Scudo Sports

Ülkenin Çivisi Çıkmış! Aynı yerde iki kere...

M.Fatih

Daimi Üye
Tepki
356
İsim
M.Fatih
Bisiklet
Mosso
Geçen hafta oturmaya gittiğim arkadaşının evinde apartmanın girişine kilitlediğim bisikletimin üzerindeki lambalar çalındı neyse buna şükür dedim ve bugün yine aynı arkadaşımın evinde aynı yere kilitlediğim bisikletimin zefal sele altı çantası çalındı şuan. Çanta gitti neyse ne ama içinde sıfır iç lastik, çakı alyan ve bugün aldığım parfüm ve en önemlisi evin anahtarı vardı. Evde tek kalıyorum ve başka yerde anahtar da yok. Anlayacağınız dışarda kaldım. Yaşadığım yer Hatay, apartmanın ikici katında Suriyeliler oturuyor kimsenin günahını da almak istemiyorum ama durum bu. İnsan anahtarı bırakır be insafsız!
Siz siz olun bisikletin üzerinde çöp bile bırakmayın hatta bisikleti bir yere kilitleyip gitmeyin bile. Bu ülkede artık böyle gerekiyor demek ki!...

Scudo
Geçmiş olsun.Ben öyle pek acele bişey olmayınca bisikleti bir yere kitlemiyorum bile...

• Beğen
Tepkiler: olympos
@M.Fatih Aga sütten ağzın yanmış yoğurda üflememişsin. Büyük geçmiş olsun daha büyüğünden de Allah korusun.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH ve M.Fatih
geçmiş olsun dostum, bende decathlonun önüne bile park ederken göbekten kilitleyip ne varsa yadımda giriyorum mağazaya. lastikten bile kitlemeye korkuyorum lastiği söker gövdeyi götürürler diye

Geçmis olsun mumkünse evinin kilidini de değiştir derim yogurda kaymak olup gölde maya tutmasın :(

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Barış TURAN İskenderunda arkadaşımın bisikleti kadro orta demiri kesilerek çalınmıştı.
@M.Fatih Geçmiş olsun, üçüncüsü olmaz inşallah. Benim sadece aydınlatmalarımı açarak pillerini bitirmişlerdi, geldiğimde amma sinirlenmiştim, ne kadar da şanslıymışım meğer...

Hayır abi al götür de barı anahtarı at oraya ya. Hırsız dolu heryer...

Gecmis olsun kardesim, malesef ulkenin heryerinde ayni sorun, bizi bu sekilde yasamaya mahkum edenlerin keyfi yerinde oldugu icin bu siginmacilarin hayatimizi nasil etkiledikleri pek umurlarinda degil.

Buyuk gecmis olsun, bisiklet uzerinde canta birakmamaya ozellikle ici dolun canta birakmamaya dikkat edin, forumda bisikletinizi hangi kilitle nasil kilitlemeniz gerektigi hakkinda cok guzel konular var bi goz atin isterseniz tekrar gecmis olsun

@M.Fatih "Mosso Bey" diyesim geliyor içimin derinliklerinden sana :) Allah daha büyüğünden korusun, büyük geçmiş olsun. Aman Mossoya sahip çıkalım :)

• Beğen
Tepkiler: M.Fatih
@talha55 Amin çok sagolun valla şuan arkadaşın evindeyim Mosso kapının önünde kilitli aklım onda kalmadı değil...

gecmiş olsun ama aynı hataları yapmaya devam ediyorsunuz ben olsam gözümün önünden ayırmam en yakın zamanda evin kilidini değiştir derim yoksa daha çok üzülürsün

anahtarı alaydın bari. geçmiş olsun.

hocam geçmiş olsun. İnş tekrarı olmaz.

ne güzel hayat ya, biz istanbulda gözümüzün önünden bir saniye ayıramıyoruz, siz evin önüne kilitleyip eve giriyorsunuz.
ama demek ki "ne güzel" değilmiş. üstelik de üzerinde evin anahtarını bırakarak... bisikleti eve çıkarmak çok mu zordu? nasıl cesaret edebildiniz böyle bir şeye? sadece merak ettim.
sizinki ihmalkarlık, boş vermişlik, üşengeçlik olmuş. umarım bundan sonra daha çok dikkat edersiniz.

Geri