Scudo Sports

"Ümit Bisiklet"i nasıl bilirsiniz?

Amortisörlerin ne kadar güç emen bir yapıya sahip olduğunu kimse bilmiyor sanırım. Bunların yerine hiç amortisörsüz çelik kadrolu, ince teker bir şehir bisikleti çok da iyi olur..

Aslında, yakın mesafeye oraya buraya giderken tınnn tınn gidecek bir şehir bisikleti de el altında olmalı.. Bulabilsem şu tarz bir bisiklet de alıcam.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Brosen_city_bicycle.jpg

Scudo
@kıvanç özkarayel

foruma geldiğimden beri hiç bu kadar gülmemiştim :D

bu bisikleti alan kardeşim kesinlikle yanlış anlamasın.. senin üzerine espri yapılmadı veya en azından ben kendi adıma söyleyeyim :) hayatta illa ki hepimize birgün biryerlerden giren girmiştir fark etmeden. kim inkar edebilir ki bunu :rolleyes: önemli olan kafaya takmamak. "hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.." unutmamak lazım bu ünlü sözü.

ümit bisikleti kimsenin önermediği gibi bende önermiyorum :)

sevgiler..

150 2001 model bianki şehir ici tur bisikleti var lastıkler mtb :) agırlık 17 kg vites attırıcı cok eski :) frenler v frendi bende biraz model yükselttim ağırlık kazndırdım zinciri aldıgımdan beri degişmedim kadro demir:) her şeyi degişti en agırı takıldı boynuz falan mavidi siyah oldu. geçen 4 hazıranda bisikletci derneginden arkadaş facede mesaj yolladı gelirseniz bekleriz gitmeye calışcaktım 4 haziranda son kez sahile indim zincir koptu rüzgarda epey vardı kesildim ellime alıp 30mt yürüdüm 120 tl bisiklet masrafıyla 270 tl buldu 6 kez attırıcı degiştim :) kullanmaya deymez 40 km sonra attırıcı kesin degişceksin sonra aynakal vs vs sorunlar 100 200 250 tl bisikletlerden uzak dur.... tura cıkıcaksanda otobüs vede tren geçtigi yerlerden gitmeye bak arıza yaparsa ağlama. yerinde olsam yol bisikleti. city bike yada mtb bakardım tercihini yapıp alırdım bende alacagım galiba yol bisikletlerine bakıcam kararı degişiyorum mtb bugun 1 2 tane test ettim lastikleri yoruyor boş zaman kaybı.. şehir icinde kullanıcaksanız mtb hiç bakmayın derim:) yada city bakarım kafam rahat olur

başlangıc icin sedona 321
sedona 711 mtb

scott sub önerim yol olarakta yada trek 7.3 7.5 fx lere bak derim:) paran varsa

yada salcano cityde güzeldir.

ama kullanmaya bağlı cok degişik bisikletler war mtb her alana girerken dağ bayır city yol girmez girerse hüsrana uğrarsın düz yolda city yol bisikletlen gidersen bu sefer de sevinirsin mtb düz yol cekilmez mtb kilitlenebilir ön maşa en azından düz teker alınıcak ilk ekipman olacaktır. 5 aydır forumdayım halen araştırıyorum bekleyip en iyisini 1 kez alıcam zamanım bol askerlikten sonra herşey sonuçlancak:)

• Beğen
Tepkiler: rsomuncu
@halil bahcetepe
Arkadas max 500 sınır belirtmiş siz en asagı 700 liralık bisikletler önermişsiniz.Daha uygun tavsiyeler yapılabilirdi ki yapılmış zaten.Salcano city güzeldir demissiniz gecen bir turda bir arkadasımda vardı.Dönüs yolunda bir ben bakayım dedim.Öndeki abilerimizde yükler vardı bende hiçbirşey yoktu ona ragmen sahip olamadım gözden kaybettim onları hele de 321'i denedikten sonra ölüm gibi geldi asla ve asla en azından Salcano city sport'u tavsiye etmiyorum.

Tavsiyeme gelince farkedersiniz ki kron kullanan da baska marka kullanan da o bütceye uyacak en güzel ürün olarak Sedona Borla'yı önermişler.Benzer bütceyle ben de borla'ya karar verdim ve aldım 1 ayı gecti meret çok fena yav bu fiyata bir kere daha hafif mtb bulabilirmiyim bilmiyorum bu 1, 2.si kadrosu zaten 3-4 model sonraya kadar kullanılan aynı kadro ki 711 vs giriş icin harika bisikletler aynı kadroya sahip oldugundan upgrade'e de acık saglam da.Acıkcası alınabilecek en tatlı bisiklet :) yalnız sitelerde siyah görünen modeli siyah degil gri dikkat edin :) Ben mavi aldım gidin görün cok seveceksiniz :)

Baska ne önerebilirim diye sorarsanız Kron xc 250'ye bakabilirsiniz ev arkadasıma aldık cok memnun saglam rijit bir kadrosu var borla'ya göre bir nebze daha agır ama kullanımda aman aman hissettirmiyor.Bir de o bütceye
bunlara yüksek komponente sahip salcano astro 241sv ve 240sv var.Onları da kullanan arkadaslar var sorun derim ama bana sorarsanız Kron veya sedona alın.Kron xc250 - Sedona 701- ve borla alınabilir bisikletler :)

Ayrıca ben ankaradan internet üzerinden aldım.Performans bisikletten sadun abi var gitme imkanınız varsa gidin konusun internetten en uygun satan o vardı ben aldıgımda :) simdiden hayırlı olsun

scott sub 30 kullanıyorum şehir için mükemmel bastımmı gidiyor. yol tutuşu harika.

@Bahadır Budak
Yahu kimse mi konuya dikkat ederek tavsiye etmez.max 500 lira limiti olan bütceye 1500 liralık öneri yapılıyor.İyi arkadasım zaten sizin bisikletiniz ne diye sorulmuştu konuda güle güle kullanın!

@Veysel Yılmaz

Sen hiç uğraşma git salcano bayisine ng650 al tam bir başlangıç bisikleti yanında iki tane ücretsiz bakım fişi de veriyorlar ama disksiz almanı tavsiye ederim ben aldım diskinden ses geliyor ama bir iki gün geçsin ses kalmaz dediler o yüzden ng650 hem ucuz hemde bir başlangıç bisikleti..

arkadaşlar bende kipada gördüm ümit bisiklet ürünlerini.en fazla 50 km uzaklığında yola çıkarım,genelde şehir içindeyim idare eder mi çok mu fazladır eksisi?

Geri