Scudo Sports

UCI , Contador'un cezasını açıkladı - Son Haber

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Tepki
5.228
UCI , bu gece İsviçre'nin Cenevre kentinde yaptığı toplantı sonucu Alberto Velasco Contador hakkındaki cezayı açıkladı

Contador , kürek cezasına çarptırıldı:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: S.GUCLU ve Pelin
Scudo
Riis'te alınan karardan memnun . Bu arada resim ; İsrail'de Müslüman ve Yahudi gençlerin beraber yarışacağı takım için yapılan bina inşaatında çekilmiş !

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Sahi,Kasım ayında tahkim kararı açıklanacaktı,ben kaçırdım.Kendi federasyonu aklamıştı sanırım.Şu anki son durum nedir acaba?

Muhteşem karar ve son derece açıklayıcı bir kare, paylaşım için teşekkürler.:)

• Beğen
Tepkiler: tugche
@Derya Keçeci

Ocak ayının orta-sonu arasında açıklanacakmış.Bu sefer kesin diyorlar :)

kararı bu kadar uzattıklarına göre. kötü bir sonuç çıkmayacak

Bu adam ceza alırsa bisiklet sporunda bu adamın yokluğu hissedilir.İzleyici oranları düşer gibi birşey zırvalamıycam ama bu adam ne zaman ne yapacağı belli olmayan biri...Büyük turlarda en çok ilgiyi ciddi tırmanışların olduğu bölümler ilgi çeker ve bu ilgiyi görenlerde en akıl dışı anlarda rampalarda seyirciyi çoşturan bisikletçilerdir.Bunlar kimdir zaten 2 elin parmaklarını geçmez herkesin aşina olduğu isimler evans,şilekler(shleck),sanchez gibi gibi isimler bunların arasında çok açık belirtmek gerekirse contador(elpistolero) bambaşka bi yerdedir.Contador yaptı veya yapmadı bilemem ama sonuçta bu adamın heyecanına ihtiyaç var diye düşünüyorum..Okuduğum bir makale de yasaklı madde bulunana kadar da contador 1000 e yakın testten tertemiz çıkmış..yinede yapıp yapmadığı bilinmez ama ben Uci komitesinde olsam contadorun verdiği heyecandan tut bir çok sebep için bisiklet sporunda olmalı derdim...yürü be contador :cool: dans etmesini özledim..İlk terleyeceği turu merakla beklyorum

Geri