Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Kudret Kurtcebe

Bas bas paraları Pinarello ya, bidahamı geleceğiz dünyaya Kudret abi:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba ,

Bir daha dünyaya gelmeyeceğimiz kesin . Kimileri leylaya kimileri pinarelloya kimleride öteki tarafa paraları basıyor . Evli değilsin çoluk çocuk yok tek tabanca istediğin yere basabilirsin abi paraları :D :D

Saygılar güzel abim

@binRR

Ertan Abi ,

Ne kadar doğru söylüyorsun . Bende çelik bir pinarello kendime düşünüyorum . Hayırlısı diyelim .

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Tolga Gürgün

tolga günaydın....
valla o beyaz herhalde bi 10.000 yoroya yaklaşır yani 20.000 ytl
valla ben ciddi ciddi milli piyango alıyorum her hafta çeyrek bilet 3 ytl
3 ytl lik yatırımla bi anda 370 milyara sahip olmak bide ev alırım kendime
20.000 ytl yi beyaz pinarelloya yatırırım şimdi sabah sabah hayallere daldık gene iyimi
hayalle yaşayan yellenerek ölür demek geliyor içimden galba bizde öyle olacağız
yalnız şu bi gerçekki o pinarello ile şile de yokuş aşağı insan basmadan bile zımba gibi iner yağ gibi kayar bisiklet, o ultra bora jantlar hay ben teknolojinin gözünü yiyeyim .

@Kudret Kurtcebe

abi çok hafif olduğu için rüzgara karşı direnci düşük olacağından yokuş aşşağı sıkıntılı olmazmı ? yokuş yukarı keçi gibi çıkarsın şerefsizim :D

abi hayallerle yaşayan yellenerek ölür süpersin allahtan yellenebiliryoruz abi birde yellenemesek işte o zaman hepten tağruman olduk :D

• Beğen
@Tolga Gürgün

gene unuttum bak...
evet fizik yasaları...........
rüzgara karşı direnci küçük olacak doğru ama rüzgarsız havada durum ne olur bilemem ...yalnız bu benim melezden daha hızlı ineceğine eminim...
evet kesinlikle ayağa kalkarak çok rahat bi şekilde çıkarım o dehşetle...

@Kudret Kurtcebe

Estağfirulah Kudret Baba . :) Senin melezden daha hızlı gider elbette .
Bu Pinarello son teknoloji kadrolarındaki gidon , maşa ve çeki borularındaki adana kebap tarzı kıvrılmaları pek hoşuma gitmiyor be abi ...:D :D

bu arada senin melezle uzun ve düz yolda yolcuların kıçına yapışırsan seni zor koparırlar güzel abicim ..

çok para gerçekten ...o paranın hakkı nasıl verilir bilemiyorum :)

• Beğen
@Tolga Gürgün

hay sen çok yaşa emi.....
hakikaten biraz daha dikkatli bakmak lazım...
şimdi benim gözümü alan en başta ultra bora janttaki yazılar beni aldattı tabi şimdi uyandım sayende evet gerçekten maşadaki garip kıvrımlar adana kebap urfa şişe dönmüş daha değişik bir estetikde olabilirdi ...

@Tolga Gürgün

Çok güzel olmuş benzetme:D assimetri ila alakalı bir tasarım fakat bana biraz zorlama geliyor o deteyler görsel açıdan:) ama işlevsel olarak mutlaka bir faydası vardır o da ayrı mevzuu:)

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Abi sen biraz profili yüksek bir jant bul, ben sana kestirirm o sticker lardan:D yapıştırırız olur biter:D

@binRR

Ertan Abi ,

Detaycıyım , sorgularım . Detaylar bütünü oluşturur . :D

Yaptıkları aslında her yıl aynı 3-5 kıvrım ve renk farkı , doğrumuyum ??

Aerodinamizme bir katkısımı var , yok ..

Gidonu tutarken adana kebap vari bir tasarımdan dolayı parmak aralarında boşluk olmamalı abi tam güç alamazsın :D

bu arada forum platformunda geçen yaptığımız sahil turundaki değerlere inanmayanlar var abi laf aramızda .. bakınız '' istanbul anadolu yakası foto arşivi ''

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

abi o yazılar tüm diğer detayları silip süpürüyor evet çok haklısın :D :D :D

• Beğen
@binRR

ertan hocam evet yazılar gözümü boyadı gerçekleri göremedim..

:D :D :D :D

@Tolga Gürgün

evet çok doğru detaylar...
öğreneceğimiz çok şey var bu yol bisikletinde şekle kanmamak lazım...
bu parmak arası boşluk gerçeğine iyiki değindim tolga dostum bunu harbiden bilmiyordum ............
birde öyle bir aerodinamik yapıya sahip olacakki bir yarış bisikleti 200 km de banamısın demiyecek üstüne binen tabi antramanlı olması şartıyla...
kısacası ben, beni yormayacak uzun km lerde bir yol bisikleti almam lazım

Değerli arkadaşlar son günlerde kafa takılan bişey var ve bu nedenle sizlerin değerli görüşlerinizi almak istiyorum...
aca içinizden biri benim için bi yere '' Spor nedir ? Sporcu kimdir ? Kimlere Sporcu denir ? ve belkide bir alt konuddada Ultra Maroton nedir ve Kimlwere Ultra Maratoncu denir gibi '' bir konu açabilirmisiniz insanların tanımlamalarını merak ediyorum...
ben açıcamda kimse bişey yazmaz onun için size rica ediyorum :):):):):):)

hasip aga şimdi böyle bir konu açılırsa tartışma çıkar yahu sonuç alınmaz en iyisi herkes kafasına göre takılsın....ama ben genelde antreman sonuçlarımı herkesle paylaşıyorum saatleri yazıyorum mola sürelerini yazıyorum sende biliyorsunki biz antreman yapıyoruz ...
ayrıca senin tolga ile yaptığın 400 km lik olay spora girmekte ve hatta ultra bisiklet maraton sporu olmakta ....performans budur...............bir günde 400 km demek performans demek daha ne diyeyim ...

Özel mesaj göndermeme izin olmadığı için (50 mesaj şartı nedeniyle) ilgili başlık olarak buraya uygun bir haber olabilir düşüncesiyle ekliyorum.

İçerik:
...
16 Nisan 2011'de...
Şavşat MTB Cup organizasyonuna Dünyanın çeşitli ülkeleri ve Türkiye’den Yıldızlar, 23 Yaş Altı, Elitler ve Masterler kategorilerinde sporcular katılacak.

Bisiklet Federasyonu Şavşat MTB Kupasını Klass 3 ten Klass 1 e yükseltirken Alanya’da yıllardır yapmış olduğu ve Klass 1 e yükselttiği organizasyonu iptal ederek aynı organizasyonu Şavşat MTB Cup olarak Dünya Bisiklet Federasyonuna onaylatmıştır.
...

(link)
http://www."..."/?sk=messages&ref=mb#!/note.php?note_id=10150100625899369&id=187052475063
İlgili boşluğa; "facebooknoktacom" yazmak gerekiyor sanırım, tırnak işaretleri kaldırılarak. nokta "." olarak yazılmalı:) Neden facebook'a yönlendirmeye izin vermiyor anlamadım:( Bu açıklamayı yaptım çünkü en üstteki açılmayan kısım çıkıyor.

• Beğen
Geri