Scudo Sports

Türkiye'nin en büyük iniş buluşması

@Serkan Yazıcı

Serkan bu konuyu seninle İstanbul'a geldiğimde ufak çaplı da olsa konuşmuştuk, güzel bi hazırlık var sanırım bu kadar iddaalı olduguna göre bazı hazırlıklar sanırım tamam, yarışın yapılacağı parkur için bi sorum olacak sana eger iniş yarışı yapılacaksa ne gibi özelliklere sahip olacak katılımın Türkiye genelinde ve düzeyli olarak düşünürseniz kafanızda nasıl bi yarış hazırlığı war onu merak ettim. we ayrıca sabırsızlanıyorum acıkcası.

Scudo
Biraz önce Almanya daki Ayhan ile görüştüm. Orada da sabit ve süspansiyonlu kadroları ayrı değerlendiriyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
bencede zaten mantıklı olan odu yani.. Handikapta olsa aynı değerlendirilmemei lazım

ee?? var mı herhangi bir gelişme buluşma ya da yarışma konusunda

• Beğen
@RuSKi

Tamda ben soracaktım. Yarışma konusunda gelişme yok sanırım ama buluşma konusunda konuşmak için daha erken çünkü yazın olacak bir şey. Buluşmanın tarihi için şimdilik bir şey demeyelim ama yerini kararlaştıralım şimdiden.

bence ortalama bir tarih belirlemek mantıklı oolur herkes işlerini ona göre ayarlar. 2-3 gün önceden söylenirse katılımın az olacağı kesin

• Beğen
yer fılan daha bellı olmadı heralde kesın olarak bagzı seylerı belırlemek lazım ınsanlar ıslerını ayarlasın bıde yer ıcın cogunluk nerdense o sehırde olması lazım

@batutanker

bence en uygun mekan nerdeyse orada olması lazım. madem bu kadar büyük bir buluşma olacak o zaman şehir değil mekan önemli bence...

dimaya katiliyorum sehir cokta onemli deil onemli olan zevk alabilecegimiz ve kullanisli bir parkur olmasi lazim ve guzel bir zaman ayarlamamiz lazim herkeze uysun

@RuSKi

Bende aynısını demek istemiştim ama açık yazmamışım. Bence en uygun yer kalabalık olan değil, inişe en uygun yer olmalıdır. Bana her yer uyar valla söz konusu iniş olunca...

İzmit Kartepe'de 1400m rakımda Kuzuyayla var, milli park statüsünde ve çadırla konaklamaya elverişli harika bir doğa parçasıdır. Kayak merkezi olduğu için Kartepede telesiyej de var. Zirveye ulaşım asfalttan kolaylıkla sağlanabiliyor. Tepeden iniş için birçok alternatif parkur mevcut...İstanbul'a yakın olması ve 1600m zirve yüksekliğiyle bence düşünülmesi gereken bir buluşma noktası olabilir...

sanırım izmit uygun olacaktır ama resimleri görmeden karar vermek güç

Ara tatilde bir buluşma yapmak istiyordum sizi evlerimizde misafir ederek ama ameliyat oldum tatilde binemedim bile. Kısmet değilmiş ama yakında buluşacağız gibi gözüküyor.

Walla, 2007 yarışına ve 2006 Balkan Şampiyonasına gidenler bilir, Kartepede olur bu iş.

@artofriding

Kardeş geçmiş olsun. Şimdi iyisindir umarım.

@XCM

arkadaşlar orası tam bize güre ölümle yarışırız adetaaa:Skull-175

@-erkan-

Burun sertleşene kadar (6 ay) darbe gelmemesi lazım fullface takılacam hep:D

Geri