Scudo Sports

Türkiye'nin en büyük iniş buluşması

Fullface forever :D bende polonezdeki son düşüşümden sonra ormanda hep fullface takıyorum

Scudo
Eee resim yok mu? Ankara'da çok güzel parkurlar olmadığı için benden resim yok.

Bence en iyisi aydos ta bir parkur yapılması. Bizim oraya herdakka gidip parkurun uzun ömürlü olmasını sağlayabilme ve git gide geliştirme şansımız var

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
@artofriding

geçmiş olsun can aman dikkat et kendine :)

ya kartepe iyi olabilir cidden ama parkur cıkarmak gerek genede ön keşif turu yapıp :)

Ahhh varya, orda olsam oyle bir boost ederim ki bu olaylari :) Simdiden bile sadece o tarih icin Istanbula gelmeyi ruya ediyorum, ama maalesef olamiyacak, biliyorum, cok zor, hayat sartlari bir baska. Heycan la Kartepe resimleri de bende bekliyorum. Her hangi bir bilgiye ihtiyaclariniz olursa size yardim etmeye calisirim. Bu 24 mart RedBull Enduro Trophy ye katilacam burada Belcikada, toplam 5 farkli inis olucak, 4 u teknik, 1 tanesi de fizik. Size full bir reportaj yapmaya calisirim maximum resim topliyarak, ve tum organizasyon konulari icin kullaklarimi dort acicam ;)

(link)

Linkte Ömer Vatanseverin çektiği resimler ve yazdığı yazılar var, kendisi oralarda cok sık bulunmuş biri olarak belki size yardımcı olabilir, irtibata geçmeyi deneyin bence...

bence guzel ama biraz el atmak gerekir arada cok duzluk var gibi gozukuyor bi kesif turu yapilmasi gerekir

Hazırmıyız arkadaşlar

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bence biran önce keşifden sonra parkur hazırlıklarına başlamalıyız ki;federasyon utansın ve organizasyon görsünler.artık biz onlara değilde onlar bize yalvarsınlar.artık son bulsun bu rüyaa.bu konuya biraz el atalım da olsun bu yarış.ne gerekiyorsa yapmaya hazırım arkadaşlar

Kaçkar bisiklet yarışma konusunda gerekli mercilere izin başvurusu yapmaya hazırlanmakta bizde kendi grubumuzla aydos dağına gidip gps le bir parkur çıkarmaya çalışıp sonra duruma göre bu parkurları yarışa uygun hale getireceğiz...Ancak bu cevabımdan tam yetkinin bana ait olmadığını da belirtmek isterim.sadece yardım :)

Sağolasın Erkal. Bende Ankara'da veya yakınlarındaki yerlere bakayım. Kendi aramızda zaman tutarak resmi olmayan bir yarış yapalım ama parkuru ve organizasyonu çok uzmanca yapıp federasyonu kıskandıralım.

Geri