Scudo Sports

Ultra Maraton İstanbul Anadolu Yakası 6 , 9 , 12 , 24 saat sürüşleri

@Tolga Gürgün

Tolga Bey,
Bu ciddi bir performans bende bu ekibin rüzgarında :D :D kendimi geliştirmeye çalışırım. (Kurban Bayramı istanbul dışında olacağım fakat sonraki programlar için şimdiden form tutmaya başlamalıyım.)
kabul ederseniz bende bu aktivitede yer almak isterim.
Saygılar.

Scudo
@Rikoenriko

Elbette çok memnun oluruz ..

Tur tarih ve detaylarını paylaşacağız ..

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Rikoenriko
@binRR

Allah güç kuvvet versin Ertan Bey ' cim , kazasız belasız inşallah ...

• Beğen
Tepkiler: binRR
Amiinn:D Cemil cümlemize:D

tolga üstad ..
bu pazar senle beraber yapacağımız gebze kartepe gebze
24 saate mi denk geliyor bir günü alacak herhal ...

@RSY Ersoy

Bu sefer başkasına çengel at:D

@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba ,

Sabahtan akşama kadar binecez gibi güzel abim :)

ne edek ..:D

@Tolga Gürgün

ayvayı yedim ya neyse tolga dostum senle hasip beyle ölmeye bile giderim...

:in: :in:

tolga üstad...
ben fikir değiştirdim şu trene sabah binmeyeceğim hafif bir tempo ile gebze tren istasyonunun yolunu tutacağım sabah 06.00 da evden çıkarım hocam.....

@Kudret Kurtcebe

abi tren banada terso geliyor . hay aklınla bin yaşa .. kaçta pendik sahilde olursun benide al ordan abi

@Tolga Gürgün

06.00 da çıkarım ona göre tolga üstad erenköy minibüs caddesinden direk ethemefendiden sahile bostancı kartal pendik tempo yavaş gelirim çünki hesab kitap yaptım bana enerji lazım 212 km ye patlayacak bu olay ..
35 -40 dakikada ordayım pendik ido önünde buluşmaca ordan tuzla bisiklet yolun bittiği yerden askeriye o yolu kapattı malesef sola dönerek gebze istikametine çıkmaca o yolu avucumun içi gibi bilirim ...

@Hasip Çehre

yaşadık be yahu...

(link)

yukarda baktım uçmuş fiatlar bu ne yahu benim gibi emekli adam nasıl alsın bunları he babam kuru üzüme mecburuz 2.70 verdik bu gün ..
bu arada mustafa içdağın bana verdiği jeli unutmadım adamı acaip yapıyor ama genede aslan sütü bana yaramakta en ucuzu ne edek
maden suyu sodası artı ayran karışımı..

@Hasip Çehre

hasip bey ben yanıma 1 ekmek arası koska tahin helva almayı düşünüyorum aynı işi görürmü acep :D

yetmez bir karışık pide bir porsiyon akçabbaat köftesi 5 soda 6 bardak ayran 1 kasada bira alman lazım Tolga Hocam...:::)))

@Hasip Çehre

bunları ben sırt çantamda taşıyayım bari .....

:D :D

Geri