Scudo Sports

Turlarda bisikletçiler arasında telsiz haberleşme

Tepki
1
Selamlar,

Turlarda yolculuk yaparken sohbet edbilmek için bildiğiniz aparatlar var mıdır ? Motosiklerler arasındaki kulaklık sistemine benzer birşey bisikletçiler için de yapılabilir mi ?

Özellikle küçük gruplarda yanyana sürmek bazen problem oluyor, böyle bir sistem olsa sohbet ederek yolculuğun keyfi çıkarılır.

Basit de bir sistem olabileceğini düşünüyorum

Scudo
PMR (Lisans gerektirmeyen) diye tabir edilen tüm telsizlerin artık VOX (sesle aktivasyon) özellikleri mevcut.Sadece bunların standart yaka mikrofonlarını değilde, boğaza takılan mik/kulaklık setlerini alırsanız hem elleriniz serbest kalır hemde çevre gürültüsünden etkilenmeden keyifle kullanırsınız.

Telsizi alırken bunun giriş soketine uygun bir boğaz seti olmasına dikkat ediniz.Bu tip setler az olarak bulunmakta ve her telsizin soketine uymamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Bekir Kosal
Ben gittigidiyor'dan bir çift almıştım. 85 tl.

kol saati şeklinde telsiz. VOX ve Push-Talk var. 3 km mesafeli. kulaklık/mik yanında geliyor.

Baktım şu an satışta olan bir tane var. Bendekine çok benziyor.
(link)

Bendekinde dış kutusunda 5 km yazıyor ancak paketi açıp klavuzu okuyunca 3 km olduğu belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bekir Kosal
@AYDIN DİRİCANLI

Dediğiniz mikrofonları satan bir mağaza biliyor musunuz acaba, görüp deneyerek almak için ?

aslında gercekten iyi olur böyle birsey.. uzun yolculuklar mükemmel keyifli gecer.. :)

Geri