Scudo Sports

Uçakla bisiklet taşımak ücretsiz

yazın 420 TL'ye gidiş dönüş pegasus'tan bilet aldık kendimize, bisiklet için gidiş dönüş 90 dolar ödedik, neredeyse benimle aynı paraya uçtu bisiklet:) Bu rakam tüm yerli şirketlerde hemen hemen aynıydı. O yüzden Atlas'ın bu ücretini kaldırmasına çok sevindim, kargo için bu parayı öderken söven bilir nasıl hissettirdiğini:)

Scudo
@isamorgil

Adamına göre muamele konusunda bir numaradır THY..
Businness yolcusu yada vip için bütün kurallar ortadan kalkar.
Ekonomi oldu mu boarding için yirmi dakika dahil her kural saniyesinde uygulanır.
Bu arada uçağa sizin yerinize eş dost akraba beleşten girer oturur..
Candır THY caaan..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

THY FREE BAGAJ.jpg

Türk Hava Yolları benim ısrarlı talebim ve çabalarımla 2 yıldır kış döneminde Antalya ve Gazipaşa Havaalanlarına, yaz döneminde de kayseriye dünyanın her noktasından gelen ve giden sporculardan bisiklet taşıma ücreti almıyor. Bir kez daha Bisiklet Turizmine yaptıkları bu değerli katkı için teşekkür ederim bu platformdan. Atlas Global'de tek bir görüşme ile THY nin verdiği bu desteğe uydu ve Bisikleti ücretsiz yaptı.

@Cartier Tour Kemal
Sağolun hocam, firmanın bizleri dinlemesi çok güzel bir duygu. 'TÜRK HAVA YOLLARI' en sevdiğim firmalarımızdan birisidir, zaten dünyanın en iyi hava yolu firması söze gerek yok... :)

@Cartier Tour Kemal Bu bülteni yolcularla paylaşmazlar normalde :) acenta çalışanımız yoksa?

Bisikleti ucaga nasil veriyoruz? Kolilemek falan mi lazim?

Dahona göre sert kapaklı bir valiz bulabilsem götüreceğim. Sırf bu yüzden 16" bir bisiklet bile almayı düşünüyorum seyahatlerimde yanımda götürmek için.

@Celâl Y. Bu avantaj THY nin tüm satış ofislerine, yurtiçi ve yurtdışı istasyonlarına gönderildikten sonra web sitesine yüklendi. Ben bisiklet turizmi yaptığım için gelen takımlar havaalanlarında sorun yaşamasınlar diye yazıyı istedim THY'den.

@vetohan Bisikletlerin fabrikadan gelirken konulduğu orjinal karton kolileri en ucuz paketleme yöntemi. Bunun dışında bike travel bag diye aratırsan bir çok çeşit çıkacak

ben almanyadan getirdim bisikletimi , thy taşımaya para alamdı.

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
prag ve amsterdam gezisinde birkaç sıra arkamda oturan zat-ı muhterem nasıl yaptı bilmiyorum ama el bagajı olarak aldı içeri tepemizede koydu bisikletini paşa paşa .. hususi takip ettim arkadaşı. minikte bir sırt çantası vardı hava alanında indi açtı bisikleti 16 inçti sanırım. bindi gitti.. dönüşte sordum pegasusa böyle bir durum var diye el bagajı ölçülerinin biraz dışındaysa ses etmiyoruz dedi hatun..

canyonun kendi kutusu var. o kutuyla götürdüm. havalanlarında büyük bagaj diye bir bölüm var oraya teslim ediliyor. @eray.hayta

@Cartier Tour Kemal Abi tam anlamadığım tarihler .. Hangi tarihler arasinda nereye ücretsiz. Verdiginiz yerde Antalya-Gazipaşa icin kiş gösteriyor. Kayseri için yazın oyle mi :kötü:

@mmakif evet bisiklet turizminde yabancı takımlar 1 Kasım - 30 Nisan arasında Alanya'da kış antrenman kampı, 1 Nisan - 31 Ekim arasında Erciyes'te yüksek irtifa kampı yapıyorlar.

bilgi için teşekkür ederim hocam işime yaradı

Yakın zamanda Sabiha Gökçen --> Münih, Viyana --> Sabiha Gökçen THY ile 2 bisiklet taşıdım. Her iki yönde de (başka bagajım olmamasına rağmen) bisiklet başına 30'ar EUR ücret aldılar ve ücretsiz bagaj hakkımdan saymadılar maalesef.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
@cem_filiz

Ancak kural 1 bisiklet için diye biliyorum . İkinciye ücret almışlardır.

@TatanQa_tr

2 kişiydik ve toplam 2 bisikletimiz vardı. Yani kişi başı birer tane bisiklet. Ücretsiz bagaj hakkından kullanımın sadece yurtiçi hatlarda olduğunu söylediler.

Geri