Scudo Sports

Ülkenin Çivisi Çıkmış! Aynı yerde iki kere...

Daha bunlar iyi günler bu gidişle Ortadoğu bataklığına zaten biraz düştük tamamen düşeceğiz. Bu günlerin yaşanacağı zaten belliydi Suriye'den Irak'dan gelenleri geldiği gün toplum olarak dışlayabilseydik, Almanya da Merkelin yaptığı gibi şimdi tek tek herkesin başı yanacak tabi bizim toplumumuz yanlış anlamayın başına bir iş gelmedikçe rahatına bakıyor.
İnsanlara yazık ama önce kendimizi düşünmek zorundayız.

Scudo
@berkay onaylıı
dur daha, bunlar iyi günlerimiz. ortadoğuyu çok kanlı günler bekliyor. herkes birbirine düşman. sebep, anladın sen onu :)

çanta içine bir tetik mekanizması yapacan , çanta fermuarı açılır açılmaz yüzüne bayıltıcı gaz sıkacak , sende şahsen adamı ayıltıcı gazla uyandırıp "merhaba canım " deyip tekme tokat dalacan .
Geçmiş olsun

çok şey yazılabilir bu konuda...sadece geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
Hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksiniz ama bir hafta arayla aynı yerde bu şekilde eşyalarını çaldırman kesinlikle senin hatan. Bir sele altı çantasını söküp yanına alman zor olmasa gerek.

geçmiş olsun. bisikletin üzerinde evin anahtarını bırakmak çok büyük hata. bisikleti bağlayıp bir yerlere gitmek daha büyük hata. bisikletim çalındı bir kere. o gün bugündür bisikletimi bağlayıp da gitmem. şuan yine bağlıyorum ama sadece markete girdiğim zaman en fazla 10 dakika bağlı kalıyor. zaten kilidim de çok ince, maksat kilitsiz kalmasın diye. yoksa hırsıza hiçbir kilit dayanmaz.

bu arada her musibeti de gariban suriyelilerden bilmeyelim. zavallıları yerlerinden yurtlarından edip, sefil bir hayat sürmelerine sebep olan biziz. o yüzden suriyelilerden şikayete hakkımız olduğunu düşünmüyorum. büyük devletiz ya biz, osmanlıyı yeniden kuracaz ya. o yüzden olur yani o kadar. :harika:

sadece kendi apartmanımda bırakıyorum çantayı üzerinde, dışarıda her zaman yerinden söker yanımda taşırım, çalanlar da çok yüksek ihtimal çocuktur

Yeni bir sele alti canta al, icine zil doldur.(su top seklinde oyuncaklarda, topun icinde olandan, sallayinca cin cin otenlerden)
Ayni sekilde ayni yere birak bisikleti.
Suriyelilerin 1 ust katta sopalariniz hazir bir sekilde merdiven boslugunda sessizce oturun.
Zil sesi geldigi an da kosarak alt kata inin, onlar hic toplanmadan o an yakaladiginiz kisiyi adam akilli dovun.
Ardindan ayni seyi birkac gun daha yapin.

@Özgür K. turan ordularına taş çıkartan bir fikir...tebrikler...elektrik falanda bağlamak lazım...önce şöyle bi sersemlesin..:)

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
@ERDİNÇ DURAN 2 gun once arkadaslarda kaldim, sabah uyandigimizda apartmandaki butun ayakkabilari calmislardi. Ve buyuk ihtimalle suriyeliler calmis, balkondan apartmana girdiklerini gormus birisi ama onemsememis. Oradan sinirim var bu hirsizlara.
Denk geldikce dovmek gerek.

@Özgür K.
bizimkiler de her boku yiyip suriyeliler diyor... yani sonuçta biz de hırsızlığımızla nam salmış bir milletiz. suriyeliler sütten çıkma ak kaşık değil tabi
(bu arada suriyeliler diye diye sürekli genelleme yapmamızdan ötürü de ırkçının dibi bir millet de olduğumuz ortaya çıkıyor)
ama bence suriyeliler sadece günah keçisi burada artık

@cumali55 Evet olayı özetlemişsiniz teşekkürler. Ortadoğu da bu olaylar yaşanırken bizim rahat içerisinde yaşamamızın bir bedeli olacak elbette...

@M.Fatih geçmiş olsun ,artık bisikletin aksesuarını bile çalıyorlar yaw yuh yaniii :suspus: :suspus: ...
Bu arada bende senin bisikletinden almaya karar verdim en sonunda:) :harika:Bu çalınma olaylarıda gerçekten huzursuzluk verici:acpsnr:En iyisi bisikleti almadan iyi bir kilit almam gerek...

"Suriyeliler, Suriyeliler" diyen arkadaşlar,
Benim iki bisikletim çalındı bu yaşa gelene kadar, biri çocukken, diğeri de 10 yıl kadar önce. Hiç de Suriyeli falan yoktu o zaman Türkiye'de.
Suriyeliye suç atana kadar biraz tedbirli olmak daha iyi olur sanırım.

Bir arkadaşımız da bekleyin sopayla dövün falan demiş.

Evet sopayla vurun kafasına, ölsün, ölmezse sizi öldürsün, bir bisiklet için birbirinizi öldürün.
Herhalde tedbirli olup bisikleti eve almaktan falan daha kolaydır mal için insan hayatını tehlikeye atmak.

Bu arada geçmiş olsun.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Bu vesileyle de çok sevip özlediğim Hatay ve oranın insanına da selam vermiş olayım.

Evet bu mesajımda her konuya değinmiş oldum,
İyi akşamlar :)

ben bisikletimi bir yere gittiğimde cami bahçesine kitliyorum :D yada apartmanın içine kitliyorum. ayrıca kilitledikten sonra bütün ekstra aparatları çıkartıp çantama koyuyorum. Seleminde mandalını söktürüp alyanlı yaptırdım. Sadece çalabilecekleri ön teker :D birde suluk kafesi onada alyan lazım ama hayırlısı olsun geçinip gidiyoruz tavsiye ederim

Ülkenin civisi cok uzun yıllardır cıkıktı da elimiz taşın altına girmedigi zaman anlamıyoruz . Basımıza gelmeden neler yasandıgının farkında degiliz ve umursamıyoruz da . Cumhuriyet halkın kendi kendini yönetmesi ya.

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@Kuzey Ege Arkadaşın evi olduğu için önüne kilitlemek ZORUNDA kaldım. Yoksa kendi evimde içeri alıp odaya bırakıyorum.

@mariokaldato Teşekkür ettim sağolun hocam. Tetik değil de bi elektrik akımı daha mantıklı olurdu sanki:harika:

@Hakan Boz Doğru haklısınız ne diyeyim. Bir musibet bin nasihatten yeğdir. Konuyu açma sebebim de bu ya zaten.

@fatih karabul Teşekkürler, kilit te hikâye dostum en iyisi yanından ayırmamak mecbur kalınırsa mobese altı ya da AVM otoparkına koymak.

Geri