Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

Scudo
@Ali Emre Akcan
Tolga cığım daha çok kazanıyorsun, akşamları mesaiye çıkıyorsun yengeme güzel bir hediye alıyorsun iş tamamdır, artık kırıp dökmeyi bırak abi büyüdün sen:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi ,

Avatardaki fotoğrafda çakı gibisin maşşallah ..

sende ne hikayeler vardır be abi :D

@Tolga Gürgün

var hocam olmazmı ya senle şöyle bir hakkari yapsak uzun bir tur ahmet hocamı da alsak yanımıza

bu vatanın dağların da akıttığım her damla kan,gözyaşı ve ter bu bayrağa ve vatana helali hoş olsun severek yaptık onun için hikayelerimiz acı ve buruktur be tolga hocam

• Beğen
@Ali Emre Akcan

Ali Emre Abi inşallah o günlerde gelecek burdan çıkacak Allah ne verdiyse uzanıp gideceğiz yüreğimizin götürdüğü yere

Kudret Babanın dediği gibi Vatan Sana Minnettardır ..
Senin hikayeleri kıçından düşen pantolonla , elinde malboro sigarası , baba parasıyla dokunmatik cep telefonuyla konuşup , sıtarbaksta kafe latte içmeden yaşayamayan gençlerimiz de dinlemeli ....

gerçi onlara masal gibi gelecek esnemeye başlayacaklardır ama ...

sevgiler saygıdeğer güzel abim ..

bu arada hasip ağayı banlamışlar haberin varmı abi ..gayet seviyeli mesajlar yazıyordu suçu ne olaki

@Tolga Gürgün

allah razı olsun dediklerin bire bir doğrudur yaşamak lazım sevgili tolgacığım ne yapalım gözyaşlarımız içimize akar bizim de yaşadılarımız unutulur cinsten değildir.

hasip ağa patlamış taksimdeki canlı bomba gibi patlamış bende anlamadım tolgacım dişe dokunur bi yanlış mesajı yoktu bende anlamadım

• Beğen
@Tolga Gürgün
ben moderatörlerin Hasip ağanın önlenemez yükselişini çekemedikleri kanaatindeyim, hem Kudret abinin dediği gibi hava şartlarına bakmaksızın birzamanlar erdoğan ımın yaptığı gibi bisikletiyle fırtınalı havalarda sürüşe çıkmasıda sanırım bu korkuyu artırmış olmalı :D :D :D

@Ali Emre Akcan
Sevgili Emre ciğim benimde vietnamın kazma ? girmemiş ormanlarında emperyalist güçlere karşı ciddi mücalelerim olmuştur vaktiyle, birgün anlatırım sana, heygidi günler :D :D :D

hasip hocamızın banlanması meselesinden önce bence taraflar birbirleri ile artık yüz yüze konuşmalı ben fransızım .............
kişiler arasında burda meydana gelen sürtüşmeleri bilmekteyim ..
ve gene fransızım.......
iki kişinin anlaşmazlığını ben nasıl çözebilirimki...........
bence herşey açık açık ortaya serilmeli herkes hatalarını görmeli ve öz eleştirisini yapmalı......................

iki adet topik var gezi organizasyonları bölümünde bu topiklerden biri hafta içi antreman diğeri hafta sonu ağır antreman topikleri..............
bir denge sağlamak lazım nasıl ....................
hafta içi antremanlara gelecek olanlar hafta sonu ağır antremanı yapıp yapamıyacaklarını görürler hafta içi antreman salı ve perşembe sabittir ...........
ama gel gelelim kazın ayağı öyle değildir herkes benim gibi bekar ve emekli değil
herkes çalışıyor ve evli olan arkadaşların sorumlulukları var bu iş gerçekten çertefilli............
sonuçta tek kalıyorum hafta içi ........................
evet kıssadan hisse .................
durmak yok pedallamaya devam .................

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam..........
işin ciddi tarafı ne biliyormusun......
küçüçük vietnamın küçüçük vietkonglarını yerin dibinde 1.80 lik coniler bulamadı adamlar yeraltı şehirleri yaptılar yahu savaşı yerin altına taşıdılar coniler şaşırdı........

:D :D :D

ben moderatörlerin Hasip ağanın önlenemez yükselişini çekemedikleri kanaatindeyim, hem Kudret abinin dediği gibi hava şartlarına bakmaksızın birzamanlar erdoğan ımın yaptığı gibi bisikletiyle fırtınalı havalarda sürüşe çıkmasıda sanırım bu korkuyu artırmış olmalı

no comment.................

;) ;)

--------------------------------------------------------------------------------

hasip hocamızın banlanması meselesinden önce bence taraflar birbirleri ile artık yüz yüze konuşmalı ben fransızım .............
kişiler arasında burda meydana gelen sürtüşmeleri bilmekteyim ..
ve gene fransızım.......
iki kişinin anlaşmazlığını ben nasıl çözebilirimki...........
bence herşey açık açık ortaya serilmeli herkes hatalarını görmeli ve öz eleştirisini yapmalı......................

iki adet topik var gezi organizasyonları bölümünde bu topiklerden biri hafta içi antreman diğeri hafta sonu ağır antreman topikleri..............
bir denge sağlamak lazım nasıl ....................
hafta içi antremanlara gelecek olanlar hafta sonu ağır antremanı yapıp yapamıyacaklarını görürler hafta içi antreman salı ve perşembe sabittir ...........
ama gel gelelim kazın ayağı öyle değildir herkes benim gibi bekar ve emekli değil
herkes çalışıyor ve evli olan arkadaşların sorumlulukları var bu iş gerçekten çertefilli............
sonuçta tek kalıyorum hafta içi ........................
evet kıssadan hisse .................
durmak yok pedallamaya devam .................

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi
çözemiyorum abi seni sürekli giriş gelişme ve sonucu atlıyor , bilmediğimiz metinlerin anafikrini yazıyorsun abi, ama alem fransız olmuş abi sen olmuşsun çokmu değil mi güzel abim,:D

@Ahmet Gökdere

boşver zati bende kendimi çözemedim gitti..............

:D :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

sen bu işte ombudsman(birbilen)olmalısın kudret abi yoksa ben sinirlenirsem alimallah buraları sütlüce mezbahasına çeviririm:boese157:
hasip ağayı geri istiyoruz kampanyası başlat gerekirse kendimizi yakalım abi:boese157:

durun ne oluyor arkadaşlar sakin olun..............

:D :D :D

açıkça artık hasip hocam silindiğine göre ben yazayım
aytekin erzan..........................
evet bu forumla bir türlü anlaşamadı .............
aytekin üstadın bu forumla anlaşmasını ben isterdim ama boynum kıldan ince benim hiç bi şekilde fonksiyonum olamaz...............
aytekin üstad evet sahte nikler almış olabilir forum kurallarına aykırı davranmış olabilir ben burda kalkıpta ne aytekini savunurum nede bisiklet forumu....
çünki her iki gerçeğe saygım var iki ucu derler ya .......değnek
gerek adminler gerekse bu forumun asları artık aytekinle birlikte kafa kafaya vermeli bu iş böyle yazışmalarla olmaz telefonla görüşsünler murat reis ile konuşsun direk aytekin ,ulaşla konuşsun anlaşsınlar ben daha ne diyeyim bilmiyorumki herşey ortaya döküldü işte ..............
aytekini hepinizden önce ben isterim bu forumda 30 ağustos ,medeni tartışmamızda hiç bir şey bitirilmedi aytekin alicenaptır ben o adamı bilirim ama bazen attığı mesajlar onu tanımayanlar tarafından ters tepmiş olabilir yüksek basan yüksek tempo giden adamı yakından tanımış bir adam olarak asla ben aytekini eleştiremem çalışan bir adamı niye eleştireyim adam çalıştı çabaladı .............
şimdi hepimiz bu forumun parçası haline gelmedikmi ...
tolga üstad ali emre ahmet hocam biz bi aile değilmiyiz o zaman aytekin de aileden hemde yüksek basan kondüsyonlu daha geçen hafta birinci olan bi arkadaşımız ama gönül isterdiki aytekin kendi ismiyle gelsin geri artık ve herkes bilsinki bu adam birinci oldu yunanlıları devirdi ve madalya aldı bunları unutmayalım.....
açıkçası aytekin eski halinden daha farklı belki yanlış düşünüyorum......
eski aytekin tepeden bakardı ama öyle değil ......
motorlu avatarı olan arkadaşa mesaj attı ben buna karşıyım diye .........
evet açık laflıdır dobradır lank diye konuşur..............
sanki ben öyle değilmiyim............
evet artık aytekin erzanın olayına hep birlikte bir çare düşünelim kimsenin artık kalbi kırılmasın kendisi değerli bir insandır daha yeni pedalladığım dostumun arkasından asla konuşmam vede asla onu kıskanmam
evet aytekin erzan olarak bu foruma gelsin artık ama o da bu forumun kuralları çerçevesinde kalsın ............
çözüm budur...............

aşağıda aytekinin mesajı var faceden mesajdayım.........
yukardaki mesajı faceden gönderdim.....
haber bekliyorum kızmış doğal olarak...

çavuş benden herkese selam söyle şimdilik...
fikirlerimi geliştirmeye çalışıyorum...
bugün çok sağlam bi 103km yaptım etap Silivir ortalama süper...
biraz daha çabalayacağım ve bu milletin gözünü, kulağını vede bacak kaslarını açmaları için uğraşacağım baktım olmuyo düşene bir tekme ben vuracağım...
saygılar...

Kudret abi ben Hasip beyin, Aytekin bey olduğunu biliyordum, birlikte tur yaptığınız arkadaşlarımdan öğrenmiştim, ama yakından tanıyan kimse de hakkında olumsuz bir görüş belirtmedi, nevişahsınamünehasır bir insan anladığım kadarıyla:) Hatta bana da motorize dedi:D:D ama olsun ne önemi var, burası forum ortamı, binlerce insanın aynı frekansta olmaları beklenemez, zaten doğada yokki tek seslilik. Biz ancak bir arada farklı seslerle ama bütünde bir ahengi oluşturabiliriz, geri dönmesi için toplu bir intihar olayı filan düzenlenecekse de benide yazın listeye:D
Yaşanan nedir ben bilmiyorum, ama şurada zaten kaç kişi var insanları bilgilendirip doğru yönlendiren, kalanlarıda abuk subuk mevzulardan kaybetmeme taraftarıyım:)

aytekin delidir ne yapsa yeridir evet kaç adam var onun gibi bu adam bisikletle evli ...
evet çözümü bu forumun üst tarafı ile aytekin halledecek biz zati fransızız..
ne desek boş...
sadece önerilerde bulunabiliriz gerisi birbirleri ile ters düşmüş insanların demokratik bir ortamda çareler araması burası aktivitelerimizi paylaştığımız bir yer burda geziler düzenleyenler var antreman yapanlar var sonuçta bu çatı altındayız ....
bu forumda en zor olan gerçek baştan beri yüksek basanlarla alçak basanların uyum sorunu bu denge ara sıra sözlü tartışmalara vardı...
bunun orta noktası bulunmalı tabi yüksek basanlar diğer arkadaşların topiklerine girerek onlara tepedenmi bakmalı tabiki hayır burda alicenaplık sözkonusu olmalı eğer gerçekten sporu seçmişsek bisiklet için tavırlarımız olgun olmalı evet ezmeden karşısındakini ...............
forumdan düşük olanlarda yüksek basanların arkasından dedikodu yapmamalı çekememezlik yapmamalı ...........
herkesin bu forumda oturmuş bir çizgisi olduğunu görmekteyim ben önceleri lay lom lom eğlence amaçlı turlar yapıyordum ama son iki seneye yakın performans ağırlıklı oldu turlar............
gerçi sürekli lüpleten var beş yıldır ...lüpletmeden kilo aldı rampalarda kalmakta..
temsilcilikler var bu forumda yalnız anadolu yakası temsilcisi fazla etkinlik yapmıyor....
enver hocam uğraşıyor avrupa temsilcisi evli üstelik helal olsun...
neyse kısaca aytekin erzan olarak dönsün ama yasaklanmıştı bu isim bunu artık aralarında halletmeleri lazım dedim ya biz fransızız....
ayrıca iki olaya saygım olduğu için nötürüm kimseyi desteklemiyorum
saygımdan ötürü..

1- aytekin erzan
2- bisikletforumun yöneticileri...

Geri