@furkantrojka
Bana kesinlikten bahsetmişsiniz ama?
"Böyle bir şehir efsanesidir bu, jiletle alınırsa kıllar daha kalın ve çok çıkar. Olmayan kıl kökü, nasıl jilet ile tıraş sonrasında oluşabilir? Kıl makine ile değil, jilet ile kesildi diye neden kalınlaşır? Bunların hiçbir bilimsel temeli yoktur dediğim gibi, boş hurafeler. Çene bölgemi yılda belki bir, belki de iki defa tıraş ederim mesela. Yanaklarımsa sürekli tıraşlı olur, yani bildiğimiz top sakal ancak çene bölgem yanaklara nazaran çok daha sık ve gür sakallara sahiptir, yanaklarda hala boşluklar vardır."
diyen sizsiniz sadece kendinizden yola çıkarak konuşmuşsunuz.
Tabi ki de kanıtlanmış bilimsel verilerden ilerlemeliyiz katılıyorum size
Ter bezlerinin olduğu yerlerde daha doğrusu yoğun olduğu yerlerde kıllar yoğunluktadır ssebebi de soğumanın hızlanmasıdır. Terlemenin amacı bi aktivite sonucunda ısınan vucudu soğutmak eski normal ısıya çevirmektir. Optimal vücut ısısı haricindeki diğer sıcaklıklar hücrelere zarar verir.
Koltuk altımız yoğuk terlediğimiz bir bölgedir kıllar vardır ki soğumaya yarayacak fazla su buradan atılsın
Konumuz amacından saptı da sonuç olarak

Kıllar proteini kalsiyumu kullanarak uzarlar. Kılları alınca kalsiyumdir proteindir gidecek yer azalacağı için kıllar alınır. Bu fark sizi 100 metre de 1 metre öne atacak potansiyelde ise alın

hatta tüm vücudu alın ama ne ben 100 metreye yarışıyorum ne de forumun %95i