Scudo Sports

Tuzla

Scudo
Mariocum güzel insan. Keyifli, güvenilir, dost canlısı, hoş sohbet, esmer, uzun boylu poslu maşşallah kapılardan sığmıyor. Bisikleti de var e daha ne olsun bundan iyi kısmet mi bulucaz.

Laf nereye geldi yav

Bu arada Raşit bey'den aldığım bir taktik sayesinde, Tayyip Erdoğan'ı bisikletimde taşıyabileceğim.

@Şeffaf son hali neçedir bisikletinin? :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
IMG-20180616-WA0002.jpg

@mariokaldato
Kargo bisikleti sekli oldu su an ondercim :D

@slckats

@Şeffaf
Neymis la o taktik unuttum ahaha :D Ha tamam tamam bagaj meselesi :D

@slckats
Eyvallah cok vaktim yoktu ise gidecegim icin ama yinede hos bir sohbet oldu

IMG-20180618-WA0005.jpg lastikler Yavuza bırakıldı. Saat beşten sonra 20x1.35 Kojakla performansı arttırmayı umuyorum.

• Beğen
@slckats
Alet ucusa gececek. Zapdetmeni umarim :D

• Beğen
Tepkiler: slckats
@slckats
Ben yagmurda gezdim elbet performans dusuyor ama v fren benimki diske napar bilemem

@slckats
Ooooo yilan yilan :D kobra murat olmus makina hayirli olsun.kojak esittir ferrari tadi bisiklette :D

Lastik basincinin standartlarda olmasina dikkat et birde yol tutuslari filan cok iyi bunlarin rahat ol sadece kumlu, micirli yola gelmez oda her lastikte ayni zaten.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve slckats
@mariokaldato Sağol abi. 2 ile çıktığım yokuşu 4 le tırmandım banamısın demedi. Düzde zaten canavar :D. 40 TL ye schwalbe 20x1.10-20x1.50 iç lastik satıyorlar, ben 50 TL ye uygun aldım. Durumu da fena değil.

• Beğen
@slckats
Seni baya goturur bunlar merak etme
Bi daha baska lastik almaz , yine kojak alirsin

Dostlar selam.

12 yaşında, 135 cm boyu olan bir oğlum var. Bizin oğlanın bisikleti 20 jant salcano dağ bisikleti. Haliyle çocuğa küçük gelmeye başladı. Yeni bir bisiklet arayışına girdik.

Sürekli şehir içinde ve hatta site içinde asfalt yolda kullanacak. O yüzden amortisör gerekmiyor, zaten gereksiz bir ağırlık diyorum. Bu nedenle özellikle şehir bisikleti olsun istedim. Bir satıcı gezdik, bir de bilindik bir firmayla telefonda görüştüm.

Bana denilen şu, abi çocuk bisikleti yıpratacak, şehir bisikleti alma kısa sürede bu çocuk bu bisikleti dağıtır. Dağ bisikleti al, daha dayanıklı olur.
Adama bu konuda hak verdim. Ama ucuz bir bisikletin de amortisörünün çok uyduruk olacağını, dağ bisikleti kadrosu, geniş lastikleri gibi bir sürü etmen sebebiyle de gereksiz yere ağırlaşacsğını bildiğim için bir bahaneyle çıktım dükkandan. İçime sinmedi.

26 jant şehir bisikleti istiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum? 800 lira civarı. Kron var, bianchi var, salcano var.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@mariokaldato
Yağmur da falan kaymıyor mu o lastikler???:kötü::kötü:

@Emre Yönlüer
Yok cok fazla kaymiyor ama v frenler zayifliyor :D

@Şeffaf
Burak ben sana tek model soyleyecem ve gidip alacaksin. Hem sende binersin oglunda biner.
Bisan calves abi 900 filan fiyatlari. Ama Bisan sonucta mazisi yeter.
ur_118_551.jpg

@mariokaldato

Ya evet valla süpersin. biliyorum bu bisikleti, çok bakmıştım bulamamıştım. Şimdi var mı bulabilir miyim hiç bilmiyorum bir bakayım.

@Şeffaf
Sahsen ben o parayi verip almam ikinci elden o fiyatlara guzel makina bulunabilir ama ortada oglunun hayalleri umutlari var . tamda anlamaz mevzudan " ba ba ba bana ikinci el pisiklet almis babişko " der :D o yuzden sifir alda mutlu olsun yienim

@Şeffaf benim eski aşkım bu model abi.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
Ee napıyoruz şimdi? Çocuk için şehir mi dağ mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bir öneride bulunayım. Carraro Sportive 121
Düz maşalı ve çok hafif şehir bisikleti. Lastikleri her yola gidecek kadar sağlam. 26 jantlı ve 10 kilo.
Oğlum 11 yaşındayken almışım S bedenini, üç yıl oldu halen rahatça biniyor. Azar azar seleyi yükseltiyoruz.
upload_2018-7-6_14-6-23.png

Geri