Hocam bakımları nerede yaptırmalı? Decathlon yapar mı yoksa mahalle bisikletçisine mi gitmeliyim? Bir de zincir kendi zinciri 350 tl. Daha ucuz alternatifler önerir misiniz yoksa illa orijinal mi almalıyım?
Youtube'da izleye izleye öğrendim ben birçok şeyi. Wd40 temizlik için yeterince iyi ama sonrasında mutlaka yağlayın. Forumda wd40 ile ilgili bilgi mevcut.Hocam peki temizliğini nasıl yapayım? Videolar izledim ama spesifik olarak bir tavsiyeniz var mı? İlk olarak bütün bisikleti asperox sarı güçle yıkamayı düşünüyordum. Zincir yağı ise wd40 düşünüyordum. Teşekkürler
Hocam peki temizliğini nasıl yapayım? Videolar izledim ama spesifik olarak bir tavsiyeniz var mı? İlk olarak bütün bisikleti asperox sarı güçle yıkamayı düşünüyordum. Zincir yağı ise wd40 düşünüyordum. Teşekkürler
Teşekkürler. Hocam bisiklet hakkındaki yorumunuz nedir?WD40'ın görevi suyu uzaklaştırmak. Sadece çok kısa süreli yağlama yapar.
Hesaplı bir yağ isterseniz şunları kullanabilirsiniz:
(link)
(link)
(link)
(link)
Sprey tercih ederseniz aşağıdakiler ama aslında sıvı yağ daha iyi, sprey yağların asıl kullanım yeri motosiklet:
(link)
(link)
(link)
Asperox gibi güçlü kimyasallar ise bence bisiklette kullanılmamalı.
Teşekkürler. Hocam bisiklet hakkındaki yorumunuz nedir?
...Bir de zincir kendi zinciri 350 tl. Daha ucuz alternatifler önerir misiniz yoksa illa orijinal mi almalıyım?