Ustadım Saygılar ve Sevgiler.
Biz sineye çektikçe bunlar dahada aziyor ama arada masa kullanmak cok iyi oluyor.
@furkan.zaman
Olay bu ama her ne hikmetse garati diye bir sey yokmuş gibi yazilar benim canimi cok sıkıyor.biz bu paraları yolda toplamıyoruz.
[ QUOTE="Derya Keçeci, post: 1569375, member: 32421"]Sizi kutluyorum.17 yaşında bir genç olarak aklın yaş'ta değil baş'ta olduğunu bir kez daha kanıtlamışsınız.
Gelelim mevzuya.Bu firmaların pervasızlığının tek sebebi,ilgisiz ve kayıtsız toplum.Ne güzel,kararlı bir duruşla haklı olduğunuz davanın peşinde koşmuş ve asla vazgeçmemişsiniz.
Malesef haksızlığı yapanın değil,hakkını arayanın canı yanıyor.Bu işler yasalarla cezalarla falan değil,sizler gibi bilinçli ve kararlı bir nesille düzelir.Müşteriyi yolunacak kaz gibi gören firmaların karşısına bugün bir kişiyle ,yarın,on kişiyle ve diledikleri gibi hareket edemeyeceklerini anlayıncaya kadar,kaç kişi gerekiyorsa o sayıya ulaşıncaya kadar ısrarla ve sabırla gidilmeli.
Peki sorun sadece kalitesiz malların çapsız dağıtıcı ve satıcıları mı? Elbette hayır.Dünyanın bilinen en büyük markalarına ait sayfalar dolusu tüketici şikayeti var ilgili sitelerde.Çoğu da satış sonrası servis,garanti ve yedek parça sorunuyla ilgili.Madalyonun bir yüzü "Tüketicinin korunduğu" nu gösterirken,diğer yüzü de satıcının kanunlar nezdinde kollandığını işaret ediyor.
İşte "Kararlılık" bunun için çok önemli.Alacaksın jant setini kapısının önünde bekleyeceksin.Dükkanını açarken sabah ilk seni görecek.Bilgisayarını açtığında ilk olarak senin adını görüp,telefon çaldığında sekreter "senin" yine telefonda olduğunu söyleyecek."Kabusu" olacaksın ve bir gün dilediğini yapamayacak kıvama gelecek,gelecekler.Nasıl? İşte aynen sizin gibi.