Scudo Sports

Türkiye'nin İlk Bisiklet Sempozyumu! Herkes Katılmalı, Destek Olmalı!

Peki arkadaşlar, buluşma yerimiz neresi olsun?

Taksim Meydanı nasıl mesela? Otobüs duraklarının hemen arkasında kalan Gezi Parkı'nda saat 1 gibi buluşabiliriz. Yalnız sempozyumun yapılacağı yeri tam olarak bilen birisine de ihtiyaç var (Gizem duy sesimi :)).

Benim önerim bu, başka bir önerisi olan var mı acaba?

Scudo
halil bey ben katilamiyacagim ama nacizane onerim

ya galasaray lisesinin onunde yada meydanda su deposunun onu

Malumdurki tum gozleri uzerinize cekmeniz gerekli tabi bu toplanmada basinda haberdar edilirse harika

simdiden katilacak arkadaslara tskler

Aslında haklısın. Fakat sayının ne kadar olduğunu bilemediğim için, Galatasaray Lisesi veya su deposu diyemiyorum.

Daha önce Serkan'ın Pedalla Türkiye projesini tamamlarken de karşılaştık, 10 bisikletçiyi bir arada görünce Taksim meydanı gibi bir yerde, basından önce polis geliyor yanımıza :). Yoksa Galatasaray Lisesi gerçekten mükemmel olurdu, İstiklâl Caddesi'ni pedallayarak çıkardık...

Halil dogrudur sayi tabiki onemli ve buda ses getirmeyi engelliyor

ama bugun olmaz, yarin olmaz ama sen inat ve sebat eder isen birgun olur diyelim

Iyi ve faideli bir toplanti olmasi diler

Katilan ve gonul veren herkeze Tşkler.

6 Şubat' taki işlerim sempozyum dolayısıyla iptal edilmiştir. İlgililere duyurulur:)

• Beğen
Tepkiler: globeriders
@msd_57

İstiklal caddesinden tek başınıza bile geçmek isteseniz polis izin vermiyor ama kalaablık olup sempozyuma gidiyoruz diyerek belki ikna edebiliriz..Park buluşma yeri olarak iyidir yani..

Ben sizi Beyoglu'ndan karsilar sempozyuma kadar eslik ederim, olur mu?

@HaliliOzturk

İstiklal caddesinden sonuncusu yakın zamanda olmak üzere en az 5-6 kere bisikletle geçmişimdir, bir kere olsun durduran, gidemezsin diyen olmadı.
Ama o saatte istiklal'den topluca bisikletle geçmek çok makul olmaz, orası kesin.

Robinthegreen haklı. İstiklâl Caddesi'nde sizi hiç kimse bisikletle gidiyorsunuz diye durduramaz, tabi ki saçma sapan hareketler yapmazsanız :). Zaten orada bir manav bile var servisini 3 tekerlekli bir bisiklet ile yapan.

Arkadaşlar, ben diyorum ki Galatasaray Lisesi'nin önünden, saat en geç 13:00'da hareket edelim. Lisenin büyük kapısının önünde toplanır, oradan hafif hafif, kalabalıktaki insanları rahatsız etmeden ancak dikkatlerini çekerek pedallarız meydana kadar. Ardından da Harbiye...

Destekleyenler de görüş bildirsin lütfen, ortak bir karar alalım.

Geçmemize izin vermezlerse ilgili kişilerle tartışmaya girecek değiliz sanırım.
Derdimizi anlatırız, anlarlarsa ne ala, anlamazlarsa taksime giden yol mu yok?
Buluruz bir yolunu... :D

En geç 13:00 de orada olacağım.
Çarşamba Lisenin önünde buluşmak üzere...

Arkadaşlar

Biz Lütfü Abi ile 12'de Unkapanı Tekel binasının önünde buluşacağız. Oradan beraber Taksim'e çıkacağız. Yani 12:15 gibi en geç Taksim'de, Galatasaray Lisesi'nin önündeyiz.

İsteyen arkadaşlar Unkapanı'na, isteyen arkadaşlar ise Galatasaray Lisesi'nin önüne gelebilir.

Çarşamba görüşmek üzere...

Katilimin ve etkinligin basari ile sonuclanmasini bekler ve donusunuzde en genis kapsamda bilgi talebimiz mevcuttur.

Bilginize

Tskler

• Beğen
Tepkiler: globeriders
Yarın Galatasaray Lisesi önünde 12.30 gibi buluşmak üzere.

Bende geliyorum ama kilidim yok haberiniz olsun..:)

@Bulunmaz

Malesef gelemiyorum..:( :( :( ..Umarım iyi geçer..:(

sempozyum saat kaçta başlayacak? bilgi verebilecek olan var mı?

14,00-17,00 arası

Gelişmelerden haberdar olmak istiyoruzzzz :)...

Geri