Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
@Tolga Gürgün:D :D :D :D :D :D :D sözün bittiği andır Tolga cığım, ayrıca sana bir atasözünü hatırlatmak isterim"hor görme garibi onunda Allah ı vardır":D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Tolga Gürgün

Tolga cığım bana sorarsan bu yolda yapılabilecek max süre 6 saat, bence bir dahakine daha yüksek tempoları hedeflemek lazım, olurda hanımlardan izin alırsak daha uzun mesafeleri uzun yolda yapmak lazım

• Beğen
Abi zaten bir tur daha atalım desek sıkıntıdan ölecektim ben :D

Tolga abi kartepe klasik binerek gitme trenle dönmece, amatörüz biz abi prolar gibi arabayla gidemiyoruz krolar gibi binerek :D

Gelen bütün arkadaşlara teşekkürler, nasıl herkes makaraya girince daha tempolu gidiliyormuş di mi? :)

@Tolga Gürgün

zanım benim birdahakine bisikleti arkanda göremessin,uyarıyorum seni,
alırım haberin olmaz,her yerde peşindeyim ortak:D :D

• Beğen
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum....

Tolga hocam sana belirttiğim sebeplerden dolayı gelemedim kısmet değilmiş derken bir taraftanda iyiki kısmet olmamış diyorum....

bu ne yaaaaa rakkamları görünce dudaklarım uçukladı :):):):):):):):):):):):):):):)

birde elektrodlardan bişey anlamadım abi bu bildiğimiz kaynak elektrodlarımı????
orada tersanenin birin girip birkaç tane alsaydınız ya!!!!
öğrendiğim iyi oldu bende bundan sonra yanımda taşıyayım bari ama kaç tane almam lazım kaç km de bir kullanılıyo ve kullanım şekli nasıl oral yolla mı yoksa başka bi yolla mı alını bunu sanırım Sn. Gökdere bize açıklamasını yapar hatta resimli anlatım olsa herkes anlar....

bende önümüzdeki günlerde in tventi for avırz Edirneye git gel düşünüyorum bi ciğer yerim Sokullu Mehmet Paşa Hamamında bir kese köpük masajı falan gelirim... Gariban işi yada kıro işidede diyebilirsin:):):):):):):):):)

kıngraçileyşıns evri bodi....

bu arada geçenlerde El Camino Del Rey de bisiklet sürdüm bir arkadaşımla çok keyifliydi....
fakat Cumartesi Sabiha ya tırmandığım için elektrodlarım bitmiş hala kendime gelemedim unutuyordum neredeyse bizim burada fabrikası var onun isterseniz guruba toptan elektrod alalım fabrikadan halka yani ultra maratonculara hesabı :):):):)):):):):):):)::):):)

@Hasip Çehre

Sn çehre ben bu elektrod olayına gireririm girmesinede Kudret abime saygımdan girmiyorum, sizin ancak forumdaki performansınızı görebiliyoruz, birde yolda görsek, mesela bayramın 3.günü kartepe var, argo tabiriyle yiyosa gelin, yok benim başka planlarım var yada benzeri atraksiyonlaragerek yok, yemiyosa artık sizi muhatap almıyorum haberiniz olsun
saygılar sunarım

Sn.Gökdere sizinle her yere gelirim zatıalinizle çevirmek bir türlü kısmet olmadı...
yalnış şu var ki maalesef ben tırmanışçı değilim Kartepenin neresi olduğunu bilmem ama forumdan anladığım kadarıyla bir tepe ve eğimi baya bi varmış
ben Edirneye gideyim diyorum düz yol siz gelirmisiniz eğer gelirseniz 1 porsiyon Edirne tava ciğer ve tepsi yoğurdu Sokulluda köpük masajı....
Bayram Özel Programım bu idi ama sizin nazik davetiniz karşısında ne yapacağıı şaşırdım açıkçası biraz ani oldu malumunuz üzere bir çok başka arkadaşlarda benle program yapmak istiyorlar....
gelin şöyle yapalım ; ben sizin davetinize geleyim ( performans ) için değil sizin tecrübelerinizden bişeyler kapmak için...
ve sonrasında siz benim le git gel Edirne ye gelin olurmu???

Forumdaki performansım kadar yoldaki performansımdanda memnun kalacaksınız edişeniz olmasın :):):):):)::):):):):):):)

@Ahmet Gökdere

teşekkür ederim ahmet hocam....
insanlar arasında rekabet olabilir pedalşörler arasındada bu gayet doğaldır ama ben şahsım olarak, hiç kimse ile rakip olmak istemiyorum ama dostlarımın birbirleri ile rakip olması durumunda ben seyirciyim şu ölümlü dünyada nasılsa hepimiz aynı adreste buluşacağız ....
ayrıca hasip hocama gelince kendisini takdir ederim nedeni 30 ağustos turudur gerçekten zor olan bir tur idi ve bostancı- kartepe bostancı etabını devirdi volkan akboga ile hasip hocam başa baş gittiler suadiye rampalarında
tabi 110 km in üstüne 22 km lik rampalar ile mücadele ettiler gerçekten o sıcakta çok zor idi bu durum .............
otele ilk varan hasip hoca oldu akabinde volkan akboga onu yakaladı
ve ordan 4 km daha topuklayarak zirveyi aldılar....
dönüşü trenle yapmadılar hasip aga 270 km yi devirdi.
evet kendisini tekrar kutlarım bu forumun istanbul antreman turları arasında en çetin olanı bostancı kartepe bostancı 270 km lik adamı kahreden bir antremandır ultra bisiklet maraton etabı...........

@hornet

Yasin ciğim yarın bayram namazı sonrası 09.00 çıkışlı rutin tura geliyor musun,
diğer konu artık sıkmaya başladı beni, dediğin gibi bırakalım eğlensin

@Kudret KurtcebeKudret bey anlatığınız kadar arkadaşınıza konuşmayıda öğretirseniz daha güzel yazışmalara şahit olacağınıza inanıyorum.
Aynı tarzı diğer taraftada sürdürmekte gereksiz muhabbetler devam etmekte ve amaç bu ise istediği huzursuzluk burada yazışanlar arasında asla olmaz kendini fazla yormasın.

Geri