Scudo Sports

Ümraniye

Scudo
herkese selamlar bende aranıza yeni katıldım
bu hafta arasıda bisikletime kawuscam
comes oldugum için sedona vitra weya borla modellerinden birini tercih edicem
yorum yaparsanız sewinirim

merhaba ben de yeni üye oldum mtb lere meraklıyım birtane mtb em var 17 yaşındayım free ride ve hareketlere çok meraklıyım hemen hemen hergün bisiklet üzerindeyim bir kaç hareket yapabiliyorum bu konudu bişeyler söyleyebilirmisiniz teşekkürler

Forumunuzun yeni üyesiyim...anadolu yakasında oturuyorum..çarşamba turlarında konuşulan bir konuyu buraya taşımak istiyorum. Son zamanlarda Avşar kafenin servisinin pek iyi olmadığı yönünde şikayetler var. Onun yerine başka bir yer araştırıp gitsek, iyi olmaz mı arkadaşlar? ne dersiniz????

Bana katılıyorsanız lütfen en yakın zamanda ufak bir araştırma yapalım....

Saygılar...sevgiler

• Beğen
Tepkiler: jerry_f
Durun en acemi benim :p Yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum hatta dedim bile !

walla servisini bilmem ama fiyatlar hiç de gerçekçi degil:) artık bi çaydan fazlasını da istemeye düşünmüyom..ayrıca o yol üstünde daha güsel we fiyatları daha mantıklı olan yerler de yok degil.... haklısnıns!

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Meraba arkadaşlar,
Ben Ümraniye-Çarşı dayım. Ümraniye civarında beraber pedallayabileceğimiz kimler var. Hafta içi 2-3 gün hekimbaşı tarafına, hafta sonu Üsküdar ya da Kadıköy taraflarına gidiyorum. Siz nerelerdeseniz, nerelere gidiyorsunuz :D

İyi forumlar

Ben Tepeüstündeyim. Hafta içi akşamları vakit bulursam 20:00 den sonra Soyak Yenişehir , Göztepe Soyak , Libadiye Cad. Ümraniye Çarşı turluyorum (Kısa süreli ve spor amaçlı olduğu için evden çıkıyorum ve bisikletten inmeden eve dönüyorum.). Hafta sonları Hekimbaşı , Çavuşbaşı , Beykoz , Polonezköy , Çekmeköy arasında orman içi turlar yapıyorum. Bu parkurları özellikle tavsiye ederim. Bu turlar hem spor hem gezi amaçlı oluyor. İsteyen arkadaşlarla seve seve gezebiliriz. Ancak bu hafta sonu yokum.

Cumartesi sabah 07:00 da çengelköy shell den çıkıp Beykoz yapıp geri döneceğim. Toplam 30 km. 25 km/saat hız ortalaması ile gider geliriz. 1,5 saat sürer

• Beğen
Tepkiler: Kutay Özdemir
Ben bu hafta sonu kadıköy'e gidip asflat lastiği almayı düşünüyorum ama irtibatı koparmayalım ilerleyen haftalarda buluşup organizasyonlar yapalım. Bir haftasonu da caddebostan turlarına katılamayı düşünüyorum, düşünen olursa birlikte gideriz :D Ümraniye'de var mı bildiğiniz asfalt lastiği alabileceğim bir yer ?

@OkanAyaz aynı yerlerde turluyomuşuz belki birbirimiz görmüşüzdür :D

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Kutay Özdemir
Geri