diye Belirtmiş.bu Hafta Sonu Alemdağ Veya Polonezköy Tarafına Organizasyondan Anlayan Bir Arkadaş Mini Bir Tur Düzenlemeyi Düşünür Mü Acaba?merakla Ve Istekle Bekliyeceğim

Scudo
mrb.bende yeniyim. ümraniye nato yolu.
hafta içi akşamları dereboyu caddesinde turluyorum. aysonunda sonra organizasyon olursa katılabilirim.

Selamlar..

Bende Çengelköyde İtfaiyenin orda oturuyorum...

Sahile filan iniyoruz ama yokuş çok yoruyor antremansız olduğumuz için..

Çengelköy tarafındaki arkadaşlarla toplanıp sahilden beykoz yada beylerbeyi gibi yaparbiliriz dönerken biyerde oturur mola verir muhabbet vs ederiz.

ben bulgurlu da oturuyorum iki günde bir akşaları başlangıç noktamız bulgurlu mado kısıklı.altunizade.bağlarbası.zeynep kamil. karaca ahmet.kadıköy meydan acıbadem ve yine bitiş noktamız bulgurlu mado eşlik etmek isteyen arkadaşları bekleriz

birazda doğada deneyin bence bırakın şehrin iç kısımlarını ormana gidin bisiklete bindiginizi daha çok anlayacaksınız emin olun :) çekmeköydeyim bende ama sakaryada okudugum icin hafta sonları istanbulda oluyorum. isteyen arkadaşlarla ormana keşif turuna gidebiliriz. msn adresimi yazıyorum tanısmak isteyenlerle tanısabiliriz.

msn: zodiijackyl@gmail.com

slm ben de ümraniyedyim ama antreman yaparız işterseniz benim ,
en az 60km olucak iştersen beraber çıkarız olurmu kardeş

@edo

selam ben ümraniyeye yakın oturuyorum, haftaiçi çalışıtığım için mümkün görünmüyor ama haftasonları eşlik edebilirim.

Ben ümraniye sondurakta oturuyorum genelde kaymakamlığa takılıoruz

işyerim libadiye'de haftada en az 1gün işe bisikletle geliyorum...

bende bazen antremana çıkınca akşam acıbademden çıkıp ümraniye-sondurak yapıyorum haftanın 2-3 günü genellikle

@zodijackyl

merhaba bende Çekmeköy de oturuyorum haftada 2-3 gün çekmeköy' ün dağlarını turluyorum. C.tesi sabahları ve pazar da öğleden sonra müsait olursanız birlikte binebiliriz.

Ümraniye Çarşı alayına karşı :)

H.sonları birlikte bir yerlere gidebiliriz. Fikri olan varsa yazsın lütfen :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben Ümraniye istiklal mahallesinde oturuyorum. Tek başına dolaşmaktan sıkıldım. Yapılacak organizasyonlara katılmaya hazırım.

31/05/2009 Pazar sabahı için bir organizasyon planlayabiliriz. Güzergah konusunda fikri olanlar yazsın değerlendirelim :)

Geri