Scudo Sports

Tuzla

Scudo
Urfa'da değil yani tamam :)
Katlanır ile yokuş performansı nasıldır?
@slckats

• Beğen
Tepkiler: slckats
@slckats
Varsa şekliniz
Karacabey boğaz a bekleriz

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve slckats
Şeklimiz budur abi
68fd69fbe0d7fadc2f6ab409442309a2.jpg

• Beğen
Tepkiler: slckats
  • Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Bugün kendi rekorumu kırdım. Tek pedal duraksız 15 km bol rampalı inişli çıkışlı. Arada düz yol da vardı, dümdüz yolda bisiklet sürmek ne kolaymış.. Bizim mekan hep iniş çıkış olduğu için ilk defa bu deneyimi yaşıyorum.

Ana yola kasksız, koruyucu kıyafetler olmadan çıkmak yasak mıdır?

Bu arada bir kamyonun altına giriyordum, sanırım 30 - 40 cm farkla kurtardık. forum arkadaşlığımız bitiyordu az kalsın.

Toplamda 24 km sabah bugünkü sporumuz...

@Özcan. abi benimde 121 var
Size sunu soracagim
Uzun turlarda sirt cantasi tasimak istemiyorum artik
Sele alti portpagajlar var ondanmi almaliyim yoksa kadroya montelenenlerden mi almaliyim?
Tasiyacagim yuk en fazla 6-7kg birsey

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bugün de 10 km yol yaptım. 2 Ay içinde toplam 130 km yol yapmışım. Harika gidiyorsun Burakçım, ayda 75 km ile süper kondisyon sahibisin afferin.
Bildiğiniz üzere benim bisikletim öyle sizinkiler gibi değil. Çok özel bir bisiklet. 6 ileri vites var, üfff… özel ayarlı iletim zinciri sistemine sahip. Baktım zincir rublenin arkasına düştü çıkmıyor, ayağını şöööyle bir 45 derece havaya kaldırıp vites dişlisine bir koyuyorsun tekmeyi şak diye düzeliyor.
Arada bir yamuluyor vites geçmiyor ama olacak artık o kadar tekmeye tokada..

Hele bir ayak var bir ayak aman ya rabbi bu nasıl bir ayak. Belki 5 kere ayarladım hala sallanıyor. En son vidasını somıununu değiştirdim, çift somun taktım bugün gene gevşemiş şerefsiz. Dur bakalım o da yiyecek sopayı adam olacak ama dur bakalım ne zaman.

Geçen jantı yamultmuşum, düzeltemedim. Daha doğrusu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Jant tellerini mi gerdireyim ne yapayım a dostlar ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Noluyok la akşam akşam efkar bastı. İçimde bir sıkıntı.... Hayırdır inşallah. Hakkınızı helal edin he, gidiciyiz galiba

11 gibi çıktım yola, biraz gezeyim bacaklarım açılsın dedim. Bizim jant yamukrı, yolda bir bisikletçiye uğradım. Adam baktı, abi akort edilmesi lazım dedi. 15 liraya yaparım, 2 saat sürer. Baktım satar, Cuma yetişmeyecek. Yarın gelirim ustsnssğolssın dedim çıktım.

Marketten bir şeyler lazımdı bari onları alayım da öyle eve gideyim dedim. Msrkete girdim neyse aldık alacağımızı, hanımı arama gafletinde bulundum. Bir şey lazım mı, meyve, soğan patates. İyi aldık, tam çıkarken rınn rınn bir mesaj, dondurma külah bisküvi, aldık, tam çıkarken bir mesaj, tavuk makul bir şeyler.

Sabah hava almaya çıktım, dönüşteki halime bak :
2b5ffe41956eb5beb75ac6ad2a31f72f.jpg

@Şeffaf
Sessize al telefonu kanka :D

Ya benim bu bisiklet biraz ağır mı acaba dedim. Tuttum tarttım. Bagajıyla, pompasıyla bkuyla püsürüyle birlikte 18 kilo çıktı. Bagaj ve bagaj çantasını söksem kafadan 4.5-5 kilo hafifler zaten. Ama bana sürekli bagaj lazım oluyor. Her yola çıkışımda duruma göre sök tak da yapmak istemiyorum.
18 kilo.

Bisikletim kelimenin tam anlamıyla parçalandı. Jant yamuldu, zincir yamuldu, arka aktarıcı kırıldı, kadro kulağı eridi, üzerindeki aynakol dahi yamuldu.

Kullanmadığım şu FSA aynakol ve Raşit'den almış olduğum Mercedes Benz Bagaj satılıktır.
ed1e4f3b6acde13d046274570ecc1fbd.jpg
5dd5ccb0a7440b903eba0a0cbfc09106.jpg
121dd6fe0cf1d85610c42d0d892235a2.jpg

• Beğen
@Şeffaf2 kazami yaptın bro? Geçmiş olsun. Parayi toparlamaya başla sana düzgün bi alet bakak

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@mariokaldatoYüksek hız ve sonuç. Bisiklet kelimenin tam anlamıyla gtmde paralandı :) arka teker bi kitlendi abi o hızda var ya.. Şakır şukur taak tuuk sesler, bisiklet sağa sola yalpaladı. Kafa üstü düşmemek için kendimi nereye atsam diye bakınıyordum. 12 km yol yürüyerek geldim ondan sonra.

• Beğen
@Şeffaf2 geçmiş olsun bisiklet kaç yıllıktı bakım mı yapmadınız. umarım siz de bi şey yoktur

Geri