Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@binRR

genede hasip beye bağlıyım sevgili dostum....
yılların kadim dostu nerde ben orda
birlikte başladık biz bu yola bu forum bilir herşeyi acılı tatlı günlerimiz oldu kartepe 270 kmlik etapta beraberdik artı 14 kasımda gebzeden kartepe zirveye topukladık o dondurucu soğukta üç deli onur berberci ben hasip bey...gene bu geçen salı ben volkan akboga ve hasip beyle beraber gebzeden o yağmura rağmen 35 tempo ile gidildi kartepe otele..çok az mola verildi hepimizde mtb vardı gerçi benimki melez olmakta ne idüğü belirsiz ne mtb nede yol ...
yalnız 10 kilo ...
dostluklar zor kurulmakta kurulan çok güçlü bir dostluk bu gün gene perçinlendi evet hasip beyin temposu müthiş bu müthiş adamla takılmak benim için şereftir vede onurdur dostum o nere ben ora ....

Scudo
@mcanb

Elbette Can Bey , Görüşmek üzere ...

Güncel Liste ::

1.Dapoet (Alper Erdim )
2.Yasin ( Hornet )
2.Ahmet Gökdere
3.Tolga Gürgün
4.Aytekin Erzan
5.Rower Mert
6.Kudret Baba
7.binrr ( Ertan Abi )
8.Porter33 ( Evren Tugutlu )
9.Ali Emre Akcan( Maratoncu Emre )
10 Can Bedirhan ( mcanb )

• Beğen
Tepkiler: mcanb
@Kudret Kurtcebe

kudret baba sen melezlede gelirsin problem yok

@Tolga Gürgün

tolga üstad ...
hasip beye bağlıyım o gelirse bende gelirim....

@Kudret Kurtcebe

kudret abi avatar muhteşem olmuş abi,paris rubaix koşmuş bir halin var:D
yalnız bu hasip bey seni aldatıyor kudret abi, bugün turda ben hasip beyim diyen bir arkadaş vardı, 45 ortalamanın altına inmedi, seni kandırıyorlar abi haberin olsun, :D :D :D

@Ahmet Gökdere

ahmet kaptan kaç tane hasip bey var anlamadım bu işi anlatılanlar doğrumu abi :D :D

bugün nerelere gittiniz yediğiniz içtiğiniz sizin olsun anlatın bakalım:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

şimdi ahmet hocam bu hasip bey meselesi yılan hikayesine döndü gerçi...
bende ne yapacağımı şaşırdım artık valla birileri ona gel diyor af maf diyor ama hasip bey onurludur onu çok iyi tanırım...evet artık bilen biliyor bu forumda gerilere gidenler hasip beyin ne yaptığını görürler emek verdi arkadaşım
erciyese bisikleti sırtlayıp 3500 metreye çıktı deli çünki aklı yok aynı benim gibi ben sanki normalmiyim 54 yaşında adam senin ne işin var pro manyak delilerle ama ne var ben bu adamları seviyorum onlarla deliliğe koşuyorum volkan akboga almanyada keşke burda olsa idi....
beni kandıranlar varsa varsın olsun ahmet hoca ne önemi var ...
boş ver amaç pedallamak şimdi bu 6 saat olayı tarih bellimi ...
ayrıca yol bisikleti ile gelenler dönüşte basarlar eminim düz yol olduğu için basacaklar bence basmalılıar .....
ayrıca ben bol bol rampalı güzergahları severim ....düz yol bana çöl gibi geliyor her yiğidin yoğurt yiğişi vardır bu pazar kilyos rampası 25 eğimli idi valla ben o güzergahı çok sevdim bu kış hep ordayım artık ...
ahmet hocam gerçek olan bir şey varsa evet yarış bisikletinde düz yolda bayağı iyi basacağım ...şimdi niyetim bir tane 1500 ytl ye aliminyum 8.8 sedona almak bu altımdaki bisikleti satmamak en doğru karar sedonayı düz etaplı yollarda kullanırım aslında bu etaba muhanmedden bir yol bisikleti kiralamak lazım .... valla tolganın hatırına gelirim...
bostancı tuzla bostancı bence yol bisikleti ile daha iyi olacak ....

sırt çok dar iki tarafta uçurum ve fırtına şeklinde rüzgar var...

zirveye çok yaklaştım...

ve son durak...

evet artık dostumuz geri gelmeli....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=49013

unutulmamalı
tepelere çıkan insanlar
içlerine dönüp ben kimim sorusunu kendilerine sormalı
ve
aşağıdaki beni araştırmalı içinde

ben kimim diye ?

evet 3 kez 1640 a çıktım bu tepeler beni çekiyor evet yolu olmayan bisikleti sırtlayıp çıkacağım tepeler beni bekliyor evet bunu tek olarak yapacağım bir gün
belkide

:in: aytekin için bu güne kadar yazdığım mesajları hatırlıyorum onun çılgın olduğunu ve başına buyruk olduğunu grup adamı olmadığını kafasına estiği an bir anda atomlarına ayrılıp bir dağın tepesine kendini ışınladığını
evet erciyes bunun ispatı o kendini ışınladı yakında andromedaya gider sistemin dışına taşar ve tahminim onun ruhu bunu başarır

:in: tek hareket edenler tek hareket etmelidir
ve bireysel başarılara imza atmalıdır bir zamanların sadun borası gibi

:in: grupça hareket edenler ise grupça başarmalıdır
her iki olayda hareket edenler aynı amaca hizmet ederler serüvenci anlayışa

:in: tüm forum adına aytekini kutlarım biliyorum erciyesten ağrıya hazırlanıyor

balık hafızalı bir toplum olduğumuz için bu forum inşallah aytekinin grupça değil bireysel başarılarını her vakit hatırlar

@Tolga Gürgün

Tolga cığım uzun zamandır yaptığım en keyifli turlardan oldu, yine 200 km üzeri bir tur yaptık, ortalama 30.2 idi, anlayacağın sohbet tadında idi, günün winnerleri erkeklerde Alp ciğim bayanlarda Elif hanım idi, gözlerimiz seni aradı ama bulamadı:D :D :D

@Ahmet Gökdere
Teveccühün abicim ben sadece yırtınıyorum ama gerçekten güzel havanın eşliğinde hoş bir gündü, güleryüzlü arkadaş ve abilerimizle yine iyi bir antreman oldu, görüşmek üzere

@Ahmet Gökdere

ahmet'im ortalamanın 30 un üstünde olması 200 km de iştah kabartıcı gerçekten ....
kasımda yapacağımız 6 saatlik kısa turumuzda katılımcı çok yüksek farkediyorsundur umarım ... lütfen işlerini ona göre ayarla rica edeceğim

@Alp Aslan
senin eve işten gece 03.00 sularında döndükten sonra gizli gi<li antrenmana çıktığından şüheleniyorum Alp im:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Tolga Gürgün

Tolga cığım katılımcıların fazla olması iyi, önden kopacak ekip dışında bizde arkadan 6 saati tamamlayacak 2.ci bir ekip yaparız iyi olur, peşinizi bırakmayız

üstad tolga....
şimdi....
aşağıda senin mesajın var....

Listeye büyük bir mutlulukla senide yazdım . Etap Bostancı -Tuzla iyi olur gibime geliyor . Geçen hafta Yasin ile bir keşif yaptık yamalı olan yollarada güzel asfalt dökmüşler güzel olmuş ...Abi 6 saatte gene ortalamada 25 in altına düşülmez heralde ..

bostancı tuzla bostancı....
ortalama 25 tempo ne olur....
artı mola olmayacak anladığım kadarıyle....
herkes yolla gelecek...
ben melez 10 kilo...

şimdi yol bisikleti kullanan arkadaşlara bir adet naçizane ricam var
baktınız dayanamadınız ve dönüşte bastınız o vakit beni düşünmeyin
çünki o düz yolda benim yapacağım tempo bellidir ...
çıkış 30 olur dönüşte 25-28 tempo ile dönerim evet altta yol olsa daha iyi olur emme gerek yok diye düşünüyorum....
ayrıca gücümün sınırlarını bildiğimden kontrollü gideceğim ....

@elif inci Elif hanım , yıllarca tdf de yarışmış emekli bir pro bisikletçi olarak dünkü performansınız ziyadesiyle bizleri memnun etti, gerçekten tebrik ediyorum,

• Beğen
Tepkiler: elif inci
@Ahmet Gökdere

tevazü gösterdiğinizin farkındasınızdır umarım rüzgarınızda tutunabilirsek şeref duyarız :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri