Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Alp Aslan:D :D yok Alp ciğim yok, anlaşıldı artık yaşlanıyorum, yerimi henüz yirmi yaş dişini çıkaramamış kardeşlerimize"misal Hakan ıma" bırakmam lazım artık, bende köşeme çekilip newyork maratonuna hazırlanırım artık:D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Scudo
@Ahmet Gökdere
Sanmam abi ultra maratondaki performansın dillerde ama Hakan'la başedebilirmisin bilmiyorum abi baksana daha çok gençmiş yahu , fakat sende tecrübe ile üstesinden gelirsin onun diye düşünmekteyim, yakında görüşürüz abi ama yollarda değil sanırım çünkü bahsettiğim sıkıntı aynen devam, geçer diye bekledim ama nafile

@Ahmet Gökdere

Ahmet Abi ' ciğim rakam verenleride görüyoruz değilmi % 18 eğimde 28 ortalama yapanlar var camiamızda .. birbirimizi üzmeyelim .. Yasin ' ciğim rakam vermekten çok yollarda çevirmeyi , olgunca diğer pedalşörleri karşıdan izlemeyi yeğliyor ..:D

takımları aldırmak konusunda sana katılılmamak elde değil güzel abim hem selede rahat ederiz hemde 500 - 600 gr hafifleriz gibime geliyor :D :D

yakın gelecekte İstanbul - İzmir planım var .. Hedef 500 km / gün ..Km saati kullanmayı düşünmüyorum . Karıncaların yaptığı yuvalardan ve rüzgarın şiddetinden yardım alarak tur sonrası değerleri paylaşacağım ..:D :D
Tur herkese açıktır ...Kendine güvenen sıkı biniciler bana özelden mesaj yada cepten çağrı bıraksınlar ben geri arayayım:D ....

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Tolga cccııımmm fotoyu yanlış yere koymuşum aslında buraya koyacaktım o topikte işim olmaz artık ama burası senin yüreğin kadar temiz bir ortam ve sen olduğun için burada kendimi rahat hissediyorum evimdeymişim gibi hatta sele üzerinde nekadar keyif alıyorsam burada olmaktanda en az o kadar keyif alıyorum....

neyse o turda yaptığımız hata bence önce senin değerli kayın valide hanım efendilere gidip muhalamaları yeyip Samsuna çıkartma yapmamız gerekirdi bence birde 19 Mayısta yapmalıydık bunu yılın en sıcak günlerinde değil gerçi bizim performansımızı ne sıcak yada beslenmedeki tutum etkilemedi biliyosun elektrodlarda hiç azalma bile olmadı Bulancaktaki pide ayran soda üçlüsünü... ve benim yaptığım her 100km deki arpa suyu takviyesini işte pro luk budur:):):):) biz pro yuz proş değiliz.... ama takım arabamız yokki elimizi, kaldıralım jant gelsin biliyosun eğer sorun sadece akort olsaydı inmeden çevirirken bile ayar çekerdik ama telller kopunca olmuyo durmak lazım geliyo
neyse önümüzdeki sezon kayın validelerden rezervasyon yapalım 17-18 Mayıs için 19Mayıstada ayak basarız Samsuna belki bu sefer değerli büyüklerimizdenden yada sevgili büyüklerimizdende gelen olur :):):):):):):)
amacımız herkese hizmet :):):):):):)

<script src='http://img820.imageshack.us/shareable/?i=karadeniz.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Tolga ccııımmm eğer sende beni istemiyorsan söylemen yeterli ama lütfen '' S '' harfi ile başlayan kelime kullanma :):))::)):):):)

@Hasip Çehre
Aytekin hoşgeldin sefa getirdin, bu hafta pembemi giyeceksin yeni kreasyon yaptın herhalde, hanım kısmını bilmiyorum bir süredir buralar sessiz, Baban iyidir inşallah ; görüşürüz

@Hasip Çehre

Hasip Bey ' ciğim ,

Ultra Maraton Turlar kış aylarında makul hava şartları kollanarak yapılmalı galiba ..... Örneğin bayram süresince uygun idi . Gece sıcaklık düşüyor elbet fakat yazında gece aşırı nem dezavantaj oluyor ..

Önemli bir konu daha ilk 300 km yüksek tempo çevirmeli ki ondan sonra sele bölgesinde ağrı başlıyor .

Seni niye istemeyeyim . Pedalşörler arasında tatlı geyikler olabilir , kin olmamalı .

Zaten bu camiada kimin iyi bindiği , kimin sadece sohbet için bindiği , kimin geyik yapmadan yarış kovaladığı az çok biliniyor .

Bu konuyu performansı iyi olan arkadaşlarla birlikte antrenman yapabilmek niyetiyle açmış idim .

6 saat için bile 9 kişi toplayabildik . Belki kış sezonu diye bilmiyorum .

Hayırlısı diyelim .

Sevgi ve Muhabbetle ,
Tolga Gürgün

@Alp Aslan

devrem eyvallah...
ya sen anlamadın şu hani conandale delta yazan yerde pembe elbiseli bi bayan çıkıyodu senin bölgende onu anlamamıştım ben:):):):):):):):):)
ama heran pembe mayoyuda giyebilirim Giro hesabı ortalamaları görüyosun:):))::):):):):):):):)

@Hasip Çehre
Yahu anlaşılmıyorki, neresi o dediğin yer, ne zaman ve kiminle görülmüş bu arada ben kendime aldım bir giro d italia - siyahlı pembeli:)

@Kudret Kurtcebe

Bu nazik ve iyi niyetli cevabınız için bizde teşekkürler ederiz.

@Alp Aslan

Kan gurubunun altında çıkıyodu ama şimdi başka birininaltında çıkıyo yani avatarının altında....:):):)::):):):)

@Tolga Gürgün

tolga 500 km için başarılar bu olayı hasip aga ile birlikte başarabileceğinizden asla şüphem yok günün en uzun günü düşünebilinir...
bu işi ciddiye almak çok doğru hareket olur....
tabi yolla alınır bu mesafe yol bisikleti her vakit uzun yolda mtb den daha avantajlı benim ön taraftan mtb çatalın arasından giren rüzgar large kadroyu inerken yavaşlatmakta ama yarış bisikletlerinde bu durum yok aerodinamik yapı farklı ..............
valla para çıkarsa piyangodan alacağız bi yol şöyle 4000 yüroya....
şile mesafesini tıme -ink olarak egale ederim yolla ..........
bu melezle şile olmuyor 7 saat 41 dakika az mola ile sınıfta kaldım 41 dakika fazla bunu egale etmek anca yolla olur .....
bisiklete boynuz takdık ve ön didon indirildi bu pazartesi büyük çamlıcayı ayakta tırmandım ve boynuzlara asıldım vücudu öne verdik olayın ne kadar az
kuvvet gerektirdiğini gördüm az bi kuvvet vererek en dik rampaları almak lazım ....
tabi bunun için acaip çalışmak çalışmak ..................
klavye bisikletçisi olamadım 24 saat emekliyiz........................
çalışanları tenzih ederim çok vakit var bisiklete binmek için ...........
yalnız bazı şaşkınlar var hala bi türlü uyanamadılar .............
performans bisikletçiliği ile gezi bisikletçiliğini karıştıranlar çoğul kullandım olayı tekleştirmemek için sen anladın durumu lüpcü var bi tane ..............

:D :D :D :D :D :D

@Hasip Çehre
Neleri görüp söylüyorsun yahu, ordan onu görüpde çözümleyene kadar ohhhhhh,
sonra yanlış anlaşılıyorum diyorsun, bende yine birilerine kinayeli birşeyler söylüyor herhalde diyorum. neyse anlaşılmıştır, şu andada sende tekerlek var haberin olsun hemen değiştirt onu mazallah yanlış anlaşılma filan olur:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba ,

Sem MTB yi sattınmı ?

Tolga Gürgün

http://velospace.org/files/NPG_1545-1.jpg

şuna bak tolga ...piyango vuracak bir gün bana...
mtb yi satamadık satmanın anlamı yok ...

http://autobus.cyclingnews.com/photos/2006/features/caisse_depargne/2006-CE-IB-Pinarello_Paris-bike.jpg

bu da başka bir dehşet...

@Kudret Kurtcebe

abi çok güzeller istanbulda nerde bineriz bunlara ...şöyle çıkıp 250 km kesintisiz asfalt yok ki ..gene biz eşşeğe biner gibi mtb ye devam . her taraf köstebek yuvası

doğru dersin tolga ama bir tarafım diyorki o beyaza benzer bir adet pinarelloyu kap...bi dahamı dünyaya geleceğim ....

@Hasip Çehre

hasip aga
beyazı kafaya yazdım.................

:in: :in: :in:

http://velospace.org/files/NPG_1545-1.jpg

Geri