Scudo Sports

Ucuza kaçmak

Yazıyı okuduğumda ne kadar ekmek o kadar köfte misali aklıma geldi. Facebook tekçi denen ucuz sağlıksız bisikletlerle dolu. Avrupada bunları göremezsiniz. Para kadar insan düşünebilir. Fazlası olmaz. Bir spd ayakkabı kal ve pedal ile en az 550 600 lira. Adam bu parayla bisiklet alıyor. Kalite kenarda kalsın! Neden mi para yok. Bim vs belediye dağıttığı bisiklet ile idare edecek artık. İleride ne olur bilemem.

Scudo
@elric1982

Hayırlı olsun.

Aslında ben de alacaktım.Bir anda karar verince param çıkışmadı.:kötü:
no-money-down_01-219x300.jpg

Bisikletçi ''ucuza kaçma'' almışken Dahon al;büyük kredi kartı getir de vereyim dedi.Ben de büyük kredi kartı ayarlayabilirsem Dahon Mariner D8 alacağım.
businessman-carrying-huge-credit-card-debt-concept-cartoon-vector-illustration-89847791.jpg

@Gökay Akçay
Tek smile atmak yasak mıydı forumda? :koptum:
Ayrıca 40'dan sonra fazla sinir götürür, sakin bas tuşlara bey amca. Yürek işini bilahare görüşelim, davete icabet ederiz.
Birilerine yazdığın/attığın b*kun nasıl geri dönüşü olacağını bilerek sayfanın altlarına da bakma gereği duymuşssun. Alıntı yapmaya da pek lüzum yokmuş öyle değil mi?

Son düzenleme:
@hamlet2006
Amaç yalnızca şehiriçi kullanımıysa Dahon'a o paraları gömmeye gerek var mı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Cyanide

askerde 40 50 yaşlarındaki uzman çavuşların/astsubayların karşısında süt dökmüş kediye dönecek olan, korkudan tirtir titreyecek olan zavallı bir çocuksun. İş hayatına girdiğinde 40 50 yaşlarındaki patronların seni sevsin de yükseltsin/kovmasın diye karşılarında taklalar atacaksın. Klavye kabadayısı böyle olunuyor işte. Bi insana gerçek hayatta atar gider yapmak için kırk kere düşünmek gerekiyor, ama internette salla gitsin ne olacak. Salla bakalım.

@boing
Yanlız dikkatini çekerim bu gördüğün daha çocuğun kafası =) askerlik dediğin o mevzular biteli 14 yıl oldu.
Belli ki seni patronların çok sevmiş, zırlayıp durma. Ben kendi işimi yapıyorum buyur sende birgün. Olmayan o beyninlede delikanlılık taslama. Nasıl oluyor sahi delikanlılık? Anlatsana biraz? Yada göster sen en iyisi.

@Gökay Akçay panpana söylede arasın beni. Yoksa ben sana ulaşıcam birazdan.

@"Cyanide, convMessage: 10487, member: 79903"

:komik: Kardeş ben delikanlı diilim. O yaşları geçtim. Anladığım kadarı ile sen tam büyümeyi becerememiş 30 küsür yaşında bir koca bebeksin. İlla birilerini dövmek istiyosan boksör ol, karateci filan ol. Geç kalmış sayılmazsın.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Siz nasıl bir tipsiniz l..? =) Delikanlılıktan bahsediyorsunuz, hadi delikanlı ol deyince bir taraflarınız oynuyor?
Biz kimseye durduk yere delikanlılık taslamadık farkındaysanız? Ayrıca kuyruğuna mı bastılar hayırdır? Gevşek gevşek konuşmasını biliyorsun ama "delikanlı?"

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Cyanide

Aynalı Tahir? Sen misin yoksa?

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@boing
Yook. Birilerine "klavye delikanlılığı yapmayın yea" deyip yırtık dondan çıkar gibi durduk yere ahkam kesen böyle gevşek delikanlı tipleri sevemedim. Benzetmen normal.

Üzerine hadi madem buyur deyince, bir tarafları oynayanları hiç sevemedim. ........................................................

Forumda 13,14,15 vs. gibi yaşlarda kullanıcılar var, bu çirkin dili kullanmaya devam edecek misiniz gerçekten merak ediyorum? Müdahale etmeyelim dedikçe üslup giderek daha da çirkinleşiyor, yapmayın lütfen arkadaşlar, yapmayın lütfen!

Konu başlığına yakışır şekilde "çok ucuza kaçtı" delikanlılar(!) Son mesajımdır, iletişim için tıkla.

Son düzenleme:
Her zaman söylerim, seleye oturmak kimseyi kendiliğinden daha iyi, daha akıllı, daha duyarlı falan yapmıyor. Pedala basmadan önce neyseniz, pedala bastığınızda da osunuz. Bisikletin sizi değiştirmesini istiyorsanız, bisiklet ve bisikletli ulaşım kültürü üzerine kafa yormalısınız.

Çok sevdiğim bir Fars atasözü vardır: Bi-edeb ra edeb kerden edeb est.

Bu da Mevlana'dan:

âdem-i zâde eger bî-edeb est, âdem nist
fark der cism-i benî âdem ü hayvan edeb est
çeşm be küşâ-yı bi-bîn cümle kelâmullâh râ
âyet âyet hemegî ma’nî-i kur’ân edeb est

(âdem oğlu eğer ki edepsizdir, âdem değildir.)
(âdem ve hayvan cinslerinin cismindeki fark edeptir)
(gözünü aç bak cümle kelamullaha)
(ayet ayet bütün manası kur’an’ın edeptir)
(link)

türkçe meali :)

kelamullah : kur'an

@Anonim
Neden müdahale etmeyelim diyorsunuz ? Telkin ve rica ile düzeltebilecekmisiniz konuşma tarzlarını ? Silin gitsin.

Arkadaşlar bu tatsız muhabbeti daha fazla uzatmadan konu başlığına dair içeriğe devam eder misiniz lütfen, anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.

aradaki mesajların hepsini okumadım. ama neden bütçemi 3500 ler civarında tuttuğumu anlatayım. eşimle birer bisiklet alıp , küçük turlara çıkalım diye bisiklet arayışına girdik. teknik , kalite , marka konularında bilgimiz yoktu. küçük ve yüzeysel bir araştırma ile. bütçemizin elverdiği kron tx 100 den 2 adet aldık. ben küçüklüğümden beri yol bisikletine hevesliyim. bisikletleri araştırırken 105 ve tiagra setlilere baktım. carraro mosso gibi markaların yol bisikletlerine. elimin altında tx 100 olunca acele etmedim. keşke etseymişim. öyle bir zamlandı ki makineler tadım kaçtı...2 kat arttı fiyatları... ben de şu an mosso cavalier 700 claris düşünüyorum artık. ekonominin bu saçma hali her sektörü vurdu tabi ki bisikleti de salladı...

Dağılın karbon bisiklet sahibi, göbekli adam geldi. Ulan benim karbonu da beğenmezler şimdi bunlar fakir karbonu derler ya neyse. Konuda bahsedilen göbekli, karbonlu arkadaş benim buyurun sorularınızı bekliyorum. Şöyle birşey söyleyeyim yalnız Eminönü'ne 30,5 ort ile gidip, geldim diye sevinip buraya yazdığımda beni aşağılamışlardı. Bu bütün tezleri çürütür nitelikte. ? ? ?

Sayın @trainspotting35 sıkıldık artık sizin bu yorumlarınızdan bazen öyle, bazen böyle çoğu zaman Danny Boyle, hiç düşündün mü ? Seni niye aramıza almıyoruz diye neden bizimle maltepe sahilinde nargile içemiyosun acaba, sen anca kom kovala atı alan zeki trikoyu geçti birader, biz seni Eminönü’ne 30.5 km ile gidip geldiğin için eleştirmedik zamanında,
biz seni Eminönü’ne gittin diye eleştirdik ne işin var orda sebebi belli “ucuza kaçacaksın” anlamadık mı sanıyosun, kim bilir hangi dandik 2532 yuvarlak pili 3 kuruş ucuza almak için gittin oralara, arkadaşım biz amazon’a prime, wiggle’a gold üyeyiz senin gibi düz aliexpress üyesi ile muhatap olmayız, sana değerli bir bisiklet ozanımızın şu cümlesiyle veda ediyorum “ben bir bitim tüylerim var kaşındırırım”

Geri