Scudo Sports

Tuzla

@Çağdaş78

Ay o ne :))))

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bence dik oturma pozisyonunda kolların dirseklerden hafif kırık ve gidon boğazıyla sele aynı hizada ise en rahat ve ergonomik tutuş şekli budur .

Arabada sadece sürücüden bahsedersek ( yolcu isterse uzanır , uyur,...) Araç içinde en fazla hafif yan durabilir ( kaykilabilir ?) yada arkaya biraz koltuğunu yatırabilir, acemi ise dimdik grup direksiyona yaslanabilir. Aracın yokuş çıkması yada inmesi , hızlı yada yavaş gitmesi , düzgün yada bozul bir yolda gitmesi , yada virajı hızlı ( spin yada takla atmayacak kadar ) yada çok yavaş dönmesi sürücünün oturuş pozisyonundan etkilenmez sürücü pozisyonu ise bu durumlarda biraz etkilenir.
Bisiklette ise tüm şartlar birbirinden etkilenir.
Bence soru şu şekilde olmalı : " Rahatlık hangi koşullarda kullanılırken aranıyor ? "

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@muhiddin
Hee öyle dediler . Bi sen eksiktin gel dediler geldim. İyi yapmış mıyım? Keşke daha önce haber verseydiniz

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
@Şeffaf
niye geldin arkdasşım ya.zaten burası fevkalade kalabalık.bir de sen geldin heh tam olduk şimdi.. tövbeler töbesi yhaa

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@muhiddin
Ya işte gel dediler ortam süper bisiklete de biniyoruz filan. Ne bileyim yaptık bir cahillik işte.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yalnız bu bisikletle ilgili ufak bir endişem var. Gidonu düz. Bana Albatros dediklerinden hani biraz daha Hollanda tarzı, eğimli bir Gidon lazım. Ben düz Gidon ile rahat edemiyorum mtb'de.

Bilemiyorum bilimsel bir açıklaması vardır bulamıyorum. Bilen söylesin yazsın yönlendirsin. Ben, bisiklete bindiğim günün sonunda daha önceki günlerde olmadığı kadar mutlu oluyorum. Allahım çok mutluyum inanamıyorum diyecek bir polyanna değilim. Aşırı stresli günler yaşıyorum. Gerek iş, gerekse aile, insan ilişkileri gibi konularda pek çok sıkıntı yaşayan çok fazla yükleri olan biriyim. Buna rağmen gün içinde 20-30 km yol yapabilirsem bir önceki güne nazaran daha bir hayattan zevk alıyorum. Ve bunu yapan tek şey bisiklet. buna bir mana veremiyorum.

@Şeffaf
Tamamen size katılıyorum. Ben seneler süren alsa mıyım/pişman olur muyum ikilemlerinden sonra 1 ay önce bir şehir bisikleti aldım. Şimdi ise kendime hep neden daha önce almamışım diyorum, hayatta verdiğim en doğru karar diyorum.
Ben de şu an 23 yaşındayım, gerek gelecek kaygısı gerek vize dönemi stresi yaşıyorum ama gün içerisinde 20 km yaptığım zaman benden mutlusu yok.
Neden böyle demektense, keyfini çıkaralım. Bisiklet tutkusu çok güzel bir şey?

@Şeffaf
bisiklet sürmek canlılık ve zindelik hissi verdiği için yanında bir de mutuluk eşlik edince serotonin denen o müthiş horman salıverir kendini ,koyvergitsin der birden :)
o yüzden insan bir mutlu olur bir mutlu olur işte o sebepten sizdeki mutluluk.Mutluluğunuz her daim devam etsin inşaallah.

@Çağdaş78
Bak bu çok enteresanmış gerçekten. Sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın çok takdir ederim örnek de alırım. Ama, atom bombasını icat edip yüzbinlerce kişinin ölümüne sebebiyet verecek olan adam, ölümcül icadının testleri esnasında bisiklete gayet de mutlu :) Bisiklet de demek ki böyle bir şey. Hemen arkanda dünya batsa yıkılsa umurunda olmuyor :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
@Şeffaf Burak abi ilk sayfadaki ile bu son sayfadaki yazdıklarına bakıyorum. 8km diyordun 14-15kmden sonra her yerim yamuldu derdin şimdi ise 50km tur yaptım diyorsun mtb ile soruna cevap olarak dürüst ol itiraf et :D

@scottrek
Serotonin degilde Arkadasimiz rampalarda örselenmekten atmosfere paso gaz saldigindan bir rahatlama gelmis olabilir.
Rampalar adamı silkeler arkadasim.

@mariokaldato
Ah şu bağırsaklar ... :D

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf ve JusTiMe
Geri