Scudo Sports

Tuzla

Scudo
@ulaş alkaşi

Benim büyük ihtimalle ghost se 1000 olucak tercihim.

Uzun zmandır foruma bakıyorum ve forumda tuzlada bisiklet turu yapan ya da aktif süren kişileri pek göremiyorum genelde tuzlanın yollarından dolayı pek kullanışlı olmaması bi neden belki ama tuzla dışına turlar düzenlenebilir Kimle Var ? Yaş hiç fark etmez önemli olan yollarda birlikte pedallamak :)

@Furkan Candan

biz herhafta gideriz maltepede bir arkadaş var bende sancaktepeden geliyorum bir yerleler gidiyoruz dün ben kartaldan pedalladım maltepeye ordan arkadaşı alıp kadiköy ordan döndük tekrar kartal ordan biraz rampa yapalım dedik aydosa tekrar dönüş rampa aşşa 65 km gördüm :) kartal ben ordan ayrıldım oda maltepeye gitti toplamda 63 km yaptık yeter

@orhan0911

Sancaktepeden Çıkıp gezmeniz zor olmuyo mu yolları nasıl biraz sıkıntı yaşamışsınızdır heralde :)

bende güzelyalı mahallesindeyim. :) Yakın sayılırız. :)
Ben kafama esince kaynarca sahilden başlayıp, kartaldan 3-5 km. uzağa kadar gidiyorum sahilden ve geri dönüyorum. Denk gelirsek birlikte turlayabiliriz. :)
Ama ilk önce bir kask edinmem lazım.

Ben de Tuzla'da istasyon mah. de oturuyorum. Temmuzda bisikletimi alacağım şimdilik eski bir bianchi ile turluyorum akşamları marmadosun ordan sahil yapıyorum. Bisikletimi alınca tuzla-c.bostan tur yapabilirz :)

@S.Duran

Fazla bi mesafe yok denk gelirsek turlanabilir :) Benimde kaskım yok alışamadım bi türlü o yüzden bıraktım şapka takıyorum :D

@anıl budak

İstasyon baya yakın bende Tuzla merkeze yakın oturuyorum Sivastan gözüküyosun memleket mi Sivas ? Tuzla Caddebostanı turu güzel olur :D

@Furkan Candan

Sivasta üni. okuyorum :) Tuzlada yaşıyoruz. Bisikletimi alıp Sivasa götürücem okullar başlayıncada. Özelden mesaj atıyorum şimdi sana

Ben de Tuzla İçmeler'deyim. Benimle beraber bir arkadaş daha var. Genelde cumartesi ve perşembe günü saat 4 sularında tura çıkıyoruz ve yaklaşık 65-70 km arası yol yapıyoruz.

Bende Tuzladayım... Şuan tek takılıyorum çevremde bisiklete binen yok.

Her haftasonu cumartesi veya pazar 1 kez olmak üzere kadiköy turu yapıyorum. daha dogrusu bostancı sahili...
Toplam 65-80 km gidiş geliş. bazen kadiköy taraflarına veya bagdat caddesinin oralarında turluyorum.

Tuzla sahilden , Bostancı iett otobüslerinin oldugu yer 28-29km

Eğer isterseniz bu haftasonu yapabiliriz kadiköy turu ?

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Tuncay K.
Bisikletim kargoda bugün elimde olur diye tahmin ediyorum eğer olursa haftasonu bostancıya gelebilirim sizinle. Ben de Tuzlada oturuyorum.

@anıl budak

Hayırlı olsun o zman yeni bisikletiniz :) Tuzlanın yollarına bisiklet pek gitmiyo ama inşallah sıkıntısız sürülür :D Bisiklet olarak ne aldınız Cinsi(Mtb,Yol...) ve markası ?

@Tuncay K.

Aslında bu hafta sonu güzel olur.Cumartesi biraz zor ama pazar günü gelebilirim . . .

Claudbutler diye bir marka ingiliz. Ama salcano ithal etmiş. Garantisi ve servisi oradan. MTB aldım Sivastada süreceğim için :)

Bisikletim geldi 1 saate kadar Tuzlada ki Salcano servisine gidip montajını yaptıracağım hayırlısı ile akşam sahilde bi tur atarım :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
hey bnde tuzladayım :D beni görmüş olabilrsin sahilde hergün günlük antremanımı yaparım tanışmak isterim bnde pedallıyacak arkdaşlar arıyorum iyi forum bol pedallar

Geri