Aşağıdaki linkten zincirin kısa gelip gelmeyeceğini hesaplayabilirsin.@Bigpatron izmirden 11-34 ruble buldum zincirim kısa gelirse diye birde kısa zincir, gelsinler takıp deneyeceğim teşekkür ederim

Merhaba Semih bey, 105 set 11 vites kısa bacaklı vites, 12-25 arka rubleyi büyütmek istiyorum. 11-32 ruble sorun yaratır mı? 11-30 takarsam benim sistemde çalışır mı? Dik yokuşlarda 30 luk nasıl? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.Ultegra kısa bacak ile 11-30 ruble kullanıyorum. İnce ayarlar ile 11-32 kullanıldığını internette okumuştum. Bahsettiğiniz aparat ile 11-34 kullanmanız mümkün olacaktır.
Benim arka aktarıcıda kısa bacak ve 11-30 ruble kullanıyorum sorunsuz şekilde. 11-30 ruble kullanımında sisteminiz sorunsuz çalışır. 11-32 ruble konusunda tecrübem yok kısa bacak aktarıcıda, ancak youtube üzerinde kısa bacak aktarıcıda ince ayarlar yapılarak 11-32 ruble kullananlar olduğunu gördüm. Ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem..Merhaba Semih bey, 105 set 11 vites kısa bacaklı vites, 12-25 arka rubleyi büyütmek istiyorum. 11-32 ruble sorun yaratır mı? 11-30 takarsam benim sistemde çalışır mı? Dik yokuşlarda 30 luk nasıl? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.