Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
Selam Çekmeköy de oturuyorum mtb kullanıyorum dağ yolundan polenezkoy e gidip geliyorum katılır saniz sevinirim

Üsküdar; Libadiye, Bulgurlu, Çamlıca
Ümraniye ve civar bölgelerinde yaşayan yol bisikletine sahip arkadaşların dikkatine.

Yol bisikletine sahipsiniz ve tek başına uzun rotaları yapmak sizi sıkıyor ve motivasyonunuz düştüğü için gerçek performansınızı ortaya çıkaramıyorsunuz. İşte o vakit yakın çevrede yaşayan yolcu pedaldaşınız olsa fena mı olur ?

Hafta içi bazen boş vakitlerim olabiliyor eğer performans sürüşlerini seviyorsanız Riva, Polonezköy, Göçbeyli, Şile ve civarlarına kaçış yapabiliriz. Etaplar tırmanış odaklı olduğu için rampalarla aramızı iyi tutmalıyız. Hafta sonu için grup sürüşlerine dahil olabilecek arkadaşlarıda bekleriz.

Katılım, soru, bilgi vs. için özel mesaj gönderebilirsiniz mesaj için tıklayınız

Pendik Kurtköy tarafında oturuyorum. Şile performans turlarına katılmak isterim. :)

@Furkan TK be yola geçtim abi. Henüz 400 kmlik bir deneyimim oldu biraz daha gelişince katılacağım insallah bulgurludayim ben

• Beğen
Tepkiler: şamilkafkas
@Furkan TK arkadaşım merhaba bu haftasonu göçbeyli şile istikametine gideceğiz hafta içide gezilerimiz oluyor vatsap gurubumuzda var buyur gel yasırde gurubumuzdan Zaten @yasirkidil konu paylaşımımızda var iyi günler

• Beğen
Tepkiler: ottcci
bağlarbaşındayım. tek geziyorum zaman uyuşmazlığından ve işlerden dolayı. sizleri buradan keyifle takip ediyorum..Çok güzel turlar yapıyorsunuz kazasız sürüşler dilerim

@yasirkidil İlginiz için teşekkürler yanlız aramızdaki mesafeler uzak. Sabah 06:00 gibi yolların boş olacağı zamanlarda buluşup hedef rotalara kaçmayı düşünüyorum aramızdaki mesafelerden dolayı bu biraz zor gözüküyor.

@mekolac

Evet kardeşim senle çok yakın oturuyoruz yol bisikletine iyice alışırsın zamanla kondisyonuda genç olduğun için hızlıca yukarı çekersin. Daha sonra görüşürüz.

@Seyyah özkan

Yaptığınız turları beğeni ile takip ediyorum şehir bisikletlerinize atlayıp doğa ile başbaşa çok keyifli turlar yapıyorsunuz. Barışla tanışıyoruz. Fakat benim ortaya çıkarmak istediğim 2-3 kişilik grubla yol bisikletlerinin doğası gereği daha performanslı sürüşler yapacak yakın çevreden pedalşölerlerle hızlıdan hızlanmak. Size bol oksijenli pedallar dilerim yollarda muhakkak karşılaşacağızdır.

@z. usta Konularınızı takip ediyorum her daim tek çıkıp uzun metrajlı sıkı turlar yapıyorsanız. Zekeriya hocam katılmak isterseniz memnuniyet duyarım.

ümraniyede oturuyorum yni bisiklet alıcagım 1500 civarı bütçem var sizce ne almalıyım

Turlar ne zaman basliyor

Ümraniye civarında arka frene beraber hidrolik basabileceğim arkadaş arıyorum dolum kiti yok elimde arka fran çalışmıyor yurtdışından gelmesine çok var daha bisikletçiler çok para istiyor bunu beraber yapabileceğim bi arkadaş varmı

@pcmnyk Sondurak esta bisiklet Hamza abi 15tl ye sıvısını değiştiriyor. Eğer doğru anladıysam sorununuzu ?

• Beğen
Tepkiler: Gixxer
Ben belediye binasının ordayım da burdaki çarşıya çıkan sokaklarda falan dediğiniz işlemi yapan yerler vardı yanlış hatırlamıyorsam.

en iyisi kitini almak arkadaşlar yoksa her defasısında 15 tl vermekle bitmez bu iş

Arkadaşlar önemli. Bilen biri varsa mesaj atsin lütfen.

İyigünler ümraniyede oturuyorum 2-3 aydır bisiklet sürmüyorum 2-3 gün antreman yapıp kendime gelirsem sizlede sürmek isterim.

Dağ bisikleti kullanmasam size katılmak isterdim :) Bende libadiye çamlıca taraflarında pedallıyorum genelde

Geri