150 2001 model bianki şehir ici tur bisikleti var lastıkler mtb

agırlık 17 kg vites attırıcı cok eski

frenler v frendi bende biraz model yükselttim ağırlık kazndırdım zinciri aldıgımdan beri degişmedim kadro demir

her şeyi degişti en agırı takıldı boynuz falan mavidi siyah oldu. geçen 4 hazıranda bisikletci derneginden arkadaş facede mesaj yolladı gelirseniz bekleriz gitmeye calışcaktım 4 haziranda son kez sahile indim zincir koptu rüzgarda epey vardı kesildim ellime alıp 30mt yürüdüm 120 tl bisiklet masrafıyla 270 tl buldu 6 kez attırıcı degiştim

kullanmaya deymez 40 km sonra attırıcı kesin degişceksin sonra aynakal vs vs sorunlar 100 200 250 tl bisikletlerden uzak dur.... tura cıkıcaksanda otobüs vede tren geçtigi yerlerden gitmeye bak arıza yaparsa ağlama. yerinde olsam yol bisikleti. city bike yada mtb bakardım tercihini yapıp alırdım bende alacagım galiba yol bisikletlerine bakıcam kararı degişiyorum mtb bugun 1 2 tane test ettim lastikleri yoruyor boş zaman kaybı.. şehir icinde kullanıcaksanız mtb hiç bakmayın derim

yada city bakarım kafam rahat olur
başlangıc icin sedona 321
sedona 711 mtb
scott sub önerim yol olarakta yada trek 7.3 7.5 fx lere bak derim

paran varsa
yada salcano cityde güzeldir.
ama kullanmaya bağlı cok degişik bisikletler war mtb her alana girerken dağ bayır city yol girmez girerse hüsrana uğrarsın düz yolda city yol bisikletlen gidersen bu sefer de sevinirsin mtb düz yol cekilmez mtb kilitlenebilir ön maşa en azından düz teker alınıcak ilk ekipman olacaktır. 5 aydır forumdayım halen araştırıyorum bekleyip en iyisini 1 kez alıcam zamanım bol askerlikten sonra herşey sonuçlancak