Scudo Sports

Türkiye'nin İlk Bisiklet Sempozyumu! Herkes Katılmalı, Destek Olmalı!

Arkadaşlar, otoparka bisiklet parkı koyma izni almaya çalışıyorum, haber vereceğim. Gelen herkese şimdiden teşekkürler . Lütfen ilgileceğini düşündüğünüz arkadaşlara da iletin. Sempozyum programını web sitemizde görebilirsiniz: www.tema.org.tr/bisiklet

@HaliliOzturk

Scudo
Gelmeyi çok istiyordum ama babam feci hastalandı, bırakamadım. Bu seneki grip çok feci!

@HaliliOzturk

Ben çok büyük bir aksilik olmasa gelecem okular kapalı arkadaşııda alacam otopark olayı halledilirse bisikletlerle gelecem bakalım ne olacak. Gelişmeleri takip ediyoruz

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Rotamız Samsun'dan geçiyor, Mart sonuna doğru oradayız. Zaten annemin memleketi :)
@ncok

cok guzel bır haber ama malesef kı hafta içi olması nedenıyle gelmek ısteyıpte gelemeyen arkadasllarla aynı kaderı paylasacm galıba:(üzgünüm kı gelemıcem,butür etkınlıklerın hafta sonu olması kalabalık olmasınıda beraberınde getırebılıcegının kanısındayım,hoscakalın,

iyi günler, tema'nın sitesinde bir şey dikkatimi çekti, sempozyuma katılmak için kayıt gibi bir zorunluluk var mı?

EK2 - Katılımcı Bilgi Formu

BİSİKLET BİR ULAŞIM ARACIDIR SEMPOZYUMU
6 Şubat 2008

Lütfen formu doldurarak en geç 5 Şubat 2008 Salı gününe kadar TEMA Vakfı’nın 0212-281 11 32 numaralı faksına gönderiniz veya gizem.altin@temavakfi.org adresine e-posta atınız.

teşekkürler...

zamanım olursa gelmeyi düşünüyorum. bisikletle de olabilir tabi bu, bisikletleri koyabileceğimiz bir yer varsa iyi olur :) burdan haber verirseniz bilgilenmiş oluruz.

@Barış Kılınç

@Darius

Arkadaşlar bugün bu konularla ilgili Gizem'e telefon açtım. Bir iki gelişme var, ancak kendisi hepsi kesinleştiğinde yine bu başlık altından bizlere duyuracakmış. O nedenle şu anda ben de birşey yazmıyorum. Bir iki gün içerisinde kendisi yazacak.

Selam Millet,
Heyyooooo, sempozyuma bisikletle gidebiliyoruz! Bisikletlere tam girişte, camekanın arkasında, kapalı bir yuva buldum! Hemen arkasında güvenlik var ama siz yine de kilitlerinizi getirmeyi ihmal etmeyin, bisikletleri birbirine bağlayalım.
Şimdiye kadar "geliyorum" mesajı atanların isimlerini listeye ekliyorum. Bundan sonra gelecekler lütfen bana email atsın çünkü 5 Şubat'a kadar yaklaşık bir katılımcı rakamı vermem gerekiyor. gizem.altin@temavakfi.org veya gizemaltin@hotmail.com
Bir de, Anadolu yakasından gelecekler bir noktada buluşup birlikte pedallamak ister mi? İlgilenen birkaç kişi var.
Görüşmek üzere,
Gizem

Gizem bu muhteşem haber için çok teşekkürler :)
Şu anda 2 soru işareti açıklığa kavuştu öyleyse;

1. Bugüne kadar geliyorum diyenler kayıt olmuş oldular, katılmayı düşünen arkadaşların ise Gizem'e mail ile ulaşıp kayıt yaptırmaları gerekiyor.

2. Kesinlikle bisikletlerimizle gidebiliyoruz, çünkü Gizem bisikletlerimiz için uygun bir yer buldu, fakat kilit getirmekte fayda var.

Şimdi bir soru işareti daha :) Hep beraber pedallamaya ne dersiniz? Bir saat belirleyelim, Anadolu yakasından gelen arkadaşlar ile Beşiktaş gibi bir yerde buluşalım ve Harbiye'ye pedallayalım :). Güruh halinde, çok da güzel dikkat çeker ;)

ahh ahhh bende bisikletile gelmeyi isterdim ama bu aralar binemiyorum bildiginiz gibi bayramda bisiklet ile düşüp ayagımı kırdım şuan için alçılar alındı tek bastonla dolaşıyorum ama carşamba günü orda görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Selamlar,
Ben de geliyorum. Şehir dışından (Edirne) katılacağım için bisikletle gelemiyorum :( Görüşmek üzere...

@HaliliOzturk

Merabalar bisiklet foruma yeni katıldım ama bi süredir bisiklete biniyorum ve bende bisiklet forumuna gelmek istiyorum ve bisikleti bırakma konusunda belki bi kaç bisiklet olarak acık hava tiyatrosuna veya harbiye tiyatrosuna bırakabiliriz benim ailem şehir tiyatrolarında çalılştığı için sorun olmaz tabi bu bi öneri siz daha iyi bilirsiniz ama elimden geldiğince yardımcı olurum:) :)

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Merhaba Douach,
Bisikletleri sempozyumun yapılacağı Karamancı İş Merkezi'nin girişinde özel bir odaya park edebiliyoruz. Sadece yanınızda her ihtimale karşı bisiklet kilidi getirmek yeterli.
Bu arada sempozyuma katılacağını söyleyen arkadaşların isimlerini listeye ekleyeceğimi söylemiştim ama bazılarımızın forumda sadece nick'i olduğunu unutmuşum, hehe... Velhasıl kelam, gelecek olanlar bana bir email atıp isim bildirebilirlerse sevinirim: gizem.altin@temavakfi.org
6 Şubat'ta görüşmek üzere,
Gizem

@douach

Geri