Scudo Sports

Ümraniye

en az haftada 3 kez performans amaçlı, akşamları bisiklete binen arkadaşlar aranıyor...!

Scudo
Herkese Selamlar,

Şerifali tarafına taşındım. Geçen günde nihayet bisikletimi İzmir'den getirebildim. Uzun mesafeli turlarınıza katılmak isterim. Şayet toplu olarak haber verebileceğiniz bir mail ağınız varsa beni de dahil etmenizi rica ederim.
Görüşmek üzere,

Ahmet LALEOĞLU

E-Mail: alaleoglu@hotmail.com

Selam arkadaşlar,

Ben de Ümraniye Şerifali bölgesine taşındım. İzmir'den geldiğim için İstanbul bisiklet camiasından hiç kimseyi tanımıyorum. Turlarınıza katılmak isterim. Olası turlarınızı ilan ederseniz memnun olurum. Ya da kışın müsait olduğum için hafta içi binebilecek arkadaşlardan haber bekliyorum.

mail adresim: alaleoglu@hotmail.com

Çekmeköy hattı devam ediyorsa bende bir arkadaşımla katılabilirim.. Selamlar..

Çekmeköy'de ikamet ediyorum. Şuan üniversite dolayısıyla Balıkesir'deyim. Haziran ayı itibariyle İstanbul'da olacağım. Organizasyonlara katılabilirim. :)

Merhabalar, bende katılmak istiyorum. Bisiklet almayı düşünüyorum. Siz turlara yarış bisikleti ile mi yoksa dağ bisikleti ile mi katılıyorsunuz? Siz yarış kullanıyorsanız dağ bisikleti ile grubu yakalamak imkansız gibi bir şey. Yarış bisikleti dağ bisikletini tutarak pedalsız geçer normal olarak? :)

@Kudret Kurtcebe

Selamlar kudret abi nasılsın :) görüşürüz boğaz geçişinde nasipse

Arkadaşlar allah nasip ederse 27/05/2012 Pazar Günü , Saat: 06:00 'da yola çıkmak kaydıyla Ümraniye Sonduraktan Rivaya Gidilcek. Yol Yapacağız yani. 7 kişi varız. Gelmek isteyen olursa kaskını alıp bize katıla bilir. Organizasyon irtibatı için PM atın.

Riva turu 11 kişinin katılımıyla kazasız belasız gerçekleşti. Sabah 6:30 'da ümraniyeden yola çıkıldı 13:25'te geri dönüldü. Dönüş yolunda Gölcüklü köyü kahvesinde çay içtik. Dönüş yolunda birkaç yol bisikletliye rastladık. Güzel bir turdu. Gelecek pazar hava durumuna göre Çekmeköy Ormanında parkuru izlemek kaydıyla Off Road yapılcak :) gelmek isteyen PM atabilir. Çıkış saatimiz bir aksilik olmazsa yine 06:00 Olacak.

@sameducar

Çıkış saati 07:00 Oldu. Programa Taş mangalda eklendi.

Arkadaşlar aldığımız karar ile yeni bir grup kurmaya ve konuyu burada başlatmaya karar verdik. Ümraniye - Çengelköy tayfası olarak haftada 3 gün Salı - Perşembe ve Hafta sonu kısa mesafeli 20-40 km lik turlar yapıyoruz.

Şu anda 6-7 kişilik yaş ortalaması 15-35 arası olan bir grubuz ve katılmak isteyenleri bekliyoruz.

Orta tempoda fazla sürat yapmadan güzel ve eğlenceli geçen antrenmanlarımıza herkesi bekleriz...

Grubumuzun vatana millete tüm bisiklet sevenlere hayırlı olamsını temenni ederim :) :D

valla inşallah iyisi olur Samed ismide güzel uydu 3 veya Üçç 3ç Ümraniye - Çengelköy - Çamlıca :) volkan şimdi güzel bi çizim yapar bize logo yapariz ne diyorsun :)

okumuş bu ne olm fotoğraf albümünmü lan :D

Evet beyler yarın SALI tura katılmak isteyenler saat 20:00 da itfaiyenin önüne gelsinler

kimse gelmiyor mu arkadaşlar?

Geri