Scudo Sports

Uçakla bisiklet taşımak ücretsiz

Scudo
Normalde zaten ücretsiz. eğer kg kapasitesini geçmez ise ücret talep edilmiyor. en azından THY de o şekilde.

@srdrmrs 2017 yılında yaptığımız tur kapsamında THY ile yurt dışı gidiş-geliş yaptık. Her seferde bisiklet başına ödeme yaptık. THY bisiklet taşımak ücretliydi. Yurt içinde de bildiğim kadarıyla ücret alıyorlar. Yurt içi için söylediğim net bilgi değildir.

@Barış Çavuş vallla ben THY de yüksek mevkiide yer alan arkadaşıma sormuştum. birde bir arkadaşım yurtdışından bisiklet alıp getirmişti. belki de kutusunda oldugu için ücret almamışlardır. bilemedim.

@srdrmrs
THY sitesinde yurtdışı 30€, yurtiçi ücretsiz diye yazdığını hatırlıyorum. Umarım değişmiştir / değişir.

• Beğen
Tepkiler: Barış Çavuş
türkiyedeki hava yollarının para tuzağı.irandan gelirken qeshm hava yolları ile geldim.30 kg kadar ne taşırsan taşı dedi adamlar:) gerisine ücret alıyorlar :) pegasus ile giderken hem uçak pahalıydı hemde bisiklete 50 euro verdim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
@haldun31 sen bizim hava yollarına pahalı diyorsan birde british airways , american airlines felan uç ta kazığı o zaman gör. 40 kilo bagaj hakkım olmasına rağmen 21,5kg luk valizi kabul etmedi. Neymiş efendim valizi bölecek mişim. Hele ki british airways meslek gereği dünyanın her yerine uçuyorum onun kadar koltukları dar diz mesafesi kısa uçak görmedim :mad:. Hele birde uçakta acıktın mı ooo cüzdanında yaratacağı delik çok derin olacak garanti ediyorum.

bazen büyük hatalar yapsa da THY candır.

@isamorgil üstad diğer firmalarla uçmadım ama dediğiniz gibiyse mantık aynı demekki.bu durumda ucuz ve güvenilir olanı seçmek en akıllıcası.ülkede ilk defa bizi düşünen atlas globalede teşekkür etmeyi ve darısı diğerlerine demeyide unutmamış olayım. :)

Arkadaşlar 15kgye kadar olan bisikletleri taşımak ücretsiz, geçmesi durumunda 50tl bayılma hediyeli :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Atlas Global iyi bir is yapmis. Tebrikler. Diger firmalarda var mi bilmiyorum ama, 8 kg’yi gecmeyecek sekilde kabinde kus, kedi ya da kopegi 50 tl’ye tasiyabiliyorsunuz. Kibris’ta buldugumuz kusu getirdik, oradan biliyorum.

Uçaklarla ulkeden ulkeye ucan insanlarin 50 liranin hesabini yapmasi cok ironik. Herhalde oralardan salkano ng 650 getirmiyosunuz . Buyuk ihtimal pahali makinalar getiriyorsunuz , birakinda adamlar çorbasini alsin

Yurtdışı uçuşlarda 50 TL'ye bisiklet taşındığını zannedenlerin akıl vermesi bence daha ironik. En ucuzunu hesap etsen çoğu zaman bisiklet taşıma ücreti uçak bilet fiyatıyla kafa kafaya denk geliyor. Yaz için plan yapmaya çalışıyorum, Avrupada bisikleti götüreceğim bir tatil için, 1 aktarması olan uçuş için gidiş dönüş bisiklet taşıma ücreti 200 Euro'yu geçiyor. Uçak bileti ücreti ise 200 Euro'nun altında. Lafta bisiklet taşıyoruz derler ama gerçekte bisikletin yanında bizi taşıyorlar. Ama durun bi' saniye bizim milyarlık bisikletlerimiz var eurocuklarımız feda olsun gariban uçuş firmalarına.

çok güzel uygulama.ege yada akdeniz turu için düşünülebilir :) bildiğim kadarıyla biletinizin thy deki duygusal karşılığına göre bagaj hakkınız var :) mesela business class uçuyorsanız sizden bisiklet ücreti alacaklarını sanmıyorum çünkü 30kg bagaj hakkınız var ve yurtdışından bisan ihlas bile getirseniz veya götürseniz bu sınırı geçmez.ekonomi uçuyorsanız 15kg dı sanırım yol bisikleti vb. ve bu kiloyu geçmeyen diğer bisikletler taşınacaktır. thy ile hollandadan kadro2,25kg, maşa2kg ve tekerler4kg geldi herhangi bir ücret alınmadı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
Hocam bazen öğrenciler falan okul dönüşü bisiklet alıp getiriyor yurtdışı onlara da yazık değil mi

@The Best
Ogrenciye eyvallah

Toplam bagaj hakkından düşülse.. Haziran 2018'de Münih'ten başlayıp bisiklet turu yapacağız oğlumla, doğal olarak bisiklet haricinde götürdüklerimiz çok sınırlı, bir kaç kıyafet, uyku tulumu, çadır vs. Normalde 30'ar kg bagaj hakkımız var, onu kullanmayıp bisiklet için tekrar 30'ar EUR vermek abes geliyor.

Geri